Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סטס - איפה פספסת את הקטע שרשמתי - אם יש לך אפשרות להגברה אקטיבית...

לא דיברתי על הסט הפסיבי - אני מודע לזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתר החברה בשיפוצים.

צור קשר עם אלי (eliko) או רוני (loud&clear)

בתור אחד שיש לי את הסט, אתה תהנה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
סטס - איפה פספסת את הקטע שרשמתי - אם יש לך אפשרות להגברה אקטיבית...

לא דיברתי על הסט הפסיבי - אני מודע לזה.

שוב פעם יצאתי נעל :-(

חנות LOUD&CLEAR הם היבואנים של HybridAudio.

פורסם

לא ברורה לי ההשוואה בין דוטק של מורל לבין קלארוס של HAT.

הדוטק עולה 1200ש"ח.

הקלארוס עולה 2000ש"ח.

מה משותף לשניהם? הגודל?:roll:.

ההשוואה צריכה להיות מורל הייבריד אוביישן מול קלארוס ואת זה אתה תקבל לאחר שמיעה של שניהם.

under construction..

פורסם

מה לא ברור ?

קלארוס 2000 שקל

דוטק 1200 שקל + איטום קל + 800 שקל,

ככה או ככה הוא מסיים עם 2000 שקל

אני בעד קלארוס, ככה אם יפול לך בעתיד איזה 600\700 שקל תוכל לבצע איטום בסיסי, ותגיע לרמה פי מליון גבוה יותר

פורסם

אני אישית לא חושב שיש פה מקום להשוות את השניים הקלרוס הוא מידבאס מעולה טוב יותר מהדוטק אבל אם אתה תתקין אותו לא כראוי(ללא איטום וטבעות עץ) חבל על ההשקעה כי אתה לא תוציא ממנו חצי ממה שהוא יכול לתת.

לאומת זאת אם אתה תתקין את הדוטק עם איטום טוב בדלתות אתה תשמע הרבה יותר טוב מאשר הקלרוס ללא איטום.

ההמלצה שלי מנסיון:

לך על הקלארוס תחסוך עוד כמה גרושים, ותעשה איטום טוב בדלתות.

חבל ללכת לקנות דוטק, ואחר כך להחליף את הסט, כי ברגע שהרכבת אותו, הוא כבר נחשב ליד שנייה.

והמחיר יורד בצורה דרסטית.

לסיכום: קנה קלארוס ועשה אטימה בעתיד הקרוב.:-P

בהצלחה.

פורסם

רועי :-D

הת'רד הזה הוא מבחינתי נקודת תפנית שלך בפורום - אתה מתחיל לתת עיצות על רכיבים על סמך נסיון ולא על סמך שדרוג :lol:

אני מסכים עם רועי וגם עם עתיד, למרות שהקלארוס הוא סט יותר טוב, אולי אפילו הרבה יותר טוב, פותח הת'רד יהנה לבינתים יותר מהתקנה נכונה של דוטק.

מצד שני, קלארוס הוא סט יותר טוב, אז אם פותח הת'רד ירכוש אותו - הוא לא יזדקק לבצע שדרוג נוסף אח"כ ובידוד תמיד אפשר לעשות, הקלארוס גם ישמע טוב בלעדיו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני גם ממליץ לקנות קלאורוס במצב הנוכחי.

בהמשך במידה ויתפנה חשק\תקציב להוסיף איטום.

אני אומר את זה מתוך הגישה הכללית שלי , אני מעדיף לבנות בשלבים מאשר כל פעם להתחיל לשדרג.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר צודק ב100% ואני יכול להגיד את זה בוודאות. אחרי כול כך הרבה שידרוגים אני יודע שלא תמיד הדבר הנכון הוא לשדרג. לך על בטוח קנה רכיבים טובים ולאט, לאט תבנה את המערכת . מי כמוני יודע יותר על שידרוגים?!

פורסם

שכנעתם אותי , אני הולך על הקלארוס , וגם קונה חומר איטום לשתי הדלתות הקדמיות.

12 יריעות סקנד סקין פרו = 650 ש"ח +-(לא כזה נורא) וזה יספיק לי לאיטום רציני. וכנראה שאבצע את האיטום לבד ביום חופש עם הרבה סבלנות. ( אצל מתקין זה עולה המווווון התקנה, נכון שמצדיק אבל עדיין).

נ.ב.

12 יריעות יספיק לי ל2 הדלתות מקדימה. לא?

פורסם

12 יריעות סקנד סקין פרו = 650 ש"ח +-(לא כזה נורא) וזה יספיק לי לאיטום רציני. וכנראה שאבצע את האיטום לבד ביום חופש עם הרבה סבלנות. ( אצל מתקין זה עולה המווווון התקנה, נכון שמצדיק אבל עדיין).

נ.ב.

לפני שאתה עושה את זה לבד, ההיתי מממליץ לך שתראה סרטונים איך עושים את זה. (תרשום ביוטוב, סקנד סקין, דיימנאמט)

אני יודע סקנד סקין צילמו סרטונים שאחד קירח (אחד העובדים שלהם..) מראה כיצד להדביק נכון את החומר וכל מה שמסביב זה.

למכירה מסך Dell 2007WFP, למעוניינים בה"פ.

פורסם

נ.ב.

עכשיו אתה מתחיל לדבר.:)

קלארוס בדלת אטומה= בחירה מעולה.

under construction..

• תוכן חדש...