Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית ולנטיין 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מעוניין לקנות את הגלאי רדאר "ולנטיין 1" .

מספר שאלות קטנות:

1. האם יש מספר דגמים או גרסאות שונות של הולנטיין 1? ואם כן, מה כדאי לקנות?

2. אם מישהו מכיר מקום שמוכר את הרדאר במחיר סביר ונותן שירות טוב ותמיכה במידת הצורך - שישלח הודעה פרטית (אם אסור לפרסם פה חנויות וסוחרים)

3. מה הם החסרונות בקניית רדאר שכזה מאדם פרטי (משומש/חדש) ?

*אם למישהו יש טיפים או עצות על מה לשים דגש וממה להיזהר או כל דבר אחר שלא חשבתי עליו - זה הזמן :wink:

תודה מראש לעונים ושבוע טוב.

פורסם

יש לוולנטיין גרסאות תכנה שונות.

אם אתה קונה חדש - ודא שאתה מקבל גרסא אחרונה.

שידרוג גרסה מתבצע רק ע"י היצרן.

הבדלים לא שמיים וארץ אבל יש.

רכישה הכי זולה זה בארה"ב ושמישהו יביא אותו.

מחיר בארץ אצל יבואן (בחור נחמד מאוד) אינו כל כך גמיש אבל כולל שרות ואחרויות מקומית.

אם תרכוש מאדם פרטי - אז יש מצב שתקבל גרסא לא הכי מעודכנת ואחריות כבר לא תהיה לו (צלוי בגיל המכשיר).

המכשיר אינו חסין מתקלות - לכן שאלה איפה לקנות היא שאלת מיליון $$$$

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

כמו שאמר ידידי, אפשר לקנות בארץ ואפשר להביא מחו"ל (ארה"ב).

חשוב לפעול נכון בכדי שלא ליפול לידייהם של נוכלים (כבר שמעתי על מקרים כאלו).

בארץ צריך לקנות מהיבואן או אחד ממפיציו בלבד ובחו"ל מהיצרן עצמו (שאגב לא שולח לארץ, אז צריך להיות שם או לקמבן).

אחת הבעיות עם קניה דרך אתרים שונים באינטרנט היא, שלא פעם מדובר בסחורה גנובה או לא תקינה. הבעיה היא שאת הבעיות מגלים רק אחרי שמקבלים את המכשיר ואז נשארים עם קופסת מתכת ביד, שגם אם היא עובדת לא ברור מידת האפקטיביות שלה.

בנושא שידרוג התוכנה, אני מכיר אנשים שקנו "בזול" דרך כל מיני מקומות, והתברר שמדובר בסחורה גנובה. כאשר הם רצו לשדרג את התוכנה ונבדק המספר הסידורי של המכשיר, הם גילו שאין להם דרך לקבל שירות, חבל.

לכן אני חוזר וממליץ, לקנות רק באופן מסודר בארץ או ישירות מהיצרן בארה"ב.

דני G.

פורסם

נכנסתי לאתר הרשמי של וולנטין 1 בארץ.

לא ראיתי שם אפשרות לשלוח דוא"ל ולא ראיתי שם רשימה של המשווקים המורשים בארץ (וכתוב שם פנה למשווקים המורשים).

אז מה עושה אחד שרוצה לשאול משהו, שואל כאן בפורום?

לפני קניית מוצר ב 4000 ש"ח (ובטח לאחר הקנייה):

למה אין אפשרות של פניה בדוא"ל ?

למה לא כותב שם באתר "מי אנחנו" - כמו בכל אתר?

אז באמת, אם יש לי שאלות למי ניתן להפנות אותם?

פורסם

ואם כבר בגלאי עסקינן.

האם באמת השמועות לגבי המצלמות החדשות נכונות? ואותן הוא לא יגלה מכיוון שהן אינן מופעלות בגלי רדיו?

ומה לגבי מצלמות רגילות?

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

גם אני הזמנתי דרך משפחה גלאי כזה אני מקווה שיביאו לי אותו בקרוב. השאלה היא האם הוא מגלה את המצלמות הרגילות שיש בכבישים?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

ניתן לבצע את הקנייה דרך אתר http://www.mustop.co.il .

אתה מבצע קניה דרך אתר היצרן בארה"ב ונותן כתובת למשלוח בתוך ארה"ב שהאתר מסטופ מספק לך,לאחר מכן הם שולחים אליך את המוצר ארצה,תוך שבועיים +- המוצר אצלך במחיר שנע סביב ה2200 שקל.

במידה וקיימת תקלה כלשהי/עדכון גרסה לא מבצעים את התיקונים והעדכונים בארץ אלא שולחים ליצרן,לכן זה שקנית אצל יבואן חוסך לך טיפה את כאב הראש של המשלוח,אבל בכל מקרה המכשיר ימצא את עצמו בדרך ליצרן בארה"ב.

פורסם
גם אני הזמנתי דרך משפחה גלאי כזה אני מקווה שיביאו לי אותו בקרוב. השאלה היא האם הוא מגלה את המצלמות הרגילות שיש בכבישים?

מצלמות רגילות/לייזר/דבורה - כן.

גאטסו (החדשות) - לא ברור עדיין, אבל אם אין רדאר - אין גילוי, כמו ואסקאר.

פורסם

ואסקאר? אתה יכול להאיר את עייני?

לגבי הגטסו - האם אלו רק שמועות או שגם באירופה יש שימוש בפסי המתכת?

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

איך אני יכול להגיע ליבואן של הולנטיין 1 בארץ? ומהי הגירסה העדכנית ביותר כיום של הולנטיין 1? והאם העידכונים עולים כסף כל פעם מחדש?

פורסם
איך אני יכול להגיע ליבואן של הולנטיין 1 בארץ?

נסה לקרוא את השרשור שוב, אולי הפעם תמצא.

ומהי הגירסה העדכנית ביותר כיום של הולנטיין 1?

גש לאתר היצרן, ובדוק בו.

והאם העידכונים עולים כסף כל פעם מחדש?

כן, הוצאות משלוח + שידרוג בעלות אותה תוכל לברר מול היצרן

שני תוי קניה

1 תו תקן

2 תוי החלפה

-----------------

5 תוים.

• תוכן חדש...