Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף בחום לקודמיי.

אני, כמו רבים אחרים כבר, לקוח מרוצה של היבואנים הנ"ל ושל סדנת ההתקנות ECA.

מדובר בציוד, שירות ואמינות ברמה גבוהה מאד.

אתה מוזמן ביום שבת הקרוב למפגש האודיו שיתקיים ברמת גן, לשמוע ולהתרשם ממספר מערכות ולהחליט איך מתקדמים.

אל תתפשר על התקנה. נכון, התקנה "סטנדרטית" עולה פחות אך כאחד שמכוון לאיכות גבוהה, חשובה לך מאד ההקפדה על הפרטים שהופכים את ההשקעה שלך למוצלחת.

ושלא נדבר על רכב כזה ש"התקנה של שקל" תשאיר אותך עם קליפסים שבורים, גומיות שלא חוזרות למקומן, פנאלים מתפרקים ועוד רעות חולות כיוצא בזה. ליוסי מסדנת ECA יש נסיון על הרכב הספציפי הזה שלך.

בהצלחה!

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני רואה שיש לך סאב של הרץ ומגבר 4 ערוצים SRX למכירה ,אל תמכור.!

לך ללאוד & קליר תרכוש :

מגבר סאנדאון 100.4 מחיר 2200 שח

סט של HAT 641PRO מחיר 4800 שח

את שאר הכסף תוציא על התקנה איכותית שכוללת בניות בקיק פאנל

מומלץ ב- "עלית קאר אודיו" המתקין הוא יוסי אלפיין שכבר הומלץ ודובר עליו רבות

בדוק את הגלריה :

http://www.ecaudio.co.il/cpg/

האודיסון יגביר את ה-L1PRO ואת ה-L4

הסאנדאון יגביר את ה-L6 ואת הסאב בגישור

אופציה מעניינת, אבל האמת היא שהסאב נמכר, והמגבר כנראה יימכר עד סוף השבוע.

שווה להשאיר את המגבר? הוא יהיה באיכות מספיק גבוהה כמו שאר הרכיבים?

פורסם

ה-SRX הוא מגבר איכותי ומתאים וחבל למכור אותו בגרושים

חבל שמכרתה את הסאב ,אם אתה מתכנן לקנות בלאוד & קליר

שקול לקנות אצלהם סאב: AA אססין 1350 שח

אם תקנה את כול הרכיבים הנ"ל ביחד

ייתכן ותקבל מחיר טוב

פורסם

מצטרף להמלצות על לאוד&קליר ויוסי אלפיין מסדנת ECA.

לדעתי תתחיל לבנות את המערכת מתצורת 2WAY בהגברה אקטיבית עם רכיבים איכותיים שכבר שמעת ואהבת.

אל תתפשר על ההתקנה ואיטום, או במילים אחרות ..דבר עם יוסי :-D

פורסם

אני גם מצטרף להמלצות של כל קודמיי בחום רב - אבל אם הסתייגות מאוד מסויימת.

קודם כל - לאוד אנד קליר הם חברים לכל דבר בחיי הפרטיים.

יוסי הינו מתקין יוצא דופן, בעל מקצוע נדיר באיכויות הן האישיות והן המקצועיות שלו ועל כן יהיה מומלץ בחום רב תמיד וללא היסוס.

אבל מנקודת מבט של פותח הת'רד, הבעלים של ההאמר במקרה הזה - לקבל מכל חברי הפורום את אותה ההמלצה עלול להדליק מנורה אדומה וליצור אצלו חשש למסחריות בתוך הפורום.

יש עוד הרבה מוצרים והרבה בעלי מקצוע בארץ שניתן לגשת אליהם וטעם אישי הוא דבר מאוד ספציפי ולכן אציע לפותח הת'רד לבוא למפגש ולהתרשם קודם כל משלל המערכות שניתן להתרשם מהן במפגשים.

