Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הסיבה שלא נפתחו כריות האויר היא מאוד פשוטה. התנאי לפתיחת כריות אויר הוא אכן מכה, אבל יש עוד קריטריון לפתיחת כריות האויר -

מהירות. במידה והרכב לא נמצא בתנועה לפני המכה מחשב כריות הרכב לא יפתח את כריות האויר.

מכיוון שמדובר בתאונת שרשרת ניתן להניח כי הרכב הזה היה בעמידה לפני המכה, ונכנסו בו מאחורה והוא נכנס ברכב שעמד לפניו.

כן, כי אם הרכב לא בתנועה אז לא יכולה להיות תאונה... :roll:

edan82 - ברור לי שרמת הבטיחות השתפרה מפעם, אבל עדין יש רכבים בטוחים יותר ופחות.

לצערי אני מאוכזב מאוד מהמקרה הזה, חלקים כאלו שעפים ככה בחופשיות רבה מתוך הדש בורד זה לא הדבר הכי בטוח. פתחי מזגן בראש זה בהחלט לא נעים. והפלסטיק הזה לא יהרוג אותך, אבל להוציא עין הוא יכול בכיף.

לא יודע, אני לא ראיתי הרבה תאונות שבהם עפו חלקים מהרכב בצורה כזאת מובהקת. אם זה קורה ככה במלא רכבים, בעייה. אם זה קורה בעיקר בסיוויק, בעיה יותר גדולה.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עידן, היית שם כדי לראות לאן היא עפה? לי דווקא נראה שעפה לכיוון הנהג משום שזה נראה כאילו נתלש הרדיו רק בצד הנוסע. לך תדע. אני מרחם על ההורים שנסעו באקסנט (?) הכחולה, שלפי מה שנראה גרמה לתאונה, להם התפוצצה כרית האוויר בפנים (לפחות הם לא דיממו ;-) ), אבל מה עם הילדים שישבו מאחורה. החרדה של השניות הראשונות בטח נוראית...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

איכות הרכבה זוועתית, ואין שום טעם להגן על הונדה, עובדה שביונדאי אקסנט 95' הזאת הרדיו נשאר במקום כמו גדול וגם בקורולה ובשניהם זה הרכבה מקומית.

ובמזדה שהוא גם מקורי הוא נשאר במקום.

זה לא תקין, לא בטיחותי וביזיון.

ויש כאן כמה אנשים שתמיד יגנו על הונדה בחירוף נפש, לא משנה כמה העובדות מצביעות אחרת, אז בכיף שלכם יעוף הרדיו-דיסק לפנים.

עובדה שבכל שאר הרכבים הרדיו נשאר יופי טופי במקום.

הונדה בעת הצגת הסיויק החדשה אמרה בלי בושה שהיא לא הופתעה שהרכב השיג 4 כוכבים במבחני ריסוק ושפשוט לא היה לה משתלם שהרכב ישיג 5 כוכבים (זה לא קשור ספציפית למקרה הרדיו , אלא לזלזול שלה כלפ קהל הלקוחות שלה).

נאמנות למותג זה אידיוטי, כי אם מותג מסויים מוביל ומוציא רכבים טובים ועם השנים מאבד כל ייחוד ומוציא דגמים בינוניים שמתומחרים בארץ לפחוץ באופן שערורייתי (ע"ע הונדה) ובנוסף לכל זה גם היבואן תחמן לא קטן, ושנשאר לו קצת מלאי הוא עושה מבצעי סוף עונה ומוריד מחירים בעשרות אלפי שקלים כאילו כלום, אין סיבה להמשיך להעריץ אותו. נכון ההונדה של שנות 93-95 היו אחלה רכבים ומובילים בקטגוריה. האקורד הישנה הייתה נחמדה מאוד. אבל מאז, כלום, רק שעמום ובינוניות ועדר של אנשים שמראים להם שהרכב הזה הוא סתם יקר ללא שום כיסוי והם בשלהם.

