Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי- נראה לי שזה מה שאעשה. חוץ מלנתק את צינורות גומי ולחבר אותם אחד לשני כך שניתן יהיה להחזיר את הסיפור, מה עושים עם שני הפתחים שישארו של הברז? האם אוטמים אותם איךשהו או שמוציאים לגמרי את הברז ומחברים את זוג הצינורות הקרובים לשמשה אחד לשני גם?

פורסם

אוטמים את הצינורות שהולכים לרדיאטור הפנימי .ומחברים את הצינורות שבאים מהמנוע.

דרך אגב יש אופציה נוספת לשים שני ברזים מכאניים במקום הברז החשמלי.ואז בחורף תצטרך לפתוח אותם ידני.קצת פחות נוח אבל אתה מוותר על הברז המעצבן הזה שנוטה לעשות בעיות.

פורסם

שחר חשבתי על זה.

מכיוון שרק החלק הבולט של הברז נשבר (מסומן באדום)- האם אין שום אפשרות לחבר איכשהו עדיין את הצינורות? נגיד להכניס צינור קטן יותר שיחבר בין שני החלקים של מחבר הברז- או משהו בסגנון?

111666826_tp.jpg

פורסם

אני לא רואה סיבה למה זה לא יעבוד

רק קח בחשבון שמה שאתה מכניס לשם צריך להיות קצר

הברז עצמו די קרוב לפלסטיק שמפריד בין הצדדים

ועמו ששחר אמר, להרכיב זה שטויות

אני בניתי משניים תקולים אחד מתפקד

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

איך תתפוס את צינור בפנים לא בדיוק הבנתי אותך.בכל מקרה אם הצינור לא שבור לגמרי תנסה לנסר אותו עם מסור ברזל(כדי ליישר)ואז תרכיב את הצינור.השאלה כמה בשר נשאר

פורסם
ואגב, האם יש המלצות למקום באיזור חיפה?

מכון לרדיאטורים - אנטון נמצא בחוף שמן בחיפה.

הגון וידי זהב, ומספר אחד בחיפה בתחום!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

דווקא רשמתי רדיאטורים אנטון בגוגל ומצאתי בן רגע:

http://www.d.co.il/7297640/28200/

טלפון:04-8624140

נייד:054-4862410

פקס:04-8624140

כתובת:טובים 30 חיפה

מיקוד:32235

תיאור:א.ס.מצננים אנטון רדיאטורים נסיון של 30 שנה. בית מלאכה לתיקוני רדיאטורים והחלפה ומיכלי דלק.

תחומי התמחות:תיקון ניקוי והחלפה של רדיאטורים. מכירה של רדיאטורים משופצים.

אמצעי תשלום:מזומן, המחאות, כרטיסי אשראי

פורסם

תודה ארז. עוד עידכונים

ככה המצב הוא כזה, הזמנתי את שגריר כדי שיקחו אותי למוסך, והם הביאו קודם שירותי דרך לבדוק את הבעיה. הרעיון של לחבר את צינור הגומי לברז ע"י צינור קטן לא יצא לפועל כי הוא לא רצה לקחת אחריות על זה ואמר שיש לו איפוקסי מאיכות נמוכה יחסית.

הוצאנו את הצינור גומי השנה, וכמובן איך לא, איתו נשבר גם המחבר השני של הברז.

רק להוציא את חלקי ושאריות הברז מצינור הגומי לקח זמן כי הברז פשוט התפורר- הפלסטיק שם גמור.

אני מצרף תמונה על הלפני למי שרוצה לראות, אולי זה יעזור למישהו בעתיד. תמונה של אחרי אני אצרף מאוחר יותר.

בכל מקרה חיברנו את שני הצינורות אחד לשני ע"י חיבור פשוט של צינור פסלטיק קצר שהם מתלבשים עליו ומהודקים בבאנדים (אותם הבאנדים שהידקו על הברז)- מילאנו מים, התנענו את הרכב וחיכינו שמנוע יתחמם כדי לראות שזה עומד בלחצים. בשורה התחתונה כרגע יש לי שני צינורות מחוברים (לא ציינתי אבל כמובן שהחיבור הזה יוצר מעקף ומבטל את האפשרות לחימום במזגן) ויש לי שני חורים בפתחים של הברז.

הבחור אמר לי שנראה לו שהחיבור יחזיק, אבל הוא לא מתחייבץ

1)האם החיבור הזה לדעתכם אמור להחזיק? כלומר אם אני אלך למוסך/מכון יהיה משהו שהם יוכלו לשנות חוץ מלשים באנדים חדשים- האם יש דרך טובה יותר (חוץ מצינור חיבור קצר) לחבר את שני צינורות הגומי?

2)כרגע יש מי ברז במערכת- מישהו יותר כיצד אני מנקז את המים בפיאסטה והאם זה מסובך? אני חושב שיש לי בורז ניקוז בצד הימני של הרדיאטור, השאלה היא איך מנקזים את המים משאר המערכת- מהצינורות ומהמנוע?

3)בינתיים, עד שיגיע ברז חדש, מה השיטה הכי טובה לסגור את החורים בברז (בתמונה אפשר לראות חור אחד).

תודה

גיא

3)

DSC21.jpg

פורסם

אם צינור המעקף ששמת הוא צינור מים תקני - 8 באר, אז יעמוד בלחץ מערכת המים.

פורסם

גיא

כדי לסגור את הצינורות מכיוון תא הנוסעים אתה יכול לנתק אותם מהברז ולחבר ביחד באותה צורה.

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

מה שעשית נראה בסדר.תמשיך לעקוב אחר החיבור שאין נזילות ואתה יכול להיות רגוע.רק תעשה אותו דבר לצינורות שהולכים לרדיאטור הפנימי או לפחות תאטום אותם שלא יכנס משהו.

כמו שאמרו פה לא חושב שיש ניקוז אויר בפיאסטה שלך .תרוקן את המים מהנקודה הכי נמוכה שאתה יכול מהרדיאטור.תשטוף עם צינור מים את המערכת ,או אם אין לך אז כמה בקבוקים .סגור מלא נוזל קירור.תניע את הרכב חכה שהתרמוסטט יפתח ותוסיף לפי הצורך.

• תוכן חדש...