Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב..

היום מצאתי סוף אגזוז מנוקל, ורצתי לחבר אותו, אבל לא ידעתי איך לעזאזל... האגזוז עצמו קטן מאוד ביחס לסוף אגזוז.. ז"א הרדיוס של האגזוז עצמו, כנראה הוא מחצית הרדיוס של סוף האגזוז, (לא בדוק בדקדוק), אולי יש איזושהי דרך לחבר את זה? , אולי חסר בו משהו(אני מצאתי את זה לא קניתי), יש משהו שאני לא יודע פה?

ועוד משהו, חבר שלי, שלא מבין כל כך בדברים כאלה, (גם אני לא) טען שיכול להיות שזה סוף אגזוז של אופנוע.. יש מצב לזה?

לתיאור הרכיב: צינור מנוקל, מעוצב בסטייל, קוטרו בערך 4.5 ס"מ (בערך), ויש בפנים מן משהו המזכיר לי משתיק קול של אקדח..

תודה מראש לכל המגיבים, ולעוזרים כמובן..

פורסם

:wink:תודה באמת על העזרה

אתה מוכן להיות יותר רציני? אין לי שקל על התחת, ואני רוצה להשקיע בלי כסף, כמו הרבה אנשים במדינה הזאת.

אולי יש משהו ששמים במרווח בין הרכיב והאגזוז?

פורסם
אין לי שקל על התחת

אז אל תשקיע בדברים שאתה לא צריך בכסף שאין לך.

הסופיות דמי האלו לאגזוז מחוברות באמצעות בורג שעובר דרך הסופית עם הברזה, ולוחץ על האגזוז המקורי. בד"כ ערסים גונבים את הסופיות המגוחכות האלו, ועונדים אותן על שרשר הצוואר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אז אל תשקיע בדברים שאתה לא צריך בכסף שאין לך.

.

תשמע...אני מוצא משהו יפה, כביכול תקין, למה שלא אנצל את זה?ואחבר את זה, אני גם ככה לא מוציא גרוש.:lol:- זאת הכוונה שלי אם הבנת לא נכון.

פורסם

אויי נו, מה נפלתם כולכם על הבנאדם ?

לפותח השרשור,

אתה לא יכול לחבר את זה לבדך בצורה שזה יחזיק ולא ייפול במהלך הנסיעה (זה כמובן מאוד מסוכן לשאר הנוסעים בכביש).

גש עם הרכב ועם סופית האגזוז שמצאת לאגזוזן (להבדיל מנשכן,אגזוזן זה אחד שמתעסק במערכות פליטה לרכב).

אם תבקש ממש יפה אולי אפילו יעשה לך את זה בחינם,עבודה של 2 דקות בדיוק, הוא ירתך לך את זה כך שזה יחזיק ולא יתפרק אחרי דקה וחצי.

בכל מקרה זה לא אמור לעלות יותר מ-30-50 שקל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הציניות פורחת במלוא הדרה.

מה אכפת לכם מהסופית אגזוז שלו?

הוא רוצה לשים את זה, אז למה לרצוח לו את האופי לאור יום?

"ישתחרר לך במהירות של 100קמ"ש ויפגע ברכב מאחוריך",

יוסי, איזה קשקוש.

הבחור שאל שאלה, או שתענו לו כמו שעשה edan82 או שלא תגיבו בכלל.

under construction..

פורסם

יוסי הפגוש שלי מחובר לאוטו עם 6 ברגים כולה, זה אומר שהוא יכול להשתחרר ולעוף?

והסמל של האוטו כולה מודבק, אז אם פתאום הדבק יימס וזה יכנס למישהו בחלון ב100 קמ"ש ויעשה לו סדק?

חלאס להיות מתנשאים.

בנאדם רוצה לעשות משהו נחמד - תנו לו.

לא טוב לכם? לכו סעו ברכבת חשמלית שמחוברת לתחנת כח סולארית ותחייכו לעצים בדרך.

במקור הדבר הזה ננעל עם 2 ברגים שתופסים את האגזוז המקורי מהצדדים, אבל עדיף בהרבה לרתך את זה, זה יעלה לך גרוש וחצי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אמור להיות לסופית של האגזוז בורג שמחפה על הגודל של הסופית לעומת האגזוז המקורי. אתה שם את הסופית ומבריג את הבורג חזק עד שהוא נתקל באגזוז וזה מחזיק טוב מאוד.

פורסם

לפותח השרשור,

תרשה לי להמליץ לך לא להתקין את הסופית כי כמה שזה שטוטי (כי אין תועלת חוץ מיופי ) זה רק יביא לך צרות (כי כל שוטר טמבל יעצור אותך בכל מיני טענות מגוחכות ) =חבל על הכסף/זמן/כאבי ראש.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אני אחזק את מה שהמשתמש מעליי כתב (מה קורה דדי ?) וגם אשלול בו זמנית (איך אני עושה את זה ? מותר לי...).

מצד אחד יש שוטרים חלאות שינסו להציק גם על זה, מצד שני, אין לזה שום תועלת חוץ מיופי, זה לא שהתקנת דוד פתוח או משהו כזה,אז אין סיבה שיציקו לך.

בזמנו שקלתי להתקין דוד זרימה חופשית,אבל בגלל שזה לא ממש היה תורם לרכב שלי,אבל עדיין רציתי את ה"לוק", גם אני התקנתי סופית ניקל,ולא היתה לי בעייה עם משטרה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שלום עידן וברוך שובך (ידוע שכבר הרבה זמן) .

לגבי הסופית אגזוז אז תתפלא כמה שיש שוטרים מ****ם שרק בגלל סופית יעשו לך כאב ראש :idea:

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...