Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

די! היום זה כבר ממש גרם לי לעצבים.

היום בערב בעודי נוסע בכבישי מרכז העיר ירושלים, בדרך למצוא חניה, אני נוסע בערך על 40 קמ"ש ופשוט עולה על בור של 7 8 ס"מ עומק, האוטו כולו קפץ, מה שהיה יכול לגרום לפנצ'ר או עיקום הג'אנט, מזל שיצאתי מזה בלי נזק.

ויותר מזה, כשחזרתי לבית, בדרך לפסגת זאב מזרח, לכבוד המסילת רכבת הם גרמו לפניה ימינה מהגשר להיות יותר זוויתית, משמע, אם עד היום היא הייתה 60 מעלות בערך, עכשיו זה 90 מעלות! בחיי שזה כבר מעצבן!

כל יום יש בעיר יותר ויותר חורים ובורות שיכולים לגרום לתאונות אבל את אף אחד זה לא מעניין, ממש בושה!!

הבור עצמו הוא ממש גדול יחסית ויש סיכוי טוב שכל אוטו שעובר יפגע בו, אבל למה לתקן כל עוד רק טרקטורים ואוטובוסים עם גלגלים עבים עוברים שם?

צירפתי תמונה של הבו, הוא נמצא באזור של שלומציון המלכה כשבאים לפנות ימינה למגרש הרוסים.

תמונה200.jpg

תמונה201.jpg

Polo 2012

פורסם

מבין אותך לחלוטין אבל מה הקשר של חלק מהדברים לרכבת הקלה .

הרכבת הקלה החמירה קשות את המצב אבל גם באיזורים שאין בהם בכלל עבודות הכבישים נראים כאילו עברו הפצצה מהאוויר.

כל מי שאני מכיר שבא מהמרכז לכאן בשוק טוטלי ממצב הכבישים.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

שלח את התמונה מייד למוקד עיריית ירושלים וציין במדוייק את מיקום הבור. זה מפגע בטיחותי שצריך לטפל בו .

ברכב 4 גלגלי זה יסתיים בנזק לרכוש אך לרכב דו גלגלי זה מכשול מסוכן מאד - לצערי למדתי זאת על בשרי.

בורות כאלה מסוכנים שבעתיים בחורף, כשהם מלאים מים ובשעות החשיכה הם בלתי נראים.

פורסם

כן ממש מעצבן להתיקל בבור כזה, לי פעם קרא מקרה דומה בירושלים ועוד עם רכב חדש שרק קניתי זה הסתיים בפ'אנצר בלבד

בגלגל הימני הקדמי ממש מעצבן שהעירייה לא דואגת לכל הבורות האלו.:evil:

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

הרכבת הקלה הרסה אותנו.

בדיוק התווכחתי עם קצין בפסגת זאב מזרח על כך שאין מקום לחנות ונאלצתי לחנות באדום לבן מחוסר ברירה. המנייאק כמעט ולא התחשב בי, אבל בסוף נתן לי ללכת. המיאטה שלי בכלל סובלת בכבישים משובשבים עקב בולמי זעזועים חלשים.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מה שהראת, הבור ה"קטן" הזה, לא משתווה לחורים שיש בלוד, בהם זה נפילה של 20 ס"מ, ממש רואים שיש משהו מתחת לכביש, כיאילו הכביש צף על משהו. כך רוב העיר בחורים כאלה אשר לאט לאט, ובמיוחד אחרי גשם שהם מלאים מים ולא רואים אותם נכנסים בתוכם ולפעמים קורים דברים לאוטו.

הגיע הזמן שמישהו יטפל בכבישים בארץ, :bad-word:

למכירה מסך Dell 2007WFP, למעוניינים בה"פ.

פורסם
שלח את התמונה מייד למוקד עיריית ירושלים וציין במדוייק את מיקום הבור. זה מפגע בטיחותי שצריך לטפל בו .

ברכב 4 גלגלי זה יסתיים בנזק לרכוש אך לרכב דו גלגלי זה מכשול מסוכן מאד - לצערי למדתי זאת על בשרי.

בורות כאלה מסוכנים שבעתיים בחורף, כשהם מלאים מים ובשעות החשיכה הם בלתי נראים.

כל העיר מלאה בבורות האלה ובגרועים מהם, רוב הכבישים במרכז ירושלים לא רובדו שנים רבות והגשמים האחרונים לא עשו להם טוב.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אגב רכבת קלה :

אותי , כמתנדב במד"א , מאוד מטריד לראות את המצב של רחוב יפו , שבמידה ויתרחש בו אר"ן בקטע מכיכר צה"ל ועד השוק , הוא יגבה עוד הרבה קורבנות רק כי דרכי הגישה למקום ואפשרויות הפריסה קלוקלות.

