Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מקרר לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

שים לב שהמוצר "מקרר לרכב" מתחלק בד"כ לשתי קטגוריות - צידניות קירור, ומקרר עם מדחס.

אחרי ניסיון עם צידניות קירור - אמורות להוריד טמפרטורה חיצונית, ולשמור על קור - חבל על כל אגורה שמשקיעים בהן. אם אתה רוצה להכניס לרכב מוצרים שיקוררו - אתה חייב מקרר עם מדחס.

אני יכול לומר שזה השיפור הכי טוב שעשיתי לג'יפ שלי...זה מקרר לכל דבר ועניין בדיוק כמו מקרר ביתי. אתה מכניס בקבוק בטמפרטורה חיצונית, ומוציא אותו קר במידה שכיוונת.

תחפש מקרר רכב מיד שניה, יש כמה גדלים - אתה צריך להערכתי בגודל של לא יותר מ 26 ליטר. אני לא מאמין שתמצא מקרר חדש בפחות מאלף שקלים.

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מקרר עם מדחס עובד כל עוד הרכב פועל, לא?

צידנית לא תלויה באספקת מתח.

מה קורה אם צריך לעצור לשעתיים שלוש בדרך ואז להמשיך ליעד?

פורסם

מקררים aNavy.gifחשמל למטבח aNavy.gifמוצרי חשמל bl.gif

bl.gif

1527.gif

mag2.gif

53703.jpg

447.gif

bl.gif

מקרר נייד לבית ולרכב זק''ש

דגם: EF400 מקרר נייד מתאים לבית ולמכונית

כולל כבל למצת המכונית וכבל לרשת החשמל הביתית

ידית להעברה נוחה

שקט במיוחד

כולל תאורה פנימית

DC 12V,AC 230V

קרור וחימום 8-60 מעלות

נפח של 15.5 ליטר

ניתן להכניס 4 בקבוקים גדולים של 1.5 ליטר

BuyNowBtn.gif

מחיר קבוצתי (ללא משלוח) : 349 ש"ח GPriceIco.gif

דמי משלוח: 39 ש"ח GShipIco.gif

כמות שנמכרה: 5 יחידות

GQuantIco.gif

bl.gif

bl.gif

bl.gif

פרטי המוכר המוכר: וי איי פי סחר GNDot.gifצל"ש המוכר: 97% (769 מדרגים) GNDot.gifלשירות לקוחות המוכרGNDot.gifפרטי איסוף עצמיGNDot.gifלחנות המוכרGNDot.gifbl.gif

bl.gif

פרטי המכירה תשלומים: עד 5 GNDot.gifזמן אספקה: עד 14 ימי עבודהGNDot.gifדמי משלוח: 39 ש"ח GNDot.gifמשלוח: שליח/מוביל בתיאוםGNDot.gifמחיר(כולל משלוח): 388 ש"חGNDot.gifאחריות:

מה דעתכם על המקרר הזה????

פורסם

יש לי מקרר דומה.

הוא עושה עבודה סבירה כשהוא נמצא בטמפרטורת חדר ממוזג. כשמדובר ברכב חם בקיץ - הוא לא עומד בעומס ולא ממש מקרר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
bl.gif

mag2.gif

53703.jpg

447.gif

bl.gif

מקרר נייד לבית ולרכב זק''ש

מה דעתכם על המקרר הזה????

זבל עופות!!!!

יש לי אחד כזה במשרד, אפילו בחדר ממוזג הוא לא מצליח לקרר.

אין תחליף למקרר עם מדחס, כמו שיואב כתב "השיפור הכי טוב שעשיתי ברכב"

לי יש מקרר של INBAL B בנפח 50 ליטר (זה ענק), במשך השבוע הוא מטייל איתי בפרטנר ובסופי שבוע עובר לדיפנדר- פשוט תענוג להוציא ממנו בקבוק קולה קפוא באמצע הפקק באילון.

היבואן נמצא במושב בצרה, אני אפרסם את הטל' שלו מאוחר יותר כשאגיע הביתה. תבדוק איתו אולי יהייה לו משהו משומש במחיר שפוי יותר מחדש.

יוני

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם
מקרר עם מדחס עובד כל עוד הרכב פועל, לא?

צידנית לא תלויה באספקת מתח.

מה קורה אם צריך לעצור לשעתיים שלוש בדרך ואז להמשיך ליעד?

למקררים האיכותיים, יש מנגנון שמנתק את המקרר כאשר מתח המצבר יורד מתחת לערך מסויים ( אל תתפוס אותי במילה, נראה לי 11.6 וולט )

חוץ מזה, בג'יפ טיולים מקובל להרכיב מצבר נוסף ( מצבר פריקה עמוקה ) בדיוק למטרות האלא, להפעיל תאורה ומקררים בחניוני לילה.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

במקררים אכן יש מנגנון שמנתק אותם כשהמתח יורד.

אצלי המנגנון מנותק (יש 2 מצברים בדיפנדר)והוא מחזיק 8 שעות עבודה בערך והרכב עדין מניע

מקרר צורך 5A בערך בעבודה רציפה. אחרי שהוא מגיע לטמ' הרצויה הטרמוסטט דואג לכבות את המחדחס ולכן הוא צורך פחות חשמל לכל שעת עבודה. להבדיל מצידנית קירור שצורכת יותר חשמל ועובדת רצוף כל הזמן.

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

היבואן של INDEL B עבר מבצרה לראשון, קוראים לו מאיר, והטל' שלו הוא: 0522440673

אצלי יש INDEL B 26 ליטר. ביומיום, כשאני לא מטיייל עם ההיילקס, המקרר נמצא בברלינגו, ועובד שם רצוף ללא בעיות עם המצבר המקורי, גם כשהרכב חונה במשך כל סוף השבוע. צריכת החשמל כשהטרמוסטט מפעיל את המדחס היא 2 אמפר.

בטיולי קיץ המקרר בדרך כלל מופעל על המצב הכי קר שיש ( מינוס 16 מעלות) ומאחסן בעיקר גלידות ושלגונים.

צידניות הקירור עם מנגנון טרמו-אלקטרי הן זבל עופות, כמו שכבר נכתב כאן. גם כשהיתה לי כזו, ודווקא מיצרן טוב, הגעתי מהר מאוד למסקנה שעדיף לשים בה קרחונים מאשר לחבר אותה לחשמל. חבל על הכסף, על מוצרי החלב והבשר ועל המצבר.

• תוכן חדש...