Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אבי מחפש להחליף את הלנטיס הקיימת באוטו חדש יותר, והכייון היה מליסינג\השכרה.

לאחר ביקורים בחברות קיבלנו הצעה לפיאט גרנדה פונטו 1.2 אקטיב שנת 2008 ידני.

האוטו עבר 67K ק"מ והיה בהשכרה אשמח לשמוע חוות דעת על האוטו ומה עלולים להיות הנזקים של הקילומטרז'.

כמו כן אשמח לשמוע חוות דעת על יונדאי גטס (גם היא מהשכרה ק"מ לא ידוע) 1.4 GLF אוט' גם היא 2008

ולדעתכם איזה מהמכוניות עדיפה (חסכוניות, אמינות, וכו').

האוטו יעבור בערך 2K ק"מ בחודש.

בסופו של דבר החשוב לנו ביותר הוא לחסוך כסף.

תודה מראש!

פורסם

זה אוטו חלש יחסית, הייתי מוותר עליו אם אתם גרים בחיפה או ירושלים, למשל.

בכל מקרה מחיר הרכישה שלו נמוך מאוד, רכב לא מבוקש שנמכר בעיקר לחברות הליסינג וההשכרה.

יש מצב טוב למכור הלאנטיס ולהוסיף ממש מעט כסף כדי לרכוש את הגרנדה. אני ראיתי כאלה שנמכרות בסביבות 47K ואני מניח שעוד אפשר להתמקח.

אם המטרה היא בעיקר להתקדם בשנתון, אתה מוזמן לחפש קאיה סראטו. אוטו ליסינג\השכרות טיפוסי, נמכר ב-45K לשנתון 2006 והוא משפחתי כמו הלאנטיס.

פורסם

המטרה העיקרית היא לא התקדמות בשנתון אלא חיסכון בקניה.

השיקול של החסכון הוא יותר חשוב מהתקדמות בשנתון וזוהי גם הסיבה לקניה מליסינג\השכרה.

תודה על ההמלצה על הקיה אבל היא מעל התקציב.

• תוכן חדש...