שלא לדבר שאפילו סתם ת.ד עם שפשוף טמבון תגרום לפקקי ענק .

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

כתושב מבשרת אני לא עובר מידי יום במוקדי הפורענות של הרכבת הקלה, כך שכשאני נתקל בהם השוק הוא טוטאלי כי את הפיחות הזוחל אני לא רואה, אלא את ההתדרדרות הדרמטית ביחס לפעם הקודמת שעברתי במקום.

לפני שבועיים ביקרתי בפסגת זאב, נדהמתי ממצב צומת הגבעה הצרפתית, בסוף הביקור נסעתי העירה דרך רחוב הנביאים, רק שלא ידעתי שרחוב יפו הפך לתעלת בלאומילך :shock:, שעה וחצי ארכה נסיעת הסיוט הזו עד שנחלצתי מהמקום.

לא יודע איך אתם שורדים את זה, ירושלים הפכה לאסון טבע.

פורסם

דווקה אותי יותר מטרידה העובדה שבונים מסילות בתוך שועפט,כאילו מה הם חשבו לעצמם לעזעזל? מה יהיה מחר יעביר את כול הקווי אוטובוסים דרך מ.פ שועפט?

אגב המסילות בנויות בשועפט לא במ.פ שועפט(נכון לעכשיו).

אני מאוד מוטרד מזה מה יקרה לרכבת הזאת במידה ויהיו שוב התפרעויות כמו שהיו בזמן המבצע עופרת יצוקה.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
אני מאוד מוטרד מזה מה יקרה לרכבת הזאת במידה ויהיו שוב התפרעויות כמו שהיו בזמן המבצע עופרת יצוקה.

זו צריכה להיות הדאגה האחרונה שלך, בקצב הזה הרכבת לא תפעל גם בעוד הרבה הרבה שנים...

פורסם

התרגזתם בגלל הרכבת הקלה?

היכונו לרכבת הקלה 2.

היום אישרו להוסיף קו נוסף לזוועה.

המשמעות היא שמי שעוד לא סבל - יתחיל עכשיו.

כבר היום נסיעה למרכז ירושלים לא מעשית ולא הגיונית. אין איך להכנס ואין איפה לחנות גם אם כבר עמדת בפקק שעתיים.

זכור לי ערב שטותי אחד שבו החלטתי לנסוע למרכז העיר דרך גן הפעמון.

קטע דרך של 700 מטר לקח לי 45 דקות.

ועוד בסוף קפץ עלי שוטר שהחליט שנסעתי בנת"ץ כי 2 הגלגלים השמאליים שלי היו חצי מטר בנת"ץ (כאילו פקק כזה? מכוניות נדחפות מכל כוון ואתה צריך לזוז? אבל את השוטר הגיבור זה לא מעניין)

בקיצור - אל תדבר יותר מידי כי בסוף יעלו את הארנונה כדי לממן את הזפת לבור.

אגב את המימון לקו השני הוציאו מאיזה אגף בעיריה..

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3679041,00.html

פורסם

יש תקוה !

המחלוקת שבין המדינה לסיטי-פס על סכום של 100 מיליון ש"ח מעודדת מאוד, קצת דיונים משפטיים, אולי סיטי-פס תפשוט רגל, אולי היחסים בינם לבין הפקידים במשרד התחבורה ידרדרו והם לא יוכלו להמשיך לעבוד ביחד, אולי איכות העבודה שלהם כ"כ גרועה שיצאו למכרז חדש...

עם קצת מזל זו יכולה להיות תחילת הסוף לזוועה.

פורסם

זה מעודד אותך?

אז מה נראה לך שמחר בבוקר ישפכו אספלט על הפסים ויכסו הכל וזהו?

קרוב לודאי שאנחנו נאכל יותר חרא כי כל עוד יש מחלוקת אין עבודות. אין עבודות, אין רכבת ויש פקקים.

הרי גם עם סיטיפס ילכו (נגיד) - יקפצו על הפרוייקט מאה חברות אוכלות חינם אחרות שמתים לעשות בטן גב בכבישים כל היום בשמש - להסיע 3 טרקטורים כל היום ולקבל על זה כסף.

טוב לא יצא מזה. אף אחד לא ינטוש את הפרוייקט הזה עכשיו.

• תוכן חדש...