Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק מודל 98 ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכן שלי מוכר, האוטו במצב מדהים כמו חדש. עבר לא קצת - 100K.

והוא מבקש פחות מהמחירון.

אבל השאלה שלי היא , איך האוטו בכללי ? אם מישהו מכיר אותו טוב ...

תודה 8)

פורסם

מכיר אותו. יש/היה לשני חברים שלי כזה (לא זוכר אם 98 אבל אותו הדבר).

מנוע חזק, אבל רק בטורים גבוהים. צריך לאמץ אותו בשביל שיזוז וזה מתבטא בצריכת הדלק. מחירי הביטוח גבוהים (גניב...).

הפנים מרווח למשפחתית, בגאז' יחסית גדול. אבזור סטנדרטי, עיצוב פנים אפור מאוד. מושבים לא טובים כיאה ליפנית מהתקופה. אחיזה בינונית, היגוי גרוע. נוחות סבירה ומטה.

אמינות מצוינת, סחירות מצוינת ו... זהו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
קודם כל תודה.

היגוי גרוע ? עד כדי כך ? במה זה מתבטא ?

לא , לא עד כדי כך. לרוני יש סטנדרטים משלו (306, סקסו) :wink:

ההיגוי קל וארוך(3.5 סיבובים מנעילה לנעילה-->דיבידנד בקוטר סיבוב) , אם כי מדויק.

למי שאינו נושא את דגל העפיצות ,ומחפש רכב משפחתי לא יסבול "מההיגוי הגרוע".

פורסם

מנוע חזק, אבל רק בטורים גבוהים. צריך לאמץ אותו בשביל שיזוז וזה מתבטא בצריכת הדלק. מחירי הביטוח גבוהים (גניב...).

הפנים מרווח למשפחתית, בגאז' יחסית גדול. אבזור סטנדרטי, עיצוב פנים אפור מאוד. מושבים לא טובים כיאה ליפנית מהתקופה. אחיזה בינונית, היגוי גרוע. נוחות סבירה ומטה.

רוני

איזו הגזמה.

לבקר היגוי במכונית משפחתית זה כמו לבקר נוחות ברכב ספורטיבי.

:roll:

172

פורסם

רוני

איזו הגזמה.

לבקר היגוי במכונית משפחתית זה כמו לבקר נוחות ברכב ספורטיבי.

:roll:

ברור. צליל טריקת הדלת הרבה יותר חשוב. :roll:

פורסם

אז לכל המקטרגים. הרשו לי להסביר.

ההיגוי בסיוויק גרוע בכל קנה מידה. הוא לא מדויק. לא מתקשר. בעל משקל גרוע. היזון חוזר גרוע. והרגשה של חוסר קשר בין ההגה לגלגלים.

אני חושב שבסיוויק הישנה (98) זה היה פחות נורא מהיום. כיום זה ממש ככה. פשוט היגוי זוועתי. (לדודה שלי יש סיוויק חדשה).

אבל כמו שאביעד אמר - למי שמחפש רכב משפחתי ותו לא (דודה שלי, למשל) - זה בסדר גמור.

לי אישית זה אחד הדברים שממש הפריעו באוטו. כמו ב-626. כמו בדייהו לאנוס. סיבוב של X מעלות לא בהכרח יתן תוצאה Y. זה נקרא לא מדויק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אז לכל המקטרגים. הרשו לי להסביר.

ההיגוי בסיוויק גרוע בכל קנה מידה. הוא לא מדויק. לא מתקשר. בעל משקל גרוע. היזון חוזר גרוע. והרגשה של חוסר קשר בין ההגה לגלגלים.

אני חושב שבסיוויק הישנה (98) זה היה פחות נורא מהיום. כיום זה ממש ככה. פשוט היגוי זוועתי. (לדודה שלי יש סיוויק חדשה).

אבל כמו שאביעד אמר - למי שמחפש רכב משפחתי ותו לא (דודה שלי, למשל) - זה בסדר גמור.

לי אישית זה אחד הדברים שממש הפריעו באוטו. כמו ב-626. כמו בדייהו לאנוס. סיבוב של X מעלות לא בהכרח יתן תוצאה Y. זה נקרא לא מדויק.

רוני

היתה לי סיוויק 96 ויש לי סיוויק 2002 (נו טוב, של אמא),

ואני מוכרח להגיב לדבריו של רוני ב :mm_yeah:

בישנות יש שטח מת במרכז ההגה שפשוט מקשה על מעבר במקומות צרים.

ואין חכם כבעל ניסיון

עם האחיזה אפשר לחיות, ובכיף.

נוחות לא ממש מעניינת אותי.

המנוע לדעתי יהלום.

ההגה - פחחחחחחחחחח :evil:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

• תוכן חדש...