Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ליצן ישמח לאכול שאריות של מזון ששקע בגלל דגים שלא אכלו.

זה נכון. אצלי הם התנפחו לגודל של פרת ים ממוצעת כי האכלתי את הדיסקוסים בבשר, אבל סתם ג'יפה על הקרקעית לא מעניינת אותם.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן,נקנה גם מזון ייעודי.

יש באקוורים צמחייה טבעית.הירקת המדוברת אני מנקה פעם בחודש בערך כי היא כמעט ואינה מגיעה.

יש אפשרות טובה יותר מליצנים?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בוודאי. הכי טוב לצמחייה טבעית זה האנסיצטרוס, כי הוא מנקה את העלים בלי לפגוע בהם (פלקו פשוט מוצץ את הלכלוך עם העלים). לקרקעית - קורידורס שונים.

כל אלה אינם תחליף לאק' מאוזן מבחינת PH, אמוניה וכו'. ממליץ בחום לגשת לאקווה ולקרוא שם.

פורסם

סתם מנסיון שלי

את האור הייתי מדליק מ 1 בצהריים עד 10-11 בלילה ובשעות אחהץ היה על האקרווריום שמש ישירה.

תמיד היו לי 4-5 פלקוסטומוסים והאקווריום היה מבריק מכל הכיוונים.

אז הנה עובדה של כמה אור צריך ומתי ועם כמה דגים מנקים שיהיה אקווריום נקי

אקווריום של 250 ליטר נטו, לא הייתי צריך לעשות ניקוי רפש כי היו לי ציכלידים שכל יום היו מעבירים את החצץ למקום אחר ככה לא היו הצטברויות רפש (היום נשמתם עברה גלגול והם הפועלים של סולל בונה)

היה פילטר תת קרקרעי עם 2 ראשי כח + פילטר חיציני.

מיים הייתי מחליף פעם בשנתיים, מגנט אף פעם לא

עוד רקע על עצמי, גידלתי דגים 8~ שנים , בין הייתר הייתי מרבה ציכלידים מסוג זברה/תכשיט/אוסקרים והייתי מוכר לחנויות / מחליף איתם בעד דגים בוגרים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אצלי כרגע יש דגים וירטואליים. עשיתי קצת שיפוצים בבית, יום אחרי שהתחיל הבלגן - חצי מהדגים נשכבו על הצד, כאילו היו 205GTI בצבע לבן.

את החצי השני מסרתי, ומאז האק' מחכה לגואל. הפתיחה המחודשת בקרוב.

פורסם

מה שנשאר הוא דג זהב אחד,מנקה אחד ו-2 ליצנים.

אקווריום 60 ליטר.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אצלי היה אקווריום של 60 ליטר.

כל הדגים שהיו בו היו לפחות בני שנה וחצי (טטרות מיוחדות [לפחות 20 שקל לדג]3 ליצנים, רמירזים, 4 בוטיה פרפר וכמה סומטרות שחורות מעצבנות) כולם נמסרו עקב מעבר דירה וכרגע האקווריום ממתין להפעלה מחודשת..

כנראה שאני אשלב 2 להקות רמירזים (רגילים וגם כתומים), 3 דגי קרקעית חתולי שוקולד/חתול פיקטוס/בוטיה ליצן ומספר בוטיה פרפר/גיטרה (מנקה אצות יעיל וממש יפה).

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אצל מי רכשתה את הדגים?

יש מקומות שהדגים שלהם על הפנים.קניתי דג זהב שאחרי יומיים התחיל להשחיר ומת אחרי שבוע.:-(

פורסם

1. ממליץ לניקוי על דג שנקרא שמרלה, עושה עבודה מעולה!

2. דגי קרקעית אוכלים שאריות מזון ובמקרים מסוימים שאריות וגופות של דגים אבל אל תצפה מאף דג שיפתור אותך מהצואה של הדגים+משאיבת רפש+ החלפת 25% מהמים באקוריום פעם בחודש, זה עליך וזה חובה.

3. אקוריום הוא תחביב. מוכרת לי הבעיה (לוא דוקא אצלך) שאנשים קונים אקוריום וחושבים שהם תולים תמונה בסלון ולא צריך לעשות יותר כלום ואז מתלוננים על העבודה שצריך להשקיע באקוריום והכסף שהם מבזבזים עליו והדגים שכל הזמן מתים ולכן מי שלא מבין שזה תחביב (בדיוק כמו שיפוץ רכב אספנות) שעולה כסף ומצריך עבודה מצידך, עדיף לא לקנות בכלל אקוריום.

4.פילטר חיצוני פותחים פעם ב 4 חודשים, אין שום צורך לפתוח לפני זה, אתה פוגע בהתרבות הבקטריות (שהן אלא שבעצם אחראיות על הפיכת כל השאריות האורגניות באקוריות לפסולת לא אורגנית) כשאתה כן פותח, לעולם לא לשטוף את הקרמיקה ולהחליחף רק את מחצית הפרלון, את החצי שמשאירים לא מנקים ולא שוטפים.

5. אם אתה מגיע עד ברוש בפ"ח אתה מוזמן לתת קפיצה אלי לזכרון, אומנם רק 27 אקוריומים אבל מבחר מרשים ובריאות ברמה גבוהה מאוד.שווה ביקור.:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מבין שיש הרבה דברים שאני לא יודע,השכלתי קצת.

איפה זה גן שמואל?אני מהמרכז.

פורסם

לגן שמואל:

קח ימינה סע ישר, ממולך תימצא כיכר, פנה שמאלה ותעצור, ממולך תימצא רמזור

בגירה, פתרון לרפש זה דגים שעובדים בסולל בונה, ככה אין בצטברויות בשום מום והכל הולך לפילטר

אבל סדר באקווריום לא יהיה.

יום אחד קמתי בבוקר וראיתי את כל החצץ בלי יוצא מן הכלל נמצא בשיפוע כמו דיונה בצד אחד של האקווריום והצד השני ריק

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...