Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו הדגם שברשותי?

323BG
שימו לב! השרשור הזה בן 5904 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

ברשותי מאזדה 323 שרכשתי בשנת 2003. את הרכב רכשתי ללא ספר רכב.

לאחרונה צצו לי רעיונות בראש לשדרג את הרכב מכאנית מאחר ואני גם ככה מטפל ברכב באופן קבוע. כצעד ראשון ניגשתי לחפש באינטרנט, לראות איזה מידע אני יכול למצוא אודות הדגם שיש ברשותי וכבר כאן "נפלתי", איני מבין איזה מין דגם יש ברשותי, מקריאת מספר הודעות בפורומים שונים הבנתי שיש הבדל שנים בין הדגמים שנמכרו בארץ לבין אלו בחו"ל.

אז ככה;

הרכב הוא מאזדה 323BG12E (כך רשום ברשיון רכב), הרשיון רכב הונפק לראשונה ב 6.8.96.

יש לו הזרקת דלק ומראות צד לא מתקפלות, להבדיל מדגמים משנים קודמות.

השאלה שלי מהו בעצם הדם שברשותי? מה שמו בחו"ל? מה עלי לחפש, כי חיפוש על protege נותן לי הצ'בקים, BG לא ממש נותן תוצאות, גם לא סדאן, לנטיס מחזיר תוצאות של רכבים חדשים יותר... אני מבולבל.

אודה לעזרתכם,

גרי.

Subaru DL 1982 1.3 Manual | Owning: 1999-2000

Ford Fiesta 1989 1.1 5dr Manual | Owning: 2001-2003

Mazda 323 1996 1.6 Manual | Owning: 2003-2010

Subaru Impreza 2008 1.5R | Automatic Owning: 2010

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדגם שברשותך נקרא מאזדה 323 ונקרא גם protege, אבל כמובן שאת זה אתה כבר יודע. חיפוש היה אמור לתת לך גם תוצאות נכונות, היות והרכב שלך הוא פשוט protege מדור ישן יותר. אב, הרכב שלך לא נקרא לאנטיס- הלאנטיס מתחילות מהדגם החדש יותר משלך (זה שהוצג ב 95).

בחיפוש של mazda protege בגוגל תמונות, כבר בעמוד הראשון יש תמונה של רכב כמו שלך, כלומר כן חיפשת את המונחים הנכונים.

בכל מקרה, בויקיפדיה יש קצת מידע, אולי זה יעזור לך להתחיל: http://en.wikipedia.org/wiki/Mazda_Familia

הרכב שלך הוא הדור השביעי שהוצג בשנת 89.

"ai motoare capul doare"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הי,

כן ראיתי את התמונות שמציג גוגל, אבל העמוד בויקי מחזק את הבלבול שלי, נאמר בו כי הדור השביעי יוצר בין השנים 89-94, ולי ברשיון רכב רשום 96...

בתמונה הזו הרכב הוא בדיוק הרכב שברשותי -

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Mazda-Protege-Sedan.jpg

ואז מתעוררת השאלה, האם משנת 89' יוצרו הדגמים עם המראות צד הללו, כי על כבישים אני רואה גם כאלו עם מראות מתקפלות, אז איפה באה לידי ביטוי ההבדלה בין הדגמים? האם יש משהו שיכול לעזור לי להבדיל רכב שלי עם הזרקת דלק מרכב ישן יותר עם קרבורטורים אשר שניהם מאותו הדור השביעי?

נ.ב

אולי גם למישהו יש רעיון איפה אפשר למצוא ספר רכב תואם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הי,

כן ראיתי את התמונות שמציג גוגל, אבל העמוד בויקי מחזק את הבלבול שלי, נאמר בו כי הדור השביעי יוצר בין השנים 89-94, ולי ברשיון רכב רשום 96...

בתמונה הזו הרכב הוא בדיוק הרכב שברשותי -

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Mazda-Protege-Sedan.jpg

ואז מתעוררת השאלה, האם משנת 89' יוצרו הדגמים עם המראות צד הללו, כי על כבישים אני רואה גם כאלו עם מראות מתקפלות, אז איפה באה לידי ביטוי ההבדלה בין הדגמים? האם יש משהו שיכול לעזור לי להבדיל רכב שלי עם הזרקת דלק מרכב ישן יותר עם קרבורטורים אשר שניהם מאותו הדור השביעי?

נ.ב

אולי גם למישהו יש רעיון איפה אפשר למצוא ספר רכב תואם?

אם אני זוכר נכון, הרכב באמת יוצר עד 94 אבל איכשהו שווק בארץ עד שנת 97 (יכול להיות שמדבר במלאים שנשארו אצל היצרן).

לגבי ספר רכב, נסה לפנות ליבואן, יכול להיות שעדיין יש להם במלאי או אפשרות להשיג. אם לא, אולי מישהו שיש לו ספר רכב לרכב הזה יסכים לצלם לך.

אגב, מה הכוונה במראות מתקפלות? המראות אצלך קבועות? בתמונה שנתת יש מראות מתקפלות.

"ai motoare capul doare"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שבתמונה הוא BG.

PROTEGE משנת 99.

איך זה יכול להיות שנת 99'? הדור השביעי יוצר עד 94, כך רשום...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב, מה הכוונה במראות מתקפלות? המראות אצלך קבועות? בתמונה שנתת יש מראות מתקפלות.

לא, הן רק נראות כך, לדגמים עם המראות המתקפלות, המראות צד הן בצבע הרכב ויש להם בסיס חיבור צר, בדגמים החדשים יותר כמו שלי וכמו זה שבתמונה, המראות צד בצבע שחור והן לא מתקפלות...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ממש הבנתי את השאלה שלך,בכול מיקרה,הדגם שברשותך(מה שמופיע בתמונה הוא BG-SEDAN),זהה לו הוא BG-F הדגם עם הפנסים המתרוממים.אם המראות שלך חשמליות ובצבע הרכב אז הרמת גימור שלך היא GLX.

PROTEGE או BJ הוא הדגם האחרון והלפני האחרון של הלאנטיס בארץ,משנת 99.

כמובן שהדגמים הגיעו לפה באיחור,עדיין כול מה שתוכל למצוא לרכבך הוא תחת הכותרת "MAZDA BG".

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5904 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...