Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלק זול = דלק רע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם הבאה אל תתדלק שם ופתרת את הבעיה אם אתה חושש שהדלק ישפיע/השפיע לרעה על רכבך

אני לפעמים מתדלק בטן ולא הייתה לי שום בעייה:-)

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

http://www.mni.gov.il/mni/he-il/Energy/Fuel/FuelQuality/default.htm

כמו שאתם רואים, יש מי ששומר עלינו (נאמר בציניות, למי שלא מבין).

זה בטוח לא מדגם מייצג, אבל פז, סונול ושמר (שמר:?:) מופיעים לא מעט. ראיתי רק טן אחת (מ- 2004) וסד"ש יוק.

כאמור, אני לא מאמין שזה מייצג ובטח החברות הקטנות נבדקו פחות. אבל אי אפשר לומר שלתדלק בפז זה בטוח.

:turn-l:
פורסם
צהריים טובים לכולם!

אני מתדלק בתחנה שמצאתי ב-FULLTANK והיא הזולה באזור (תחנה של TEN).

היום יצא לי לדבר עם מישהו, שהוא די מבין בכל מה שקשור למכוניות. לדבריו, תחנות הדלק שמוכרות דלק (95) במחיר הרבה יותר זול מאחרות, מדללות אותו כדי להרוויח והדלק בתחנות האלה פחות איכותי.

האם יתכן שטענותיו נכונות? איך אפשר לבדוק את זה?

אל תהיה בטוח שכל תחנה שמוכרת במחיר זול יותר מדללת, ואל תהיה בטוח שכל תחנה של פז\דלק\סונול לא מדללת...

פורסם

נכון. אני תדלקתי מיכל מלא לפני כמה שבועות בדור אלון באשדוד ב-4.55 לליטר 96 שזה הכי זול שמצאתי (המחיר עלה מאז) ולא היתה שום בעיה.

פורסם

אי אפשר לדעת מי מוהל ומי לא.

בפז לדוגמה יש תחנות שהן בבעלות פרטית, ככה שבעל התחנה יכול לעשות מה-בא-לו. לעומת זאת, ישנן תחנות בהן המנהלים שכירים של פז, ושם הפיקוח הרבה יותר מחמיר וקפדני. אני מתאר לעצמי שכך גם המצב בשאר החברות, אבל לנהג הפשוט אין ממש דרך לדעת את זה.

אגב, גם הקנסות שמוטלים על תחנות שמוהלות כנראה לא ממש מדגדגים אותן. זכור לי המקרה של תחנת הדלק אלון בכניסה לנתב"ג שנתפסה מוהלת, פעמיים. אני ממש לא יודע (וכנראה לעולם לא אדע) מה הולך שם היום. גלגל מכוניתי לא ידרוך שם לעולם.

ההמלצה שלי היא למצוא תחנה קרובה לבית, שידוע שהיא אמינה ולתדלק שם קבוע. סה"כ ישראל היא מדינה די קטנה ולמעט פעם-פעמיים בשנה שעושים נסיעה ארוכה מאוד בה הרכב יצטרך דלק מתחנה אחרת, הסיכוי "ליפול" בתדלוק הזה די נמוך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בפז לדוגמה יש תחנות שהן בבעלות פרטית, ככה שבעל התחנה יכול לעשות מה-בא-לו.

לעומת זאת, ישנן תחנות בהן המנהלים שכירים של פז, ושם הפיקוח הרבה יותר מחמיר וקפדני.

.

+1

בתחנות בבעלות פרטית, בעל התחנה יכל לעשות ככל העולה על רוחו, אין פיקוח של החברות הגדולות, אמנם מנהל התחנה מייצג את החברה שהלוגו שלה מתנוסס , אך החברה אינה מפקחת עליו.

במצב השני ברגע שהמנהלים הם שכירים של פז התחנה נמצאת כל הזמן בפיקוח של החברה.

מלאי הדלק מדוייק, ומוזמן בדיוק לפי החוסר במיכלים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אז איך כאשר אני נכנס לתחנה אני יכול לדעת אם היא בבעלות החברה או בבעלות פרטים(עם לוגו החברה)?

הייתי על 4!!!!

הייתי על 3!!!

ולאחרונה עברתי ל-2!!

המסקנות: על 4 עדיף בארופה, בארץ עדיף על 2.

פורסם
אז איך כאשר אני נכנס לתחנה אני יכול לדעת אם היא בבעלות החברה או בבעלות פרטים(עם לוגו החברה)?

אתה יכול לשאול את מנהל התחנה...

אני לא בטוח כ"כ שגם תחנות שלא שייכות לזכיין אלא תחנות של פז\דלק\סונול ששייכות לחברה עצמה לא מוהלות....היום אי אפשר לדעת.

רצוי שתמצא תחנה קרובה לבית שלך שאתה יודע שהיא בסדר (אם הרכב מצלצל אחרי כל תלדוק בתחנה הזו היא לא בסדר...) ותתדלק בה.

או שתעשו כמוני סעו על ענתיקות שאת הקרבורטור שלהן לא מעניין מה תדחפו לו ובטח שלא את הממיר הקטליטי שלא קיים.

פורסם

אפשר ליצור קשר עם משרדי החברה ולברר זאת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למי שגר באיזור ראשון, ישנן 2 תחנות של חברת "דלק" (שייכות לאותם בעלים כמדומני) באיזור התעשיה הישן (זה הצמוד לכביש ראשון-בית דגון) אשר מעניקות הנחה של 35 א"ג החל מהשעה 16:00 כל יום.

• תחנת "הכח" - בצומת היציאה הכי צפונית לכביש ראשון - בית דגון.
  • תחנה חדשה יחסית שצמודה למוסך יונדאי ראשון.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אין ספק שישנם תחנות רבות שמוהלות בדלק אך תמיד אפשר לבדוק ולא לתדלק שם יותר

שמעתי פעם על תחנה באזור ראשון שמוהלת באופן קבוע בדלק ועד היום הרבה אנשים מתדלקים שם

איני יודע את מיקומה המדויק.

ALFA ROMEO MITO 1.4

• תוכן חדש...