Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך המלצה על רכב משפחתי ל זוג הורים עם זוג ילדים בכיסאות בטיחות עדיין(תופסים הרבה מקום!!)

חשוב לי מאוד ענין צריכת הדלק (כ 25000 ק"מ בשנה) וענין האמינות

חשבנו על סניק 2 אבל עפ"י מה שכתוב באתר האמינות לא משהו. כמו"כ על סיאט אליתאה 1ץ9 דיזל. מה אומרים? אין כמעט אליתאה דזל למכירה ואם כן אז עם 100 אלף ק"מ לפחות.....

מה עלות האחזקה של רכב כזה לעומת קורולה?

פורסם

מנסיון אישי, אני ממליץ מאוד על הפיאט מולטיפלה טורבו דיזל. היא חסכונית מאוד. יש לה ביצועים והתנהגות כביש מצויינים. רק מה, היא נעשית יותר ויותר נדירה ככל שאתה מתקדם בשנתון. אני מצאתי מודל 2005 (הצורה החדשה) לאחר חיפוש של כחצי שנה!

אם אתה הולך על הסניק. עדיף הדגם עם מנוע 2.0 ל'. אופציה טובה נוספת, קסארה פיקאסו (יש גם דיזל) או 307 SW, גם לה גרסת טורבו דיזל נדירה.

פורסם

אז אחרי שהחכמתי עוד יותר מארכיון הפורום נשארו רק קצת שאלות.

דובר רבות על אי-אמינות מצד הגיר של המגאן 2.

השאלה איך היא בגרסת דיזל ידני. (שנת 2005/6)

מה לגבי C4 דיזל? מי מהם יותר אמינה/ חסכונתי?

יש למישהו המלצות נוספות על רכבים מהסגמנט הזה (דיזל משפחתית עדיפות לאוטומט, אמינה ולא יקרה לאחזקה - אפילו אם זה עולה על נוחות/מרחב מחיה-עד גדר הסביר)

• תוכן חדש...