לפי התיאור של פותח הת'רד לגבי צוויון הצליל שהוא אוהב - רמקולים של HAT אכן נשמעים כמו מה שהוא מחפש - אבל צריך לתת לו את האפשרות להחליט כזו החלטה בעצמו.

אני מצטרף להמלצת קודמיי בכל מקרה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היבואנים הנ"ל הינם ספונסרים, מפרסמים את עצמם בלגיטימיות בפורום תמורת תשלום.

דווקא כי מדובר בחברים מן המנין, חובבי התחום, שבאים מאהבה גדולה לאודיו, שהרימו את הכפפה והתחילו לייבא ציוד ברמה גבוהה מאד, במחירים הוגנים מאד, ההמלצות החמות של כל החברים כאן מתבקשות.

נכון שיש ציוד נוסף ובעלי מקצוע נוספים, אבל כשיש לך מתכון בטוח ומוצלח, מדוע לחפש תחת פנסים אחרים?:wink:

פורסם
היבואנים הנ"ל הינם ספונסרים, מפרסמים את עצמם בלגיטימיות בפורום תמורת תשלום.

דווקא כי מדובר בחברים מן המנין, חובבי התחום, שבאים מאהבה גדולה לאודיו, שהרימו את הכפפה והתחילו לייבא ציוד ברמה גבוהה מאד, במחירים הוגנים מאד, ההמלצות החמות של כל החברים כאן מתבקשות.

נכון שיש ציוד נוסף ובעלי מקצוע נוספים, אבל כשיש לך מתכון בטוח ומוצלח, מדוע לחפש תחת פנסים אחרים?:wink:

+100 ואני רק רוצה להוסיף נקודה קטנה,

למעשה L&C (אליקו) ואודיו פידליטי (אייל שנאפר),

הם 2 היבואנים היחידים שאני מכיר, בארץ שמוכרים יותר זול משניתן לקנות בחו"ל.

כל אחד פה מוזמן לחפש באתרים בחו"ל את המחירים של HAT, TRU, SINFONI.

ואחרי זה להשוות למחירים בארץ ולגלות שהמגבר נמכר יותר זול בארץ !!

מנגד יש יבואנים אחרים, חלקם היו ספונסרים פה בפורום,

שמוכרים מגבר של 400 דולר ב4500 שקל.

זאת זכותם המלאה - אבל מן הראוי שאנחנו כחברי פורום נמליץ ונקדם את מי שמציע לקהילה שלנו, את המחירים הטובים ביותר

ביחס לתמורה.

פורסם

ידידי פותח הת'רד, עיצה ממני :

חובה לבקר במפגש ולשמוע כמה שיותר מערכות ברכבים שונים, אולי הגוון/טעם של כל הציוד שהומלץ עליו פה לא יתאים לך ואז תהיה לך בעסה רצינית.

לגבי ההתקנה מאוד מאוד ממליץ להשקיע בה ואפילו לחרוג מתקציב ה- 2500 להתקנה. מנסיון קודם ומר.

הייתי ממליץ לשקול את סט הקלארוס שהוא די איכותי בתמורה לעלותו הזולה, מגבר איכותי כבר לא חסר ב- 2500-3000 ש"ח.

לגבי סאב הייתי ממליץ על IDMAX, סאב איכותי וחזק מספיק.

הפריטים האלה הם בדיוק בתקציב 10000 ש"ח .

עניין האיטום:

לא נכנסתי לזה כי צפיתי בעבר בתהליך אטימה בהאמר, יומיים עבודה, 7000 ש"ח עלות חומרים ועבודה. ובמידה ותאטום רק את הדלתות גג יעלה לך 600 ש"ח.

לצערי גם הפח של ההאמר הוא לא כזה גרמני .

פורסם

נאדר - האם תוכל לפרט איפה ניתן לאטום זוג דלתות כמו שצריך ב 600 ש"ח (במחיר הזה שווה הנסיעה לצפון..)

...CASKA for life

• תוכן חדש...