Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום היה היום!!!

קמתי לי ב-7 בבוקר (הפעם האחרונה שקמתי כל כך מוקדם היתה כשהייתי בצבא או כשמישהי בעטה בי מתוך שינה... :wink: ) עצבני אך טוב לב ויצאתי לקחת לבדיקה 106 XSI מודל 95' יד רביעית עם 150K ק"מ.

ראיתי מודעה בלוח נענע ונסעתי עד לוד כדי לראות את האוטו, ואפילו נסעתי כמה ימים אח"כ עוד פעם עם אחי, כי היה נדמה לי שסוף סוף מצאתי את "האחת". לא רק אני. גם אחי התלהב ממנה ואמר שזהו זה, לקחת לבדיקה.

 

אז לקחתי...

 

סה"כ האוטו עבר גבולי מינוס, וזה רק עושה את העסק יותר עצוב...

 

השסי היתה נקיה, אבל הבעיה העיקרית היא שהמנוע (למרות שהוא עדיין עובד וסבבה) מתחיל להתעייף. יש חדירה של קומפרסיה למים (יכול להיות פקונג ראש או בעיה אחרת בראש) והקומפרסיה בצילינדרים לא אחידה (רינגים או בעיה בשסתומים, רחמנא ליצלן). כמו כן, רדיאטור חימום מנותק (בשביל להחזיר אותו צריך לפתוח חצי אוטו) והמזגן לא עובד. כלומר, אנחנו מדברים על הוצאות התחלתיות של איזור ה-4000 ש"ח (באופטימיות מוגזמת), בהנחה שהנזק למנוע הוא מינימלי.

 

הבנאדם היה מוכן לרדת ב-2500 ש"ח ממחירון (106 XSI עם קילומטרז' ויד כאמור, ו-ABS אמורה לעלות 24,800) ורצה עליה 22,500 , כך שנפרדנו כידידים, אבל כנראה שלא ניפגש עוד לעולם.

 

אני הייתי מוכן לקחת אותה ב-5K מתחת למחירון (בידיעה שסביר להניח שגם ככה הייתי מטפס מעליו בכמה אלפי שקלים ביישור הקו), אבל אין מה לעשות.

 

מה שהכי מתסכל אותי זו התקווה שנכזבה, וצמוד במקום השני - ה-420 ש"ח שאני לא אראה יותר, אבל בראייה של כמה שעות אחורה, אני חושב שעדיף היה לא לקחת אותה.

 

זהו, אז אני ממשיך לחפש. אם מישהו עדיין רוצה את הפרטים של הבנאדם אחרי מה שסיפרתי כאן, אז שיבדוק בלוח נענע או שישלח לי ה"פ.

 

יום טוב.

פורסם

החלטה נבונה.

 

כמו כן, רדיאטור חימום מנותק (בשביל להחזיר אותו צריך לפתוח חצי אוטו) והמזגן לא עובד. כלומר, אנחנו מדברים על הוצאות התחלתיות של איזור ה-4000 ש"ח (באופטימיות מוגזמת), בהנחה שהנזק למנוע הוא מינימלי.

 

מעניין אותי כמה אנשים באמת מסדרים בעיה של נזילה ברדיאטור חימום ללא מעקף :?:

 

 

 

משיחה איתך במפגש בר"ג הבנתי שהסכום גבוה יותר והנטיה היא ל306 , לא?

פורסם

לא בדיוק.

הסכום עולה כל הזמן (בכל מקרה ה-306 ההיא היתה קצת מעבר, וזו הסיבה שהיא לא נרכשה), אבל אתה יודע איך זה עובד עם המכוניות האלה... הראשונה שאתה רואה במצב טוב, אתה לוקח לבדיקה וקונה. עד עכשיו זו היתה במצב הכי טוב שראיתי, אבל עובדה שגם היא לא עברה בדיקה בכזו קלות.

 

אגב, באוטו שלנו אחי סידר את הרדיאטור בעצמו (106 XS אוטומט) - 300 ש"ח על הרדיאטור פלוס משהו כמו שלושה ימי עבודה...

×
×
  • תוכן חדש...