Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ליפני כמה ימים הגיע אליי משלוח ראשון מי EBAY (לדים כחולים ללוח מכוונים), בכול מקרה זה לא קשור אבל אחרי הצלחה בקניה והבנה איך המערכת שם פועלת אני רוצה להזמין מאותו מוכר גם קסנון.

הוא מוכר קסנון HID ב שקלים זה יוצא 270 ש"ח כולל משלוח. בארץ אני לא המצא מחירים כאלו זה בטוח.

אבל השאלה שלי היא האם יעצרו את זה במכס ואני הצטרך אישורים ? והאם אני השלם על זה מיסים.

(זה עולה 60$ כולל משלוח).

השמח לעזרה בנושא.

ועוד משהו אם אני הבקש מהמוכר שירשום שזה עולה 45$ נגיד כולל משלוח המכס יכול לעלות עליי? או שזה בילתי אפשרי ?\

תודה.

פורסם

אם לא קראת את המסכת שהמכס (או יותר נכון: נציג משרד התחבורה במכס) העביר אותי רק בגלל שהזמנתי דיימונד ויז'ן, אני מציע לך בחום לקרוא את הסיפור.

אם גם אחרי שקראת את הסיפור הזה תחליט שאתה עדיין מעוניין לבצע את הרכישה, קח בחשבון שהדבר לא חוקי בעליל וכל שוטר תנועה מזדמן יזמין לך בוחן שיוריד אותך מהכביש בתוספת קנס נאה.

אני מציע לך לרדת מזה מהר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בדקתי גמני (גם אני), אי אפשר להביא , רק במזוודה .

לעומת זאת אם כבר תביא, יש ת'אופציה (את האופציה) לחבר את הקסנון לאורות הגבוהים והיה פה מישהו שעשה זאת ללא בעיות עם אנשי החוק .

פורסם
אלעד אפשר בבקשה קישור לנושא ? אני אשמח מאוד !

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2052277&postcount=44

להבא, נא השתמש במנגנון החיפוש. בדיוק לשם כך הוא קיים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...