Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול, בגלגל הימני שלי התחילו דפיקות באמצע נסיעה, בד"כ אני נוסע עם מוזיקה וכנראה לא שמעתי יכול להיות זה כבר מלפני ככה.

3 ברגים מתוך 4 בגלגל הימני, פשוט נשברו בתוך הבית. הראש שלהם נפל, נשבר, והחלק שמוברג נשאר בתוך החור.

הגלגל עומד על בורג אחד כרגע. רציתי לשאול אם יש לי אפשרות להוציא את הברגים לבד כרגע...

ואז אני יוציא בורג אחד מכל גלגל אחורי וישים שם, שיחזיק לי עד שאני יגיע למוסך לסדר את זה.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

סיאט איביזה לטינו מודל 97

אני סוגר את הגלגל עם בורג שנכנס, ולא עם אום...

קראתי בחיפוש כל מיני דברים כמו הברזה, חולץ וכו', אני לא שמעתי על הדברים האלה אף פעם.

יש אפשרות להסבר? והאם ניתן לעשות את זה home made? מאשר ללכת למוסך וישחטו אותי שם על "כלום"

פורסם

הכל אפשר לעשות בבית אם ידע מתאים ואם כלים מתאימים !

אתה יכול לנסות להוציא את הברגים אם ג'פקה, במקרה הטוב ילך לך ובמקרה לא טוב תצטרך לקדוח אותם משם או שפשוט להחליף נאבא(המיסב של הגלגל אם הבית שלו).

בהצלחה!

פורסם

גש למוסך, אתה צריך גוז'ונים חדשים, יחליפו לך בחמש דקות...

לא יקחו ממך הרבה כסף, צריך להישאר לך עודף ממאה חמישים שח לכל הגוז'ונים.

בנסיעות הבאות שלך תפתח הרגל לא למהר ולהקשיב למוזיקה לפני שאתה מקשיב קצת לרכב, תמיד יש משהו לשמוע וחוצמזה, מה אתה לא נהנה לשמוע את הרכב בנסיעה?

יום טוב :-)

פורסם

אני חושב שלא כדאי לנסוע כאשר מחזיק את הגלגל רק בורג אחד. במקרה כזה עדיף לגרור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

להחליף נאבה? לא חבל ? :S

סה"כ הראש שלהם נשבר.

אבל הם לא מבצבצים בחוץ... אז נראה לי צריך איכשהו לתפוס אותם ואז לסובב..

אז הבנתי שזה כבר לא אני עושה את זה.

אז אתם אומרים יעלה לי בערך 150 ש"ח להוציא אותם ולשים ברגים חדשים?

פורסם

אם זה היה קורה לי , הייתי מביא רתכת טובה , ומרתך איזשהיא הברגה על הבורג השבור , ולאחר מכן ניתן לפרק את הבורג.

HONDA CIVIC LS

פורסם

איך בדיוק היית מרתך ? תסביר , אני מקשיב..

אני גם טורח לקרוא את מה בפותח השרשור כתב "אבל הם לא מבצבצים בחוץ..."

תצטרך לקדוח בתוך הבורג ולהשתמש בהברזה הפוכה , יצא לך כנראה יותר זול לשלם למישהו עם הכלי המתאים מאשר בעצמך .

אבל יש עוד דרך ...

פורסם

רתך טוב יכול לנסות. לרתך צינור דק יותר בעוביו מהבורג ואז לסובב עם ג'בקה.היו מקרים מעולם.תלוי במצב באיזה עומק נשבר .

פורסם

אפשרי , אבל קרוב מידי לנאבה , דרך אחרת היא לקדוח בדיוק במרכז חור ,ואז להרחיב אותו עם מקדחים יותר ויותר עבים עד שנותרת שכבה דקה ,שאפשר לפורר בקלות.

פורסם

שום קידוח...

עשיתי את הדברים האלו כבר הרבה. מרתכים שייבה לבורג השבור ועל זה אום. מהחום גם ההברגה משתחררת,

ואז מוצאים עם מפתח מתאים.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

אם אתה לא יכול לעשות את זה, אז יש מצב טוב שנאבה תעלה פחות מלחלוץ את הברגים וזה כנראה מה שיגידו במוסך.

• תוכן חדש...