Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה בעיות ברכב..(רנו קליאוB שנת 2001 ידני)

1.אחת לכמה נסיעות משהו כמו יומיים שלוש נגמרים לי כל המים כמעט שאני ממלא.. אם אני ממלא קצת מעל המקסימום אחרי יומיים זה הופך לקצת מתחת למינימום.. זה כבר התחיל משבוע שעבר כשראיתי תחום מנוע גבוה לאללה ויש עצרתי בצד כדי למלא מים.. ואני בטוח ב99.9 אחוז שאין לי נזילה.. מה יכולה להיות הבעיה?!

2.ועוד דבר.. תמיד בתחילת נסיעה זה קורה לי מקסימום ב2-3 דקות הראשונות של הנסיעה אפילו פחות..

שבזמן שאני מפסיק לשים גז או משהו נכבה לי האוטו.. ואני צריך להדליק מחדש..וזה לא זריקה של קלאץ'

מה יכולה להיות הבעיה של זה?

3. המזגן על קור עובד טוב מאוד..אבל במזגן על חום הוא פשוט מוציא אוויר.. אין חום ואני לא מבין למה.. זה אמור להגיע מהמנוע לא?

תודה רבה לעוזרים,אסף

פורסם

זאת בטוח נזילה, אם אתה לא רוצה לגמור את המנוע כנס כבר מחר למוסך.

תבדוק את מפלס השמן סתם בשביל הספורט, במידה והוא עלה מאוד, נפרץ האטם ראש.

פורסם

וואי בדוק?

ואם אני אמלא כל פעם מים לפני נסיעה עד יום שישי?

פשוט יש לי מוסכניק שהוא חבר של אבא שלי פשוט כולם פה רמאים

והוא יכול רק ביום שישי לעשות הכל..

ומה לגבי שאר התקלות?

פורסם

לגבי מה שנאמר כאן כבר על המנוע כבר נאמר הרבה דברים צריך פשוט לבדוק ואני במקומך באמת לא הייתי נוסע על האוטו בינתיים

ולגבי זה שהרכב נכבה לך כשאתה לא נותן גז כנראה שזה בעיה של טורים! גם את זה צריך לסדר..

מכונאי מוסמך...

Seat ibiza 16V 99

פורסם
וואי בדוק?

ומה לגבי שאר התקלות?

לא ברור לי איפה זה פה הרמאים?

פורסם
וואי בדוק?

ומה לגבי שאר התקלות?

פשוט פשוט פשוט ולא פשוט.

יש לך נזילה, אתה אולי לא רוצה להאמין לזה.

גש למוסך לבדיקה מאיפה נוזלים המים.

פורסם

רק לי נראה שיש לו בריחת לחץ מהמים לאחת הבוכנות, תוצר של רתיחה של המנוע?

זה מסביר גם למה הרכב מתקשה להשאר מונע בתחילת הנסיעה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...