Jump to content

yuvesch

  • הודעות

    6
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי yuvesch

  1. נסיעת מבחן בפונטו כבר עשינו, הפתיע המנוע, אומנם קטן אך מפתיע, ולמרות זאת הוא לא היה כמו ה1.8 האהוב שלנו (לנטיס יקרה) לגבי הגטס לדגם של הGLF בטוח אין ABS ולדגם ה"מפואר" יותר הGLI הוא רק אוטומט ואנחנו מחפשים ידני. השאלה העיקרית היא בין הפונטו והפיג'ו.
  2. הגטס כבר ירדה מהפרק, מהסיבות שנאמרו. השאלה העיקרית עכשיו היא בעיקר לגבי הפונטו\פיג'ו 206 וזה כיוון שהעלויות שלהן יוצאות כמעט זהות. ולגבי רכבים עדיפים מ2008 הרעיון מאחורי הרכישה הוא חיסכון כספי מקסימלי, ולכן אנו מחפשים גם מכוניות לא יקרות. אז בין הפונטו 1.2 ידני 2008 לפיג'ו 206 ידני 1.4 2008, מה תהיה עדיפה ולמה? (עלות אחזקה זולה, צריכת דלק, נוחות נהיגה, בטיחות וכו' כמו שרק אתם יודעים) תודה!
  3. שלום! לפני כבערך שבוע פרסמתי שירשור שלא הניב הרבה פירות, ולאחר סקר שוק והתייעצויות עם חברות ליסינג והמוסך הגענו לצומת הדרכים הבאה: האם לקחת פי'גו 206 1.4 שנת 2008 יונדאי גטס שנת 2008 GLF או פיאט פונטו גרנדה 1.2 גם כן 2008 כל המכוניות ידניות. הדבר החשוב ביותר לאבא שלי הוא שעלות התחזוקה של האוטו תהיה מנימלית, רצוי אוטו אמין ויהיה נוח לנהיגה. הבעיה הגדולה ביותר היא בגטס, שאין לו ABS ואנחנו לא מוכנים להתפשר על זה, אך מצד שני אני רוצה אוטו ידני והדגם של הGLI הוא רק אוטומטי. אודה לכם מראש אם תוכלו לתת לנו כיוון על איזה רכב מביניהם הוא המומלץ, לפי הצרכים שלנו ויתרונות וחסרות לגבי כל אחד מהם. ודבר אחרון, האם הפונטו בנפח המנוע שלה 1.2 בדגם הידני תסחוב עליות? תודה רבה! ומצטער על המגילה
  4. המטרה העיקרית היא לא התקדמות בשנתון אלא חיסכון בקניה. השיקול של החסכון הוא יותר חשוב מהתקדמות בשנתון וזוהי גם הסיבה לקניה מליסינג\השכרה. תודה על ההמלצה על הקיה אבל היא מעל התקציב.
  5. שלום, אבי מחפש להחליף את הלנטיס הקיימת באוטו חדש יותר, והכייון היה מליסינג\השכרה. לאחר ביקורים בחברות קיבלנו הצעה לפיאט גרנדה פונטו 1.2 אקטיב שנת 2008 ידני. האוטו עבר 67K ק"מ והיה בהשכרה אשמח לשמוע חוות דעת על האוטו ומה עלולים להיות הנזקים של הקילומטרז'. כמו כן אשמח לשמוע חוות דעת על יונדאי גטס (גם היא מהשכרה ק"מ לא ידוע) 1.4 GLF אוט' גם היא 2008 ולדעתכם איזה מהמכוניות עדיפה (חסכוניות, אמינות, וכו'). האוטו יעבור בערך 2K ק"מ בחודש. בסופו של דבר החשוב לנו ביותר הוא לחסוך כסף. תודה מראש!
×
×
  • תוכן חדש...