Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,יצא לי לעבור על תא המנוע של האוטו שלי,פורד פיאסטה 98,וראיתי שקצת מתחת לפקק מילוי השמן,יש יציאה שאליה מחובר צינור בערך חצי מטר,שלא מחוברלמעשה לשום דבר.מה הוא,מה תפקידו או מה היה תפקידון במידה ונותק מתישהו במהלך השנים?

תודה רבה מראש,אסף.

פורסם

תפקידו לקחת את כל האדים מהמנוע (לאחר פעולת השרפה) ולשלוח אותם אל המסנן אויר. כשהמנוע נחלש ומתחיל להוציא הרבה עשן מנתקים אותו כדי שלא יסתום את מסנן האויר..

פורסם

כשאתה מסתכל על המנוע מקידמת הרכב, באיזה צד הוא?

כי יש שם שני צינורות

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

היי,אם ניתקו אותו אצלי,מה זה אומר,אני מניח שאם ככה בנו ,חייבת להיות לזה סיבה חיובית,אם זה היה סתם לאוורר את המנוע אז זה לא היה מתחבר לסעפת/פילטר אויר אלא נשאר בתור נשם...

הצינור יוצא מתחת לפקק בצד ימין,אם אני מסתכל על הרכב מקדימה,שמאל עם אני מתייחס לכיוון הנסיעה,בצד של המצבר.

פורסם

הצינור אמור להתחבר לתא מסנן האויר בחלק התחתון שלו

אם אתה מסתכל מקדמת הרכב, אז בצד שמאל של בית המסנן

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...