Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
.

לצביקה, הייתכן שהרגשתי עקיצה קלה בהזכירך משאבת דלק של סובארו טנדר? :lol:

ארז ידידי היקר, שגם נפגשנו אישית לא מכבר, האם כך אתה חושב עלי, שאני אעקוץ אותך?!

המשאבה שבתמונה, לא מזכירה לך משאבת דלק של סובארו טנדר או מיציבושי?

בברכה

ובידידות רבה.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

עומר,

ההבדל הוא שקלאץ' מחליפים לפי צורך וטיימיניג לפי פרק זמן מסויים קבוע, אם זה בחודשים או מס' ק"מ קצוב.

אם תקרע טיימינג באמצע נסיעה, רוב הסיכויים שתאלץ להחליף/לשפץ מנוע, למה רוב הסיכויים? כי תמיד יש "יוצא מן הכלל".

אין צורך להחליף קלאצ' כל עוד הוא תקין. לא ראיתי שציינת כי הוא מחליק או לא מפריד, למה אתה רוצה להחליף אותו?

קלאצ' לא נקרע, כבל הקלאצ' יכול להקרע, אבל שוב, למה אתה רוצה להחליף? בגלל ששמעת מחבר שנקרע לו?

אני בטוח שלהרבה מחברי הפורום כבר נקרע להם כבל קלאצ' / גז במהלך נסיעה בזמנו, זה לא סיפור יקר להחליף ולא צריך לרוץ להחליף (אלא אם כן אתה היפוכונדר לגבי הרכב שלך כמוני)

תתחיל לטפל בתקלות אחת אחת, תתחיל מנזילת הדלק ותסדר את הקרטועים ובעיות ההנעה, טיימינג תקבע לך תאריך יעד מסויים לגשת למוסך להחליף כשיהיה לך טיפה יותר כסף אם לרכב כעת אין בעיה של נסיעה עצמה. קלאצ' תחליף כשישחק לגמרי או אם חס וחלילה תחליף מנוע תחליף על הדרך.

אין לך מה להתייאש מהרכב, זה שהוא זול יחסית ועלויות האחזקה נראות לך לא כלכליות זה בגלל עובדה אחת פשוטה:

רכב זה לא השקעה, זו הוצאה, שלא נגמרת.

אם תוכל לענות על השאלות ששאלתי אותך בהתחלה זה יהיה מצויין, יתן דרך לחברים האחרים כאן ולי לסייע לך בהמשך.

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

עומר, קבל עדכון קטן אחרי שדברתי עם החבר עם הסוויפט שעשה לו שלל טיפולים לאחרונה:

עלות החלפת רצועת טיימינג + מותחנים + רצועות - 400 שקל (תשלום במזומן)

בוצע במוסך בחיפה.

פורסם

עדכון: הגרר שם לי את הרכב במוסך אמיר את חזי, החליפו לי שם את צינור הגומי שהתייבש. בעיית הנזילה שהיתה נפתרה, וכמו שזה נראה גם הבעיה של המנוע שהיה נכבה כחצי דקה לאחר הנעה כשהוא קר - נפתרה. -555-.

בנוסף, קניתי רביעיית פלאגים NGK אצל הפרסי ב 50 ש"ח החלפנו אצל אמיר את חזי (שאגב זה נראה לי אחלה מקום..) ופלאג אחד לא היה מוברג טוב לפני ההחלפה (למרות שמצבם היה טוב) וגרם לבריחת קומפרסיה מהמנוע. לא היתה בעיה בהברגה כי החדש נכנס טוב.

לגבי הקלאץ': הרכב מאיץ טוב ובהתמדה ככה שלא הייתי ממהר להגיד שהוא מחליק. מה שכן, הוא קשה כמו אבן. אני מאמין שהוא יוכל לסחוב לי עוד חצי שנה +- אבל הרכב אצלי בסה"כ חודש. אני לא מתכוון לזרוק אותו בזמן הקרוב. אז בשנה הקרובה הקלאץ' ייגמר - למה לא להחליף עכשיו ולחכות עם זה אם גם ככה ההחלפה תבוא?

אגב- הבנתי שיהיה לי יותר זול אולי להביא חלקים בנפרד ובמוסך לבצע רק את העבודה - למקרה שיוחלט כן לבצע החלפת קלאץ' אפשר המלצה לחלקים, מחיר, ואיפה לקנות? (ת"א)

לגבי הטיימינג: אותו כנ"ל כמו הקלאץ'. אם אני מתכוון להחזיק את הרכב שנה שנתיים כדאי לקחת סיכון? הבעלים הקודם לא החליף והוא החזיק את הרכב כשנתיים. מה היה לפני זה אני לא יודע. אני מאמין שטיימינג אני אצטרך להחליף בזמן שאני עם הרכב (כל עוד לא ייגנב חלילה / יילך המנוע) אז למה לחכות אם זה אם גם ככה זה יוחלף?

400 שקל לטיפול טיימינג?! איזה רצועה הושמה לו והאם זה בוצע במוסך מורשה? (בכל מקרה אני לא מתכוון לנסוע לחיפה בשביל זה)

לגבי צמיג אחורי: הלכתי היום שוב למלא אוורי בגלגלים ובעקביות צמיג אחד מאבד לחץ באופן דרסתי ומתמיד. יש פנצ'ריה מומלצת שתבדוק את המצב שלו (אם זה בעיה בונטה או בלא יודע מה)? ואם להחליף לחדש אז מה העלות?

בברכה ותודה!

פורסם

יאללה חבר'ה אם אפשר תשובות לגבי הטיימינג, קלאץ' והצמיג - לסיים כבר עם היישור קו המייאש הזה לאוטו ולקוות לעתיד זול יותר..

פורסם

בקיצור ולעניין, אם טיימיניג לא הוחלף שנתיים ולא ידוע זמן החלפה פעם אחרונה, תחליף.

יעשה רק טוב לאוטו ויהיה לך ראש שקט, זכור, אם נקרע רצועת טיימינג במהלך נסיעה יכול להגרם נזק רב למנוע.

בוצע במוסך כללי, כפי שרשמתי שולם במזומן ולכן גם העלות הצטמצמה במעט, בסביבות 500+- מקורי.

קלאצ' תחליף כשיחליק.

מוסך לא יאהב את העובדה שהבאת חלקים משלך, יכול להעלות לך את עלות העבודה.

גלגל סדר בפנצ'רייה, בדוק לפנצ'ר ואם יש עלות נמוכה לתיקון.

אם אין ,כנראה שהבעיה בחישוק, תוכל להחליף בינתיים בזה של הספייר, עד שתרכוש אחר.

עלות בדיקה והחלפה כמה עשרות שקלים, החלפת צמיגים (במידת הצורך) מבצעים בזוגות.

• תוכן חדש...