זה כמו פעם שהיפנטו את ריצ'רד המונד בטופגיר שיחשוב ש-911 זה הרכב הכי טוב בעולם ושמו שמה בימבה של ילדים ואמרו לו שיחשוב שזוהי 911 אמיתית. והוא התחיל לטייל איתה באולפן ולא הבין למה כולם צוחקים עליו ולא נדהמים מה-911 המושלמת שלו, אז בעיני ככה נראים בעלי ההונדה.

http://www.boreme.com/boreme/funny-2006/hammond-hypnotised-p1.php

פורסם
איכות הרכבה זוועתית, ואין שום טעם להגן על הונדה, עובדה שביונדאי אקסנט 95' הזאת הרדיו נשאר במקום כמו גדול וגם בקורולה ובשניהם זה הרכבה מקומית.

ובמזדה שהוא גם מקורי הוא נשאר במקום.

זה לא תקין, לא בטיחותי וביזיון.

איך אתה בכלל יכול להשוות בין האקסנט לבין ההונדה שעוצמת המכה בסיוויק השחורה היא הכי חזקה מכין כל הרכבים המעורבים שם בתאונה?

אני ממש רוצה לראות מה היה קורה אם התחת של האקסנט היה מקבל מכה כמו בסיוויק , ניראה לי שלא רק שהדשבורד היה עף באקסנט ובקורולה לאלף קיבינימאט בהרכבה מקומית או מקורית, אז בבקשה בסס את דבריך על דברים מציאותיים.

התמונות מעידות עלכך שמבין כל הרכבים המעורבים , ההונדה ספגה את המכה הכי עצמתית מאחור.

בנוגע למקרה, אין לי הסבר מקצועי לתופעה , ייתכנו כמו הסתברויות לאי פתיחות הכריות אוויר, מה שבטוח באיזור מגוריי שסיוויק כזאת נכנסה במשאית חונה בצד וגמרה בהרבה פחות נזק מהתאונה הזאת , כריות האוויר נפתחו , אז לכל הקופצים לנגד הונדה, השאירו את ביזיונותיכם לרכבים שבאמת ראויים לביזיון.

144444220_300911463.jpg

127539561_1256685820.jpg

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

ראיתי הרבה פגרים לאחר תאונות וזו לא תאונה שפותחת כריות אויר, אין כאן מהירות גבוהה ואין כאן פגיעה בזווית ישירה לכוון הנסיעה, מה שמפחית משמעותית את עוצמת ה G שקורא החיישן תאוטה.

מערכת השמע המקורית בשום מצב לא הייתה צריכה לקפוץ החוצה וזה די מתאים להתקנה מסויימת שנעשתה ברכב, כגון קודן או אזעקה ולא החוזרו כל הברגים למקום.

פורסם

תאונה קלה? האחורה של ההונדה נמעך לחלוטין ובנוסף גם הקדימה ספג מכה לא קטנה.

לגבי הכריות אויר שלא נפתחו הסיבה לכך פשוטה (השערה שלי),בחלק מהרכבים החדשים כאשר הנוסעים לא חגורים כריות האויר לא יפתחו על מנת לא ליצור עוד נזק.

המצב פה ניראה כאילו הנוסעים לא היו חגורים ואני מוכן להתערב על זה כמעט ב-100% , כל הדם מסביב זה כניראה ראשו של הנהג שהוטח בהגה ודימם, אין סיבה אחרת שהוא ידמם אם הוא הייה חגור הוא הייה נשאר במקומו וכנראה גם שכריות האויר היו נפתחות.

לגבי הקונסולה שהתפרקה לדעתי התקנה לקויה של אזעקה או דיבורית (ויש ברכב משהו שניראה כמו דיבורית) , המתקין לא חיבר את הקונסולה כמו שצריך \ התעצל לחבר את כל הברגים או שבר כמה קליפסים

פורסם

השערה לא מבוססת, גם שלא חגורים מערכת כריות האויר אמורה לעבוד. כמו שטענו קודם, הדם זה כנראה חפצים משוחחרים שעפו בקבינה או שבאמת מערכת השמע פצעה את אחד היושבים מקדימה.

