Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום היקר.

לאחר חוויה לא נעימה של פריצת אש מאיזור הפנס הקדמי הימיני במהלך המתנה ברכב (מונע) התברר כי הלכה המשאבה ההידראולית של הסיטרואן , והרכב נימצא כמעט בגובה הכביש (מן הסתם).

מבקש לברר עליות תיקון המשאבה ההידראולית.

האים יתכן כי עלות משאבה חדשה שכזו היא 8000 שקל ומפירוק כ 4000 שקל ?

האים באמת העבודה היא רבה על משאבה זו (קידוד , השוואת נוזלים וכדומה ) ?

מבקש את תיחסותכם לנושא כי די נואש אני מהמכה הכלכלית שנחתה עלי (עלות של 6000 ל 12000 ש"ח להערכתי ...) .

תודה מראש, דרור.

פורסם

משתתף בצערך,לפחות עם הנמכה שכזאת תהיה לך אחיזת כביש .

חפש בפירוקיות רכב שעבר תאונה או משהו בסגנון.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אם פרצה שריפה ממש כלומר אש ועשן והכל שם שחור ומפויח והחווט נשרף ויש לך ביטוח מקיף תפעיל את הביטוח. תשלם רק השתתפות עצמית.

אם רק המשאבה החשמלית הלכה (אתה קורא לזה נישרפה כי יצא קצת ריח מסריח מהמשאבה) המשאבה, יחידת הבקרה שלה וכל מה שמסביב והלך עלול להיות יקר השאלה היא מה בדיוק הלך ומה תוכל להשיג בפרוקיות.

בכל אופן אם זו לא שריפה ממש אז ההחלפה של החלקים בשביל מוסך שמכיר את הרכב לא צריכה להיות סיפור מאוד יקר.

הקידוד בעזרת מחשב ה LEXIA וניקוז האויר (השוואת נוזלים) הם תהליכים די פשוטים שלא דורשים הרבה "שעות מוסך" אלא רק מקצועיות וידע.

פורסם

ווואוא ,

איך לא חשבתי על זה אפילו .

אכן פרצה שריפה לייד הפנס הימני (ששם אני מבין נימצאת המשאבה?) ולמזלי (מצד אחד ) התינוק היה באוטו עם הבקבוק מיים שלו וזה מה שעזר לי לכבות את השריפה בצורה המהירה ביותר !

פניתי לסוכן הביטוח שלי , והוא שולח שמאי לבדיקה (הבנתי שזה נתון לשיקולו ההחלטה האים התקלה כתוצאה מהשריפה תתוקן במסגרת הביטוח) .

מבטיח לעדכן בהקדם.

תודה על העצה , דרור

• תוכן חדש...