Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצ"ב קובץ בדיקה שנעשה ע"י חברת אויס, עוד לפני שאני לקחתי לבדיקה.

אשמח להמלצות, תגובות, הערות.

focus.jpg

פורסם

באיזה סניף של קומפיוטסט בוצעה הבדיקה?

הבדיקה נראת חשודה מאוד, אפילו הכסת"חים הרגילים חסקים (קורוזיה, צריכת שמן, רטיבות וכו').

אני הייתי מבקש לראות דו"ח שמאי על התאונה. הוחלפו הרבה חלקים (שמשה, כנף וכו') ויש סיכוי שהייתה גם ירידת ערך רצינית בהתאם.

אם הבדיקה הזו אמיתית אז מבחינה מכאנית הרכב נראה מושלם (אפילו יותר מדיי מושלם) אבל ברור שהוא עבר תאונת פרונט וצריך לבדוק מה הנזק שנגרם (רוב הסיכויים שאם הבדיקה באמת מפוברקת אז הסירו את ההערות בנוגע לפגיעה בשלדה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

Guest ספורטמוטורי
פורסם

חשוד.

פעם ראשונה שאני רואה תופס בדיקה שהמנוע והערבת כח במצב תקין :shock:,ללא כל רג'קט תיפוסי שיש בבדיקות.

פורסם

בהחלט חשוד,

לפי שנה לקחתי סיויק 2006 לבדיקה, וכמה שהאוטו היה נראה טוב ועשה את הטיפולים בזמן, עדיין היו רשומים יותר תקלות מהדוח הזה.

אבל אפשר לראות את זה ככה, אחרי הכל לפי מה שרשום בטופס, האוטו עבר פגיעה חזיתית ככל הנראה,

אולי הוחלפו הרבה דברים על הדרך, משמע שלא כדאי לקנות את הרכב הנ"ל.

מה שגם לא חסרים פוקוסים 2007 והלאה בסוכנויות הליסינג אם זה מבוקשך.

בהצלחה!

Polo 2012

פורסם

הטופס בדיקה הזה לא שווה את הנייר שהדפיסו אותו עליו.

הרכב עבר תאונה, כנראה גם יותר.

מצויין באופן מעומעם ביותר מהי מהות הפגיעה (גחון, דופן ימין ושמאל הוחלפו חלקי מרכב - איזה? שמשה הוחלפה).

אני הייתי מחפש רכב שלא עבר תאונה במידת האפשר. יש כאלו.

בכל מקרה לא להתסמך על בדיקה שלהם לשלוח לבד את הרכב לבדיקת מכון!

פורסם

הרכב במצב טוב , חברת אוויס חברה אמינה שלא משחקת משחקים מלוכלכים (תאמינו לי שאני לא עובד איתם ואין לי קשר מסחרי איתם).

הרכב עבר תקוני פח והחלפת כנף + שמשה , בשביל השקט הנפשי אפשר לקחת את הרכב לבדיקה במכון אחר .

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...