פורסם

כשעל הפרצוף שלי נפתחה כרית האויר, הפרונט של ה206, האקסית, היה במצב הרבה יותר טוב מהפרונט של ההונדה.

לא חשבתי שאגיד את זה אף פעם, אבל בתאונה הזאת הייתי מעדיפה לשבת ביונדאי.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

http://www.euroncap.com/tests/honda_civic_2007/307.aspx

זה קישור למבחן ריסוק לסיויק {5 דלתות} שם הבוחנים ציינו שיש בעיה עם הפתיחה של כריות האויר וכתוצאה מכך הנהג דפק את הראש בהגה,חוץ מזה מדובר על חלקים שמתפרקים מהדשבורד,ככה שמסתבר שזה לא ממש מקרי בסיויק אלא משהו לקוי בתכנון.

רק לציין שהלינק וההודעה הנ"ל מתוך תגובה של קובי ליאני בשרשור מקביל בפורום.

פורסם

זה מה קורה שמנסים לחסוך, כוח עבודה זול, חלקים זולים.

הונדה סיוויק, פאר הגאווה של טורקיה!

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם
http://www.euroncap.com/tests/honda_civic_2007/307.aspx

זה קישור למבחן ריסוק לסיויק {5 דלתות} שם הבוחנים ציינו שיש בעיה עם הפתיחה של כריות האויר וכתוצאה מכך הנהג דפק את הראש בהגה,חוץ מזה מדובר על חלקים שמתפרקים מהדשבורד,ככה שמסתבר שזה לא ממש מקרי בסיויק אלא משהו לקוי בתכנון.

רק לציין שהלינק וההודעה הנ"ל מתוך תגובה של קובי ליאני בשרשור מקביל בפורום.

קצת יותר דיוק נדרש היה ממך כי אולי יהיו כאלו שיתעצלו להכנס ולקרוא בעצמם!

ראשית הכרית כן נפתחת, אמנם באיטיות אך זה לא מה שקרה בסיפור הזה.

שנית לגבי הדשבורד, מצויין כי מבנה או תכנון שלו עלול להוות סיכון לעצמות הירך של הנהג ולא מדובר על חלקים עפים או מתפרקים.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

מה שמדאיג פה יותר זה הכריות אויר.

לנו היתה הונדה סיויק שנת 94 עם 2 כרית אויר, שלא נפתחה בתאונה חזיתית,דומה מאוד לזאת שבתמונה,זה היה ממש מזמן בשנת 2001 או 2002.

ואני רואה פה עוד הונדה סיויק אך חדשה,עם אותה בעיה בדיוק,לא טוב:roll:

פורסם

מה שמדאיג זה שאין כאן מכת חזית בעוצמה שפותחת כרית אויר, אבל כולם רוצים לראות את הכרית אויר נפתחת וחושבים שיש כאן תקלה.

שכרית אויר נפתחת שלא צריך היא גורמת ליותר נזק מתועלת.

פורסם
קצת יותר דיוק נדרש היה ממך כי אולי יהיו כאלו שיתעצלו להכנס ולקרוא בעצמם!

ראשית הכרית כן נפתחת, אמנם באיטיות אך זה לא מה שקרה בסיפור הזה.

שנית לגבי הדשבורד, מצויין כי מבנה או תכנון שלו עלול להוות סיכון לעצמות הירך של הנהג ולא מדובר על חלקים עפים או מתפרקים.

ציטוט מדוייק מתוך הקישור-"במבחן ריסוק כרית האויר של הנהג לא התנפחה בצורה תקינה בכדי למנוע מראש הנהג לפגוע

בהגה".

לגבי הדשבורד-"תא הנוסעים נשאר יציב,מבנים{או חלקים}בתוך הדשבורד מהווים סיכון לפגיעה ברגליים".

יותר דיוק מזה אי אפשר.

• תוכן חדש...