Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מחפש רכב יד 2\3 קטן חסכוני (דלק,טיפולים) יפני או גרמני

אוטומטי נפח 1300-1600 נסיעות עירוניות ובין עירוניות (תל אביב-ירושלים)

שנת 2000 ומעלה בסביבות 33000 ש''ח

קיבלתי המלצות רבות על הרכבים הנ''ל ואני מתקשה להחליט

אופל קורסה 2001 נפח 1400 אוט'

דייהטסו סיריון 2001 נפח 1300 אוט'

יונדאי גטס 2006 נפח 1400 אוט' (קצת מעל התקציב)

פולקסווגן פולו 2001 נפח 1400 אוט'

כמה טענות ששמעתי בדרך שרציתי לשתף אותכם ולאמתם או לנפנפם

(1) הבנתי שהגטס אוט' עד 2006 לא היתה חסכונית ומשנתון זה נפתרה הבעיה והרכב אמור לתת 1:11 האם זה נכון ?

(2) שמעתי שהרכבים הגרמנים יותר יקרים בכל מה שקשור בטיפולים בהשוואה ליפנים באיזה סוג של טיפולים זה מתבטא ?

(3) אני נהג פרסי ולכן נוהג בצורה חסכונית לכן כן חשובה לי צריכת הדלק ע''פ נתוני יצרן, איפה אוכל לברר על צריכת הדלק של דגמים אלו

אנא עיזרו לי

תודה רבה

פורסם

אם כל כך חשוב לך התצרוכת דלק וטיפולים

אז למה כל הרכבים שציינת אוט'?

גיר רגיל יהיה יותר חסכוני גם בדלק וגם בטיפולים.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

ממליץ בחום על הסיריון

תענה על כל הדרישות שלך, אופל ופולקסווגן מדובר ברכבים מתוצרת גרמנית, עלויות חלפים טיפה יקרות יותר מהשאר

כמו כן כיום אופל נמצאת תחת המותג GM שבקשיים כלכליים בארה"ב, לא מניה בטוחה לעומת פולקסווגן שמרקיעה שחקים

גטס.., עדיף לקנות CJ8 שנת 70, ישתה פחות דלק :-D, וברצינות, חוץ מבעיית הדלק- שאתה מבקש חסכוני, הגטס אחלה בחירה מבחינת אמינות/טיפולים/נסיעות בין עירוניות ועירוניות

סיריון - עולה בדיוק על התקציב שלך, יפני פשוט, זול לאחזקה/טיפולים/דלק, לא רואה סיבה אחרת למה מתוך אלה משהו אחר עדיף

כמו כן בנוגע לשאלה השלישית שלך.., מדובר ברכבים שכבר כמה שנים רצים על כבישי הארץ, הרכבים בעלי בלאי מסויים שגם נתוני היצרן לא יתנו לך פרספקטיבה נכונה לגבי צריכת הדלק, כל רכב יהיה מקרה פרטי לגופו ולכן יש לבדוק טוב מול מכון הבדיקות את המצב המכני, אתה יכול להסתכל באתרים אבל זה לא ייתן לך נקודת השוואה ממש נכונה

Confidence In Motion

פורסם

אני יכול להמליץ על פונטו ספייס.

במחיר הזה תוכל לקנות שנתון מתקדם יחסית (2003, אני חושב).

ה-ELX האוטומאטית צורכת מעט דלק באופן יחסי, לי יש אחת כזו ותל אביב ירושלים הלוך חזור זה בערך 17 ק"מ לליטר (אני עושה את הדרך הזו הרבה).

לא קל למצוא אחת (לי לקח חודשיים), אבל זה אוטו מאוד מהנה נעים וחסכוני (טיפה רועש אבל).

בהצלחה,

דניאל

פורסם

כמה נקודות:

1. הגיר האוטומטי של הקורסה הוא גיר רובוטי, ולא מן המשובחים. באופן אישי, לי אין בעיה עם גיר כזה, אבל קח בחשבון שלא כל נהג יודע/רוצה להסתדר איתו. אם אין לך ניסיון קודם, אני ממליץ לך בחום לעשות נסיעת מבחן על רכב עם גיר כזה כדי להבין במה מדובר.
  2. לחבר טוב שלי יש סיריון. ממה שהבנתי ממנו, הרכב לא חסכוני בדלק בעליל.
  3. מצטרף להמלצה על הפונטו, ומציע לך לבצע חיפוש אודות הרכב הנ"ל. תמצא הררי מידע שיתנו לך תמונה ממצה אודותיו.
  4. פולקסווגן פולו, סיאט איביזה וסקודה פאביה - כולן אותו הרכב. אם התקציב שלך לחוץ, מצא את זאת שהמחירון שלה הנמוך יותר, ממילא בכל מקרה תקבל את אותו הדבר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גטס לא מובילה בחיסכון בדלק. אם זה בראש סדר העדיפויות שלך, כדאי שתרד ממנה. זה ממש לא CJ אבל זה גם לא פיאסטה 900 סמ"ק. 1:11 היא תצרוכת הגיונית ביותר לגטס אוטומטית בנסיעות מעורבות (עירונית ובין עירונית) רגועות.

אופציות נוספות כבר קיבלת בשרשור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...