Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה אפשר לעדכן את הגרסה???

רק במוסכי סיטרואן ?

כמה זה יכול לעלות לי לעדכן את הגירסה?

לי יש קסרה 2002 שכן מרגיש את הבעיטה בהורדת הילוכים ואני חושב שכן היתי מאוד שמח לוותר על הבעיטה הזו

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני כן לוקח את זה אישית כי בעיני זו תמצית הישראליות.

אנחנו חפיפניקים בהכל. אנחנו לא חוקרים שום דבר לעומק.

מחקרים מדעיים זה עניין לחננות. לתכנן לעומק זה עניין למרובעים.

אנחנו לא צריכים להתעמק באף אחת מהבעיות שסובבות אותנו, כי יש לנו "תחושת בטן" מה נכון ומה צריך. חוץ מזה, אנחנו הרי "אור לגויים" וגם "המוח היהודי" וגם עוד כל מני שטויות שישראלים מספרים לעצמם מגיל אפס כדי שיהיה ברור לנו למה אנחנו יודעים תמיד הכל יותר טוב מכולם.

ולתוך התחושה הכללית הזו שמקיפה כל תחום מתחומי חיינו נכנס גם הגיר הזה.

אתה מדבר על "נטייה" ועל "ממוצע", אבל אין לנו שום מידע בדוק. הרי אין לנו מושג אמיתי בדבר אופי התקלות ומינונן.

אין לנו שום התפלגות אמיתית. אנחנו לא יודעים להגיד אם מופע התקלות בשנת חייו הראשונה של הגיר היה זהה ב- 1998 וב- 2008.

יש לנו תחושת בטן, פורומים, לוי יצחק ואולי כמה אנשים שאנחנו מכירים בלובינסקי (ושגם הם לא בהכרח מצויידים בידע הדרוש כדי לזהות מגמה תקפה מדעית).

אני, בניגוד לרוב עמישראל, משתדל להשאיר את תחושות הבטן שלי לשירותים.

במהלך היומיום אני מעדיף הגיון רציונלי על תחושות מעיים.

ההגיון הרציונלי שלי אומר שאם בגיר הזה היה ליקוי הנדסי בסיסי שהיה גורם לכשלים מכניים תכופים משמעותית משל המתחרים, לא PSA, לא רנו ולא סימנס היו ממשיכים ביצורו במשך 11 שנים.

החברות האלה מבינות לא רע בעסקים, ואין להן שום סיבה לייצר מוצר פגום בסיסית במשך יותר מעשור.

אם באמת מדובר היה במוצר שברירי כל-כך, אני נוטה להאמין שמישהו בפג'ו היה מצליח למצוא את מספר הטלפון של ZF וסוגר איתם דיל.

בהחלט יש משהו בדבריך.

אני מאוד מעריך את האינטלקט שלך , אבל הרגת אותי עם המשפט המודגש .

אתה נכנס לפרטי פרטים בהגנה על הגיר ורכבי PSA ,עד שמגיעים לביקורת על משהו שקשור להוד צרפתיותם,

נראה שהמשפט הנ"ל הוצא ממך לאחר ביקור במרתפי המודיעין הסורי.

פורסם

1. אתה מודע בוודאי לכך שהמשפט שהדגשת הוא תגובה לדברים שכתב חבר פורום אחר, ושאינם מצוטטים בטקסט שלך, נכון?

אתה מודע לכך שהמשפט הזה הוא תגובה לדברים שנאמרו על היבואן המקומי, נכון?

2. לאור זאת, אני לא מבין את כל מה שכתבת ואת מה שניסית לאמר.

3. אני לא מגן על צרפתים באופן כללי או על רכבי PSA באופן ספציפי, אלא מסתייג מהכללות גורפות שמבוססות על תחושות בטן.

זה הבדל מהותי, שנעלם בדרך כלל מעיניהם של ישראלים שונאי הבנת הנקרא.

4. ראה סעיף 2.

פורסם
1. אתה מודע בוודאי לכך שהמשפט שהדגשת הוא תגובה לדברים שכתב חבר פורום אחר, ושאינם מצוטטים בטקסט שלך, נכון?

אתה מודע לכך שהמשפט הזה הוא תגובה לדברים שנאמרו על היבואן המקומי, נכון?

2. לאור זאת, אני לא מבין את כל מה שכתבת ואת מה שניסית לאמר.

3. אני לא מגן על צרפתים באופן כללי או על רכבי PSA באופן ספציפי, אלא מסתייג מהכללות גורפות שמבוססות על תחושות בטן.

זה הבדל מהותי, שנעלם בדרך כלל מעיניהם של ישראלים שונאי הבנת הנקרא.

4. ראה סעיף 2.

1. נכון,

נכון.

2. ניואנסים עבים ("עבויות" בפרוקסית): השתמשת במושג ערטילאי כמו "משהו" בתגובה לקונית וקצרצרה לעומת הפירוט הרב שהשקעת בסינגור.

היבואן המקומי קיבל זיכיון מהיצרן בצרפת ונראה כי תודעת השירות בה הוא לא מצטיין בלשון המעטה עשרות שנים , לא מזיזה, הזיזה או תזיז למעניקי הזיכיון.

3. מקבל.

4. ראה סעיף 2.

פורסם

מעצלות נטו. אתה מוזמן להשתמש במנוע החיפוש כדי למצוא פעמים אחרות בהם התייחסתי באריכות לרמת השירות הלקויה של היבואן.

את הזכיון קיבלה המשפחה בשנות ה-30 כמדומני, וכנראה שבצרפת יש כבוד למסורת, בוודאי כשמדובר ב"חור" במזרח התיכון שקונה מספר זעום של מכוניות. זה לא ממש מעניין מישהו באירופה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

בקסרה 2 של אמא שלי זה החזיק 105K, קיים סיכוי שהנזילה התחילה בגלל אבן שחדרה לתעלות המיזוג, אבל קשה לי להאמין.

סליחה על הבורות -אני פשוט עומד בפניי קנייה של קסרה 2001 עם מזגן שלא מקרר, ואני רוצה לודא שהבנתי נכון, אתם מדברים על הרדיאטור הפנימי של המזגן כי אני חשבתי שסתם מדובר בבריחת גז אבל אם זה אכן הרדיאטור הפנימי של המזגן במה זה כרוך?? (עלויות וכו')

האוטו עשה 170K מה דעתכם ?

תודה מראש

פורסם

יש כל מיני סיבות שבגללם יכול להיות שהמזגן לא עובד.

המוכר תמיד יגיד ש"צריך רק למלא גז", אבל הוא לא יגיד לך שהוא כבר עשה את זה שלוש פעמיים, ובכל פעם הוא היה צריך למלא שוב כעבור חודש-חודשיים.

עלות התיקון של המזגן יכולה להיות גבוהה מאוד. כדאי לקחת את הרכב לבדיקה במכון מזגנים כדי לבדוק מה מקור הבעיה ולקבל הצעת מחיר לתיקון.

ה'רדיאטור הפנימי' גורם לזה שהחימום לא עובד כשהוא מנותק (שזה מה שעושים לו העצלנים/קמצנים כשהוא מתחיל לנזול). לא המזגן.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...