Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית הוט האצ'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה GT :

theo25.jpg

ההבדלים בין המארקים בקליאו הם:

MK1 -ג'אנט 15 ללא ESP\TSC , גיר עם יחסי העברה ארוכים יותר,איכות פנים נמוכה יחסית, קלה יותר מה.MK1

MK2 - ג'אנט 16 עם משקל גבוה יותר בזכות מערכות הESP\TSC ועוד ג'אדג'טים ולכן גיר עם יחסי העברה קצרים יותר,איכות הרכבה גבוהה יותר.

לשתיהן אותם ביצועים בדיוק

MK1 שמורה תמכר היום בסביבות ה50

MK2 שמורה תמכר היום בסביבות ה 65

פורסם

206 GTI אופציה לא רעה בכלל , בעיקר לנהג חדש היא פחות נושכת מהקליאו יש לה לוק יפה יותר(לטעמי לפחות) מה שכן היא פושרת למדי בתור ספורטיבית , המנוע אינו ספורטיבי היא חלשה יחסית וההתנהגות כביש נופלת מהקליאו תוכל לרכוש אחת משנתון חדש יחסית וישאר לך עוד עודף.

סיוויק TYPE R קצת מעל לתקציב שלך , באופן כללי היא הוט הא'ץ מצויינת מתנהגת ובעלת מנוע אטמוספרי תאב סל"ד :twisted:.

קליאו ספורט MK2 כניראה תהיה האופציה הריאלית ביותר , האמינות שלה לא רעה בכלל כמו שנהוג לחשוב ובאופן כללי האחזקה הכללית זולה (צריכת דלק וביטוח) מה שכן יש כמה טיפולים גדולים שהם יקרים יחסית (טיימניג , פלאגים , פולי מנוע) . אני מניח שישאר לך עודף מהתקציב בתנאי שתרכוש אחת , יספיק לך לעשות לה ישור קו טוב ואז תהנה מרכב מעולה.

בנוגע לאימפרזה GT \ WRX לא מומלץ בכלל בתור רכב ראשון , דבר ראשון לא הוט הא'ץ אלה רפליקת ראלי \ ספורטיבית חזקה למדי.

האחזקה רחוקה מלהיות זולה (בעיקר בביטוח לנהג חדש , תברר תיראה כמעט שאף חברת ביטוח לא תסכים לבטח אותך על הרכב הזה או שיבטחו במחיר מופרז).

צריכת דלק גבוהה , עלות טיפולים יקרה למדי , טורבו שעבר חיים קשים לא יאריך ימים ככה גם הגיר ושאר המכלולים שיעבדו קשה

פורסם

ההבדלים בין המארקים בקליאו הם:

MK1 -ג'אנט 15 ללא ESP\TSC , גיר עם יחסי העברה ארוכים יותר,איכות פנים נמוכה יחסית, קלה יותר מה.MK1

MK2 - ג'אנט 16 עם משקל גבוה יותר בזכות מערכות הESP\TSC ועוד ג'אדג'טים ולכן גיר עם יחסי העברה קצרים יותר,איכות הרכבה גבוהה יותר.

לשתיהן אותם ביצועים בדיוק

MK1 שמורה תמכר היום בסביבות ה50

MK2 שמורה תמכר היום בסביבות ה 65

היי רוי, מעבר לדברים הנכונים שציינת,

ברצוני להוסיף שבמעבר בין בדורות בוצע שינוי בכיול המתלים ומעבר ממצערת מכאנית לאלקטרונית,

תגובת המנוע לדוושה ב-MK1 טובה יותר בגלל המצערת,

והMK1 מרגישה פראית וחדה יותר, בין היתר בגלל השינוי בכיול בין הדורות.

206 GTI אופציה לא רעה בכלל , בעיקר לנהג חדש היא פחות נושכת מהקליאו יש לה לוק יפה יותר(לטעמי לפחות) מה שכן היא פושרת למדי בתור ספורטיבית , המנוע אינו ספורטיבי היא חלשה יחסית וההתנהגות כביש נופלת מהקליאו תוכל לרכוש אחת משנתון חדש יחסית וישאר לך עוד עודף.

סיוויק TYPE R קצת מעל לתקציב שלך , באופן כללי היא הוט הא'ץ מצויינת מתנהגת ובעלת מנוע אטמוספרי תאב סל"ד :twisted:.

קליאו ספורט MK2 כניראה תהיה האופציה הריאלית ביותר , האמינות שלה לא רעה בכלל כמו שנהוג לחשוב ובאופן כללי האחזקה הכללית זולה (צריכת דלק וביטוח) מה שכן יש כמה טיפולים גדולים שהם יקרים יחסית (טיימניג , פלאגים , פולי מנוע) . אני מניח שישאר לך עודף מהתקציב בתנאי שתרכוש אחת , יספיק לך לעשות לה ישור קו טוב ואז תהנה מרכב מעולה.

בנוגע לאימפרזה GT \ WRX לא מומלץ בכלל בתור רכב ראשון , דבר ראשון לא הוט הא'ץ אלה רפליקת ראלי \ ספורטיבית חזקה למדי.

האחזקה רחוקה מלהיות זולה (בעיקר בביטוח לנהג חדש , תברר תיראה כמעט שאף חברת ביטוח לא תסכים לבטח אותך על הרכב הזה או שיבטחו במחיר מופרז).

