Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור, אתמול, בשעה טובה, קבלתי את הרכב החדש. הרכב הגיע עם הכנה לדיבורית BT.

אני רוצה להתקין דיבורית BT ויש לי כמה דילמות:

1. היכן במרכז יש מרכיבים מקצועיים שלא עלולים לגרום לבעיות במערכת החשמל ברכב?

2. במידה וחלילה נגרמת בעיה במערכת החשמל, האחריות על הרכב מוסרת מיידית?

3. האם קיימת דיבורית שלא דורשת קידוחים ברכב?

4. בהסתמך על העובדה שיש לי הכנה לדיבורית, עדיין נדרשים משחקים עם מערכת החשמל ברכב?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

לגבי החורים - זה לא תנאי הכרחי להתקנה. יש "פלאחים" שמותקנים בצורה סמויה, וללא חורים על הדש-בורד.

חלק מדיבוריות אלו בכלל ניתנות להדבקה ואז זה בכלל פותר את הבעיה.

לגבי ההכנה - תלוי איזה הכנה עשו, (הכנה לחשמל, הכנה לחיבור לרמקולים של הרכב). תנסה לפרט יותר.

לגבי אחריות - כל עוד לא יעשה איזשהו אילתור חריג וקיצוני לא מאמין שזה ישפיע על האחריות. ולגבי נזק למע' החשמל - מורכב פיוז שתפקידו למנוע נזק שכזה.

בכללי - עדיף לסכם עם המתקין את הכל מראש, שיהיה ברור שההתקנה היא ללא חורים, עם פגיעה מינ' בחיווט המקורי.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

ההכנה כוללת "שקע" כזה שמוכן מראש. מספר חוטים כאלה שכבר הכינו.

כשקיבלתי את הרכב אמרו לי בסוכנות "נשאר לו רק לחבר את התקע והכל בסדר"

פורסם

ההכנה נועדה לא רק ל BT אלה לכל דיבורית

ומיכיוון שיש את ההכנה אין צורך להתעסק בחשמל של הרכב (אז הרכב נשאר באחריות)

וישנן כמה אופציות להתקנה ,על איזה רכב מדובר?

פורסם

ואתה לא חושב שכדאי לספר לנו באיזה רכב מדובר?

זה יתן לנו כיוון לגבי "ההכנה" שלך.

באופן עקרוני לא צריך להיכנס לסרטים בנוגע להתקנת דיבורית BT

במקרים הפשוטים מדובר רק בהזנת מתח רמקול ומיקרופון. רוב רובם של המתקינים יכולים לעשות את זה בעיניים עצומות.

אם מדובר בהתקנה סטנדרטית לא הייתי מרחיק לכת בחיפושי אחר מתקין.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...