Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

לא מזמן קיבלתי הטבה מהעבודה של פזומט לרכב שלי עם הנחה של 45 אגורות ורציתי לשאול לדעתכם האם להסכים?

מכיוון שזה רק בתחנות של פז ולי יש הרגשה שרובם מוהלים את הדלק והוא באיכות נמוכה יחסית אצלהם.

האם אתם מכירים תחנות של פז שאתם יודעים שהדלק שלהם הוא בסדר ולא יעשה לי בעיות לטווח הארוך ברכב...

אני גר עכשיו בלוד ולומד בתל אביב ליד האוניברסיטה. לפעמים אני נוסע דרך צריפין אז אני אשמח לקבל את המלצותיכם בקשר לתחנות של פז באיזורים הנ"ל.

בברכה

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

למה לא להסכים בעצם?

אתה לא חייב להשתמש בפזומט ותמיד יכול לתדלק בתחנה של כל חברה מתחרה אבל כמובן לשלם במזומן או אשראי.

אתה יכול להיות רגוע, הרוב הכמעט מוחלט של התחנות של פז לא מוהל דלק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם לי יש פזומט לקליאו (98 במחיר 95), אני מתדלק בפז קרית גן ליד צומת אלוף שדה. אני מכיר אישית את בעל התחנה, הוא מתדלק ברכבים האישיים שלו גם 98 ולכן אין חשש שהדלק מהול.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה רבה לכל העונים

אני אלך ואתקין לי את הפזומט...

בברכה

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

בתור אחד שגר בת"א וגם מתדלק שם אני יכול להגיד לך בוודאות שפז לא מוהלים בדלק שלהם

ממולץ זה בדרך בן צבי שם אני מתדלק קבוע זה על הדרך של צריפין

שיהיה בהצלחה , שי.

"עדיף לאבד רגע מהחיים,מאשר את החיים ברגע" :scatter:

• תוכן חדש...