Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי לכם, הרבה זמן לא כתבתי והנה שוב אני מתעניין במשהו חדש:

א- היום נסעתי למכון בדיקה וגיליתי שאני יכול על האיביזה החמודה שלי לשים חתיכת עקבים 195/45/R16

הרכב : 1600 סמ"ק 100 סוסים פילטר אינבוקס ודוד אחורי בניה עצמית

לדעתי האישית אין סיבה להגדיל לג'אנט 16" בשביל לקבל צמיג "רק" ברוחב 195.

אתה תקבל מעט יותר אחיזה (רק מידת רוחב אחת רחבה יותר) תמורת ג'אנט גדול יותר בשתי מידות.

תסביר לי את תופעת ה"ימרח" מה שאני ממש מרגיש אצל האיביזה שנגיד לעומת האוודי זה מתי שאני לוקח פניה אז נוצרת ההרגשה של הבול עץ שכביכול המתלים של הרכב לא חזקים מספיק ונוצרת התופעה שגוף הרכב כביכול נשען שמאלה בפניה ימינה, והאוודי דבוקה על הכביש אתה לא מרגיש שאתה פונה. שאנשים אומרים שלאיביזה אין אחיזה למה בעצם הם מתכוונים למה שאני עכשיו ציינתי או למצב שהתחת נזרק להם ? כי התחת שלי מוצק ותמיד נשאר במקום פשוט הבול עץ הזה אני מרגיש כאילו הרכב רוצה שמאלה מתי שאני פונה איתו ימינה

גש לקורס נהיגה מתקדמת,

זה יתרום לאחיזת הכביש של הרכב שלך בצורה המשמעותית ביותר.

שיפור טוב תמיד מתחיל בנהג, לדעתי האישית לפחות. זה חשוב יותר מצמיגים רחבים יותר, שיעלו מעט את מגבלות האחיזה,

אבל לא ישנו (משמעותית) את התנהגותו הבסיסית של הרכב הספציפי, או יעניקו לך כישורים מיוחדים להתמודד עם תקיפת פניות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהחלט הצעה חשובה נכונה ומעניינת,

אבל לאחר שמישהו שאני מכיר שעשה את הקורס עם הקופרה שלו, הוא אמר לי: זה נחמד, זה עולה הרבה ומי שהכי נהנה זה המדריך שקורע לך את הרכב, ואתה מקלל את הרגע שהכנסתה הרכב לשם!

זה על פי דבריו בכל מקרה, אבל עובדות הן עובדות ובקורסים האלה אכן מתעללים ברכבים אם זה להראות לך מה רכבך מסוגל ולא מסוגל לעשות או איך צריך לסחוט את הבלם יד בשביל זריקת תחת מהנה וכו' ההצעה הייתה רלוונטית עבורי אם באמת היו מספקים רכב למידה לאותם אנשים שמשלמים אלפי שקלים על הקורס, את הרכב שלי אני צריך במצב הכי טוב כי זה הרכב שלוקח אותי כל בוקר לעבודה:| ולכן לא העשה לו בלאי מואץ מכזה קורס רק בשביל ללמוד איך הכי טוב והכי מדוייק לעצור,

אני לא עושה מירוצי רחוב ואם וכבר הייתה לי איזה פורשה או איזה איבו אז נכון הייתי הולך לקורס כי זה הכרחי מתי שיש לך רכב עם כאלה רמות ביצועים, אצלי סך הכל 1600 נמרה קטנה ולא יותר ולכן להשקיע בקורס אלפי שקלים זה לא בא על הפרק

פורסם

אינני מכיר את החבר שלך שאמר כאלה דברים, וגם אינני יודע היכן הוא עשה את הקורס.

כאחד שכן עשה קורס כזה במסלולים, ואף נכחתי בקורס כזה כצופה באלטרנתיבי (נתתי מתנה לאבי ליום הולדתו), אני יכול לומר לך שלא היו דברים מעולם.

נכון שהשימוש ברכב במהלך האימון הוא יותר קיצוני משימוש יומיומי, אבל לא באופן שיגרום לבלאי חריג, ובכל מקרה, בשעת חירום אתה ממילא תבצע את אותם התמרונים, אז כדאי שלפחות תעשה את זה פעם אחת בתנאים סטריליים.

אם אלה השיקולים שלך מדוע לא לעשות קורס שכזה, אתה כנראה צריך לשוב ולקרוא את כלל מס' 1 ב-11 הדיברות למשפר המתחיל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, שקלת לחפש ג'אנטים של איביזה טורבו? מבחינת המידות זה מתאים ומאושר ואין סיבה שיהיו לך בעיות בטסט.

אני לא יודע מה המשקל שלהם ורמת ההבדלים שיהיו לך אבל שווה לבדוק כדי ליישב את עצמך עם ההחלטה של 15' או 16'.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

מספיק לדחוף קורס נהיגה בכל שרשור על אחיזה .

די נמאס מזה .

ברגע שיבקשו המלצה על קורס נהיגה , זה יהיה הזמן שלכם להמליץ על מקומות .

בפעם הבאה לא תהיה אז אזהרה לפני .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...