Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברי הפורום

ברשותי פז'ו 307 שנת 2002 1600 סמ"ק טיפטרוניק. הרכב גמע 130 אלף קילומטרים, הגיר הוחלף לפני משהו כמו 2000 ק"מ. אימי נוהגת על הרכב רוב הזמן, ובזמן האחרון צצה לה בעייה בעת העברת ההילוכים. כשהרכב במהירות דיי נמוכה, 50-60 הטורים יורדים אל מתחת ל-2000 סל"ד וכשהרכב אמור להוריד הילוך, הוא מתעכב, ואז מוריד אותו במכה חזקה מאוד, אימי טוענת שהרכב "עוד שנייה נשבר"...

הלכתי למוסך שבו הוחלף הגיר, המוסכניק טוען שאין שום בעיה, שהרכב בסדר גמור ושככה הגיר הזה (אם אני לא טועה, זה הAL4 שכבר היו לי איתו בעיות בקסנטיה שהייתה לי). יש לציין שזה לא מוסך מורשה של פז'ו, אבל נחשב למוסך די טוב באיזור שבו אני גר. מישהו יכול לשפוך אור על הבעיה? זה מחלה מוכרת של הגירים האלה או שהגיר שהוחלף פשוט דפוק? כמו כן, המוסכניק טוען שיכול להיות שזה בעיה בתושבות המנוע, למרות שאני לא כל כך מבין בתיבות הילוכים כאלה קשה לי להאמין שזה קשור.מה האופציות העומדות בפני? תביעה? דרישה להחליף את הגיר?

סקס, סמים ואלפה רומאו :evil:

פורסם

אם תעשה חיפוש - תגלה אינספור איזכורים לנושא.

קשה להגיד לך אם ההורדה היא נורמלית (יותר מורגשת מהרגיל, אך לא עד כדי "שבירת עצמות") או שאינה תקינה. אם יש לך ספקות - גש למוסך מורשה או מכון גירים (חפש את ספי מהפורום) שיבדקו בעזרת ציוד אבחון וחזור עם התוצאות אל המוסך המדובר.

אגב, קילומטרים גומאים, מים גומעים.

פורסם

צריך לגשת למכון גירים או לכל הפחות למוסך מורשה שיתחבר עם מחשב אבחון ויקרא קודי תקלה.

יתכן שהגיר שהותקן היה לא תקין.

יתכן שגרסת התוכנה שבמחשב לא תואמת לגיר החדש - שסתומי ויסות לחץ מסוג ישן בגיר אחד, מסוג חדש באחר (זה ניחוש, אין לי מושג אם מחשב הגיר אמור להבחין בכזה דבר).

• תוכן חדש...