Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה.

אז ככה בשבוע האחרון לפניי שני תדלוקים שמתי לב שהדלק פשוט נשרף יותר מהר לעומת תדלוקים קודמים.

מה שעוד שמתי לב אליו הוא שלעומת הנסיעות והקילומטרים שהאוטו עושה באותו יום מתבזבז יותר דלק מן הרגיל.

בהתחלה חשדתי בתחנת דלק שתדלקתי בה כמה פעמים ( חברת דיזול, לא ממש חברה מוכרת אבל הכי זולה ) אבל גם אחריי התדלוק בפז זה המשיך.

למשל אני אתן דוגמא קטנה:

אחריי שמילאתי פול טנק אימי עשתה קצת סידורים בעיר ונסעה עם מזגן רוב הזמן. אז גם ראיתי שירד כמעט רבע טנק!! יום אחריי שמילאתי את המיכל וזה רק סיבובים בעיר ונסיעה קצרה של 25 קילומטר. רבע טנק מספיק לנסיעה מעפולה לחיפה הלוך וחזור. ( משהו כמו 70 קילומטר )

במה לחשוד? מסננים סתומים? אולי דלק מהול מתדלוקים קודמים גרם לבעיה?

תודה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

קשה לדעת , תמלא מיכל דלק מלא תאפס את מדיד המרחק סע כשלושת רבעי מיכל תמלא עוד פעם מיכל מלא ותחלק את הק"מ שנסעת לליטרים שמילית וכך תדע כמה ליטר נוסע לק"מ . תלוי גם בנסיעה מחוץ לעיר, בעיר, משולבת.

אצלי מרבית הנסיעות מחוץ לעיר צריכת הדלק 1-12 עד 1 -13 .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

nitz999 אם אלה התסמינים לדלק מהול אז כנראה שהוא לא מהול.

טוב אז אני פשוט אחכה עד לרבע מיכל כדיי לבדוק את העניין.

יש אולי עוד הצעות לבדיקות כלשהן שיכולות להצביע על הבעיה?

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

מומלץ לתדלק בתחנה קרובה לבית או בדרך לעבודה , תחנה שמתדלקים בה הרבה מכוניות. אם הכל בסדר עם הרכב, כגון סחיבה , אין צלצולים, אין שינוי בטורים - תקפיד להמשיך ולמלא באותה תחנה באופן קבוע.

אם באמצע הדרך אין לך ברירה ואתה חייב לתדלק , תדלק 10 ליטר לא יותר , שגם אם הדלק מהול , הכמות קטנה ולא תגרום נזק עד התדלוק בתחנה הקבועה שלך.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• תוכן חדש...