Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה שאני עובר את מחסום ה 130 קמ"ש האוטו מתחיל לירעוד בצורה מטורפת

בוצע יישור פרונט וכל 4 הגלגלים חדשים לגמרי.

אשמח לתשובה:)

פורסם
משום מה שאני עובר את מחסום ה 130 קמ"ש האוטו מתחיל לירעוד בצורה מטורפת

איך לא? לפני כל מחסום הצבא נוהג לשים היום פסי הרעדה.

אגב, זה נורא מסוכן מה שאתה עושה. החיילים עשויים לחשוב שאתה מחבל מתאבד ולשחרר עליך כמה צרורות.

פורסם

2 דברים יכולים להפסיק לך את הרעידות מההגה:,

1- תוריד את הרגל מהגז ואל תסע במהירויות כאלה,מעבר לעניין הדוחות אתה מסכן חיים אחרים.

2- תפיסתך ע"י קצין משטרה ושלילת רישיון מנהלתית,שאולי תלמד אותך לא לנסוע במהירות החל מ-130 קמ"ש.

אתה מבקש מחברי הפורום חוות דעת,כדי שיעזרו לך לעבור על החוק וכאן זה לא המקום !

להזכירך,מהירות מירבית מותרת 110 קמ"ש בקטעים מסויימים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

130 קמ"ש זה מהירות שיוט ממוצעת על כביש 6 אז תחסוך מאיתנו הטפות מוסר.

יתכן שיש בעיה איזון של ציריות, חופש במיסבי גלגל, צמיגים מעווותים או אפילו טאסות לג'אנטים מצוקמקות.

יש להתחיל לשלול כל אלמנט מהקל לכבד. תתחיל עם הסרת טאסות ואח"כ החלפת גלגלים קדמיים עם אחוריים או עם רכב אחר.

כדאי לבדוק ולכוון את הגלגלים באיזון דינמי עם מכשיר שנקרא "וספה" שנמצא אצל חלק מהפנצ'ריות.

פורסם

1- תוריד את הרגל מהגז ואל תסע במהירויות כאלה,מעבר לעניין הדוחות אתה מסכן חיים אחרים.

2- תפיסתך ע"י קצין משטרה ושלילת רישיון מנהלתית,שאולי תלמד אותך לא לנסוע במהירות החל מ-130 קמ"ש.

זיון שכל.

המהירות ה-מ-מ-ו-צ-ע-ת בכבישים המהירים בישראל (1,2,6,4) הינה 120-130 קמ"ש. הוא לא מסכן אף אחד. מי שמסוכן הם אלה שמתעקשים לנסוע 90 במסלול האמצעי, ומבלבלים את כל התנועה.

פורסם

התגובה שלך כלל לא מתאימה לפורום טכני , ולא עוזרת לפותח השרשור.

חוץ מזה שאתה מדבר על 130 קמ''ש (מהירות סבירה בהחלט ) כאילו מדובר ב190 קמ''ש .

פורסם

מי שמסכן על הכביש אלו שיכורים,מסוממים,אנשים שלא מצייתים לתמרורים,אנשים שנוסעים על אופל קאדט שנת 86 וחושבים שיש להם מרצדס 2008!

אופל אומגה הוא אוטו שמיועד למהירויות גבוהות,ועם שיקול דעת ליסוע בו 130 זה לא סיכון חיים,בכלל!!

פורסם

למה אבל לחפור לו על זה? כולה 130 בבין עירוני זה בסדר כי אז אפשר גם לרדת מהר ל100 אם יש שוטרים\מצלמות.

ותנסה לעשות איזון כי גם אצלי הייתה בעיה כזאת וזה עזר..

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

כמה ק"מ הרכב עבר?

לדוד שלי הייתה בעיה דומה באומגה,הוא החליף צמיגים החליף כל מה שקשור לאיזון ופרונט...

בסוף התברר שיש רעידות מכיוון הדרייב-שאפט במהירות גבוהה והיה צריך לחזק אותו.

• תוכן חדש...