Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי פורום יקרים,

בזמן האחרון נראה כי פורום הייעוץ מאבד מעט מערכו. מטרתו העיקרית היא לתת ייעוץ כמה שיותר מדויק, הנובע מניסיון, לשאלות של אנשים בנוגע לקניית מכוניות. כמו בפורום הטכני, מטרת פורום הייעוץ היא להיות מקצועי עד כמה שניתן. כמובן שדעות בנוגע לרכבים הינן סובייקטיביות בחלקן, אך עדיין ניתן לשפר את צורת הכתיבה והייעוץ בכדי להקל על השואלים.

אי לכך, אודה לכם אם תיישמו כמה כללים פשוטים אלו בנוגע לפורום ייעוץ:

1. השתדלו לענות מניסיון. לא "שמעתי ש...", "אני חושב ש...". אינכם חייבים תמיד לענות מניסיון אישי, אך נסו לתת ביסוס כלשהו לדבריכם. לדוגמא, אם שכן שלכם לא היה מרוצה מהאוטו, זה לא אומר בהכרח שהוא גרוע.

2. ענו בפירוט. תגובות כמו "לא כדאי, אל תקנה" אינן מספיקות. צריך להסביר, אחרת אין טעם. אם אתם רוצים לעזור, אז עד הסוף.

3. אל תיגררו להאשמות. אבל אין בעיה לסתור אחד את השני, לא תמיד כולם צודקים. זיכרו כי המטרה לעזור לשואל השאלה.

4. בפורום זה לא יעלה על הדעת שיתקבלו עצות לרכישת רכב מאנשים שאין להם אפילו רשיון. זה שאתם חולמים על רשיון ואתם בני 15 או שאבא\אמא נותנים לכם בניגוד לחוק לנהוג - לא עושה אותכם למוסמכים להמליץ על רכבים.

ילד בן 15 \ אדם ללא רשיון אחר לא יכולים לתרום בפורום זה וזהו נושא שלא נתפשר עליו.

אין מן הכתוב כאן לפגוע - אתם יכולים ומוזמנים לתרום ל-CarsForum בדרכים אחרות.

הודעות לא מנוסחות או מפורטות, כאלו שאין בהם אינפורמציה רלוונטית ויעילה לצרכיו של שואל השאלה - פשוט יימחקו ללא אזהרה. זה לא אומר שאם תכתבו משהו לא נכון הוא מיד יימחק, להפך - כל עוד כתבתם בצורה מתאימה אני בטוח שיהיה מישהו שישמח לסתור אתכם :wink:

בברכת גלישה נעימה והכי חשוב - יעילה ותורמת!

צוות carsforum

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כל עוד כתבתם בצורה מתאימה אני בטוח שיהיה מישהו שישמח לסתור אתכם :wink:

אז אני אנסה:

שני דברים:

1) מי שאין לו רשיון יכול בהחלט להביע את דעתו על דברים כגון נוחות נסיעה, מרחב, מקום בתא המטען, והאם האור בתקרה מאיר מספיק כשמאבדים את הבמבה... :lol:

2) תוספת חשובה (לכל הפורומים - אבל בעיקר פה): תקראו מה שכתבו לפניכם! אין דבר שמעיד יותר על חוסר התחשבות ומקצועיות (וסתם סוציומטיות כללית) מלחזור על משהו שמישהו אמר לפניך לפני שנייה, מבלי להתייחס לעובדה שהדבר כבר נאמר. זה מעליב, זה מכביד, וזה לא עוזר בכלום.

זהו, סיימתי. :wink:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

UrbanDK כתב:

תקראו מה שכתבו לפניכם! אין דבר שמעיד יותר על חוסר התחשבות ומקצועיות (וסתם סוציומטיות כללית) מלחזור על משהו שמישהו אמר לפניך לפני שנייה, מבלי להתייחס לעובדה שהדבר כבר נאמר. זה מעליב, זה מכביד, וזה לא עוזר בכלום.

זה בדיוק מה שאתה עשית בתגובה להודעה של סקורניס.

סתאאאאאם. הרמת להחנתה, הייתי חייב... :lol:

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...