Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להשמיש קו שיש לי באורנג' ועל הדרך לבדוק אם בפלאפון ובסלקום יש הצעות טובות.

נאמר לי שאין להם שום תכנית ללא התחייבות, זאת אומרת שאני לא יכול לדבר אצלם למשל 50 ש"ח בחודש אלא אני מחוייב לקחת תכנית שכוללת התחייבות ל-18 חודשים.

באורנג' לעומת זאת אמרו לי שיש להם תוכנית שמשלמים 10 שקלים בחודש על התוכנית והחיוב הוא לפי שניה ואין שום התחייבות, מה שמשאיר אותי עם אורנג' כאופציה היחידה בלי התחייבות. לפי מה שאני מבין, חזרנו לימי הביניים ששם גם גבו ממני על השיחות וגם גבו ממני תשלום חודשי כדי לזכות בכבוד שאני אצלם ברשת. אולי עדיף לי כבר לעשות קו של ביגטוק וזהו?

אז איפה התחרות שחוק הניידות היה אמור להכניס?

את מירס לא בדקתי, מה דעתכם כדאי לי בכלל לבדוק אותם?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אין לך מה לבדוק במירס, תהיה חייב לקנות מכשיר המתאים לרשת שלהם.

רוצה לחסוך - ביגטוק/טוקמן וכד' הם הפתרון.

זכור לי שיש גם בונוס מסויים על שיחות נכנסות, לדוגמה: על כל 10 דקות שיחה נכנסת, יש בונוס של דקה שיחה יוצאת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אין לך מה לבדוק במירס, תהיה חייב לקנות מכשיר המתאים לרשת שלהם.

רוצה לחסוך - ביגטוק/טוקמן וכד' הם הפתרון.

זכור לי שיש גם בונוס מסויים על שיחות נכנסות, לדוגמה: על כל 10 דקות שיחה נכנסת, יש בונוס של דקה שיחה יוצאת.

.

יש לי ביגטוק, בכל כרטיס אני משלם עמלה 7 שקלים וכל דקת שיחה היא יקרה יותר מקו רגיל.

הבונוס שאתה מדבר עליו הוא בביגטוק? אם כן לא ידוע לי עליו איך עושים אותו?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לי יש קו של סלקום מימי אנו באנו. הקו לא היה פעיל כמה שנים ולפני כמה חודשים חזרתי להשתמש בו. כמובן שהם הציעו לי שלל תוכניות שמחייבות התחייבות ל18 חודשים, גם אם אני רוצה רק סים קארד, והאופציה היחידה לשלם לפי מה שאני מדבר היא להשאר עם התוכנית מימי קדם.

בקיצור אני משלם לפי מה שאני מדבר. התעריף גבוה מאוד, יותר משקל לדקה, ואני עם הסים קארד הישן שלי שלדוג' לא מאפשר לשלוח הודעות מולטימדיה, אבל מאחר ואני מדבר מעט מאוד ולא גולש\מוריד צלצולים ומשחקים\שולח תמונות איתו, זה מתאים לי. בנוסף יש להם תוכנית ללא התחייבות של 100 SMS ב 25 ש"ח לחודש אז בכלל הסתדרתי.

נראה לי שאם אתה לא מחפש ביצועי דור שלישי, ואתה לא מדבר הרבה, קנה סים קארד משומש של סלקום וטלפון פושט וזהו.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

בנוסף לטלפון שיש לי מהעבודה, אני עם טלפון TDMA של סלקום כמובן, בתכנית ללא התחייבות וללא דמי שימוש. סלקום לא מאפשרת לי לשדרג ל- GSM מבלי להכנס לתכנית עם תשלום קבוע (אני מוכן לשלם תשלום חד פעמי על SIM, למרות שעלותו אגורות). אז אני מקבל שיחות ו- SMS, ומדי פעם בודק תיבה קולית, ומקבל חשבונות של 0 עד 40 אגורות. תענוג.

גם אשתי בתכנית של אורנג' ללא דמי שימוש. בחוצפתם, הם מדי פעם מציעים לה "לשדרג" את התכנית לתכניות אשר רק התשלום הקבוע בהן עולה על החשבון החודשי הנוכחי.

בקיצור - אין היום תכניות ללא התחייבות וללא דמי שימוש קבועים.

:turn-l:
פורסם

יש את תוכנית החיילים של אורנג'.

יש דמי מנוי של 10 ש"ח בחודש שמוחזרים לך כזיכוי בשיחות, עלות דקת שיחה כ34 אג' באמצע השבוע ובסופ"ש פחות. אין התחייבות למספר דקות מסוים והחיוב הוא לפי שנייה.

כל מה שצריך לעשות זה למצוא קרוב משפחה או חבר שמשרת בצבא ולא פתח כבר חשבון באורנג'...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...