צריכת דלק גבוהה , עלות טיפולים יקרה למדי , טורבו שעבר חיים קשים לא יאריך ימים ככה גם הגיר ושאר המכלולים שיעבדו קשה

מסכים עם לידור, אימפרזה תדרוש תקציב אחזקה נדיב בהרבה מהקומפקטיות החמות.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

לירן תסתכל החוצה מהחלון, תבדוק אם הקליאו שלך בחנייה (אני מקווה שכן). שים לב לקימורים הסקסיים, לפנסי הערפל המפתים, לדלתות האחוריות שלא קיימות ולחסרונה של הבליטה המעצבנת הידועה בתור בגאז'. זהו רכב במרכב האצ'בק ובמקרה הפרטי שלך, בר מזל שכמותך- הוט האצ' ולא סתם אלא מהטובות שאי פעם נוצרו. עכשיו, האם GT עונה על ההגדרה הזו? :nono:.

הכל בהומור כמובן:lol:.

פורסם

טוב תודה רבה לכל העוזרים באמת. נסגרתי על המארק 2 כי בתור נהג חדש יחסית על רכב עם הרבה יותר כח ממה שהוא רגיל esp זה מאד משמעותי וחשוב. עכשיו רק נותר למצוא מועמדות.

אם מישהו מכיר אחת למכירה במצב טוב בלי שיפורים לא חוקיים שלחו לי הודעה פרטית או פרסמו כאן.

ושוב תודה לכל מי שעזר

פורסם
לירן תסתכל החוצה מהחלון, תבדוק אם הקליאו שלך בחנייה (אני מקווה שכן). שים לב לקימורים הסקסיים, לפנסי הערפל המפתים, לדלתות האחוריות שלא קיימות ולחסרונה של הבליטה המעצבנת הידועה בתור בגאז'. זהו רכב במרכב האצ'בק ובמקרה הפרטי שלך, בר מזל שכמותך- הוט האצ' ולא סתם אלא מהטובות שאי פעם נוצרו. עכשיו, האם GT עונה על ההגדרה הזו? :nono:.

הכל בהומור כמובן:lol:.

ולמנוע הצעדים התקול...:lol:

טוב תודה רבה לכל העוזרים באמת. נסגרתי על המארק 2 כי בתור נהג חדש יחסית על רכב עם הרבה יותר כח ממה שהוא רגיל esp זה מאד משמעותי וחשוב.

עוד יתרון בשבילך לגבי ה-MK2, זה שקל יותר לנהוג אותה מהר והיא מעבירה את הכוח לכביש בצורה טובה יותר.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

ממה שראיתי בנתיים הם מאד נדירות וגם שמוציאם אחת המוכר מרשה לעצמו להציב תנאים ונותן מארק אפ רציני. מישהו מכיר מארק 1 שמורה וטובה עם קילומטראז נמוך יחסית?

ובשל הגיוניותה של הדרישה אבקש שיהיו לה גאנטים משוקולד!

אבל ברצינות ברור לי שאין מושלמות.,מה שאפשר למצוא.

אגב מישהו יודע מי הבעלים של המארק1 השמורה והמקורית שחונה ברחוב באזל בתא

פורסם

מכיוון שפרסמת פה את השאלה שעניתי לך בה"פ אז אני אענה לך גם פה. יש כרגע 5 קליאו מאוד שמורות למכירה:

1) הקליאו דור ראשון של קובי (נקרא בפורום K&N)

2) הקליאו דור שני של דייב (נקרא בפורום CLIO333).

3) הקליאו דור ראשון של חבר הפורום GUYST.

4) הקליאו דור שני של חבר הפורום מקלארן F1 (היחידה בארץ עם סאנרוף).

5) הקליאו דור ראשון שלי.

אל תצפה לקנות קליאו במחירון או קרוב אליו. לפי הערכות שלי, אלו טווחי המחירים:

דור ראשון שנת 2001 תעלה בין 45 ל-50 אלף ש"ח.

דור ראשון שנת 2002 תעלה בין 50 ל-55 אלף ש"ח.

דור שני שנת 2002 תעלה בין 55 ל-65 אלף ש"ח.

דור שני שנת 2003 תעלה בין 60 ל-70 אלף ש"ח.

כמובן שתוכל לקנות קליאו לא שמורה בפחות אבל אני לא ממליץ (יש המון קליאו עם פגיעות שלדה/קצה שלדה וכאלו שלא טופלו כמו שצריך).

תאמין לי שאני לא רושם את הדברים הנ"ל רק מכיוון שאני רוצה ליצור שוק לרכב שלי.

אני רושם את זה מכיוון שבמהלך השנתיים האחרונות (כאשר חיפשתי לעצמי קליאו וגם לאחר שמצאתי הלכתי לבדוק קליאו עם חברים) עברו תחת ידי כ-20 קליאו שונות (שזה כמעט 50% מכל הקליאו שנשארו) ולכן אני מודע טוב מאוד למה שיש בשוק.

רוצה טיפ קטן ממני, קודם תנהג ברכב ואח"כ תן חוות דעת עליו. יש סיבה טובה מאוד למה המוכרים דורשים כ"כ הרבה כסף, כשתנהג אולי תרגיש ממש טיפה ממנה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...