Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום במהלך נסיעה שגרתית, תוך כדי תאוצה בעליה קרוב ל100 קמ"ש בערך,הייתי בשמאלי, ורכב שהיה בימיני חתך במפתיע אל הנתיב שלי

בלמתי בחזקה (לדעתי לאיזור 60/70 קמ"ש) ולא נגרם כל נזק ופשוט המשכתי לנסוע

שאלתי היא:

1. מדוע לא הרגשתי את הABS? האם הדבר נעוץ בכך שלא בלמתי עם הדוושה עד הסוף למהירות 0 והייתי במהירות גבוהה יחסית?

2. האוטו נטע לי ימינה במהלך הבלימה(אף ימינה/ זנב ברח שמאלה), אך לא משהו שגרם לי לאבד שליטה, פשוט יישרתי את ההגה ונתתי גז, האם זה תקין?

*יצויין שהרכב עם 4 צמיגים חדשים וכיוון פרונט

תודה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לכל רכב יש טווח בלימה שונה שהABS נכנס לפעולה.

האוטו נטע לכיוון ימין והזנב לשמאל, זה הגיוני אם היה עיקול לצד ימין ובלמת חזק ועקב העברת משקל האוטו נכנס להיגוי יתר.

פורסם

הבלמים באיביזה נושכים (מנסיון...), לא הרגשת את הABS משום שלא לחצת את הדוושה עד הסוף.

בדר"כ הוא מתערב די מיידית.

ברכב הנ"ל אין ESP ומתכנניו הסתפקו בTCS.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חיובי, בלמים באמת נשכו לתפארת

האמת, לא הייתה ממש עקומה שם והכביש היה דיי ישר ובעליה

האמת דיי הופתעתי מההתנהגות של האיביזה שבמקרה הזה שהייתה למופת

ברור לי גם שהגעתי למצב של היגוי יתר, אבל מאחר שהכביש הי דיי ישר לא ברור לי איך זה קרה, השא' האם כתוצאה מהבלימה החזקה?

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...