Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי הונדה סיויק אוט' 1.6 שנת 2000.

כמו שהבנתי מת לי המצבר אז נסעתי לאוטודיפו שיחליפו לי מצבר.

היה לי מצבר 46 230 והחליפו לי ל46 250 ואמרו שזה אמור לעבוד.

התקינו לי את המצבר אבל הטבעות שאוחזות בפינים של המצבר יותר מדי גדולות אז הקטינו לי אותן בכוח ואמרו שכדי לי לקנות טבעות חדשות.

לאחר מכן הרכב בקושי סגר 110.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

קשה לי לראות איך מצבר משפיע על ביצועי הרכב, הוא נועד להתניע את האוטו להדליק את האורות אבל קשה לי לראות איך הוא משפיע על המנוע או על הכוח שהוא מספק. יכול להיות סיבה אחרת לבעיה מתי האוטו עבר טיפול לאחרונה כמו החלפת שמנים מסננים או פלגים?:roll:

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

קודם כל אציין שגם אני לא מוצא קשר בין ביצועי מנוע למצבר, אלא שהסיפור שלך מרתיח אותי:

גש בבקשה חזרה לסניף ותבע מהם פיצוי על השטות שהם עשו! אני קניתי את הסיוויק שלי גם עם מצבר שאינו מתאים, שמו לי שם "בוקסות" על ההדקים כדי שיהיה מגע,וכל העסק הזיל חומצה ואיכל לי את הגיר שממתחת (קורוזיה).

כשהסוללה היתה גמורה והגיע הזמן להחליפו, הבנתי את גודל הסכנה שבהרכבה החובבנית הזו - לא רק שהיו צריכים לשטוף לי את כל סביבת המצבר והגיר מהקורוזיה ולשים שם חומר מיוחד שיגן מפני איכול נוסף (עשו לי את זה ללא כסף), אלא שהסבירו לי שלהונדה יש מצבר שונה מהסטנדרט, והוא נחשב "הפוך" - כלומר לא רק שהתקינו לי מצבר עם הדקים לא מתאימים, הסבירו לי שהמכה הכי קלה בחזית הרכב היתה מגיעה לאחד ההדקים = אסון לפיצוץ. זה הסתדר עם העובדה שהמוט שמחזיק את מכסה המנוע לא יכל אפילו להגיע לתושבת שלו בגלל ההרכבה הזו.

בקיצור - זה חמור מאוד שעיקמו לך את ההדקים רק כדי לאנוס אותם להתאים למצבר שלא מיועד לרכב שלך. בקש מצבר חדש (שוב, לא קשור בכלל לתאוצה שהזכרת, אלא בטיחות ואמינות) - קח בחשבון שהמצברים להונדה יקרים יותר בגלל הייחוד שלהם, אבל אתה תרוויח מוצר איכותי יותר (אני למשל קניתי שנפ שלא מצריך שום טיפול של בדיקת נוזלים, ומגיע עם אחריות מורחבת).

אגב, הסיוויק שלי 2002.

פורסם

תטפל בדחיפות בחיבורים למצבר כי חיבור רופף גורם לניצוצות וכתוצאה מכך רכיבים אלקטרוניים יפגעו מכך כמו המחשב ניהול ועוד.

אני לא יודע אם זו הבעיה אבל ברוב המכוניות כשמנתקים את המצבר המחשב ניהול מתאפס, ורק לאחר מספר ק"מ של נסיעה המחשב לומד מחדש את הכיוונים.

• תוכן חדש...