Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקומפוננט מחובר למגבר. ממש פתאום זה קרה כשהדלקתי את המערכת ולפתע שמעתי רק את האחוריים מנגנים. טוב כיביתי את המערכת והדלקתי והקומפוננט מקדימה ( מורל טמפו שמחובר למגבר 70 rms ) מנגן לכמה שניות עם חירקושים ורעשים רצינים ופתאום אחרי כמה שניות נכבה לגמרי ורק האחוריים מנגנים. וחוזר חלילה כל הדלקה של המערכת עובדים לכמה שניות ואותו סיפור.

ממש דחוף לי אני רוצה לרוץ למתקין לראות מה הבעיה רציתי לשמוע את דעתכם.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

אם הם חדשים, יכול להיות שזה המגבר. תבדוק שהוא לא נכנס לפרוטקשן.

איזה מגבר זה? מי עשה את ההתקנה? איך הם מחוברים? איזה HU? מה מצבם ומצב המגבר? מה צבע האוטו? (סתם :lol:)

מתחדשת*

פורסם

יווווו יווווו דחוף הההיייייי וואאיי - מה קרה? כבה את המערכת, תשתה כוס תה עם נענע ותירגע.

קודם כל תנסה להחליף את החיווט בין הרמקולים האחוריים לרמקולים הקדמיים במגבר ותראה עם עכשיו התהפכו היוצרות והרמקולים האחוריים פתאום לא מנגנים והפולס מנגנים פרפקט - אם זה המצב - תקלה בערוצים הקדמיים של המגבר.

ואם עכשיו הפולס מחוברים לערוצים של הרמקולים האחוריים ועדיין הם לא עובדים והרקמולים האחוריים דווקא כן עובדים - הלך לך סט קומפוננט, נשמע כמו משהו בקרוס.

במצב כזה - תגשר בין המידבאסים לחוט כניסה של הקרוס אובר (תעקוף את הקרוס) ועל ווליום נמוך תראה אם הם מנגנים - מנגנים? מידבאסים כנראה תקינים - תעשה את אותה הבדיקה לטוויטרים - אם גם הם מנגנים - הלך לך הקרוס.

ותרוץ למתקין, תמסור לרוני ד"ש :-P (במידה ואתה באזור המרכז - אני ממליץ עליו - יגאל-בנץ בפורום)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אם הם חדשים, יכול להיות שזה המגבר. תבדוק שהוא לא נכנס לפרוטקשן.

איזה מגבר זה? מי עשה את ההתקנה? איך הם מחוברים? איזה HU? מה מצבם ומצב המגבר? מה צבע האוטו? (סתם :lol:)

הם לא חדשים הם נקנו כיד שניה.

ומה הסיכוי שזה המגבר? כי אני כבר שבוע בלי סאב והסאב היה מחובר בגישור על המגבר הנ"ל אז יכול להיות שהחוטים עשו את כל הבאלגן? הצמדתי את החוטים ביחד ליפפתי אותם ועטפתי בניילון שלא יגעו בכלום אבל עדין אולי עשיתי טעות.

מי שעשה את ההתקנה שלהם ושל המגבר זה על גלגלים ברחובות שאני שונא אותם ממש אבל אני אלך אליהם ואעשה באלגן אם צריך.

והמערכת היא 600ub של פיוניר 2008.

ומצבם היה מצוין ממש מצוין.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

תקרא את מה שרשמתי לך...

אבל זה נשמע כאילו שיש סיכוי שעשית קצר - עטפת בניילונים? בידדת בכלל את הקצוות - לא נשמע לי שיש לך הבנה.

עצה רצינית - רוץ למתקין!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ליפפתי אותם ועטפתי בניילון שלא יגעו בכלום אבל עדין אולי עשיתי טעות.

מי שעשה את ההתקנה שלהם ושל המגבר זה על גלגלים ברחובות שאני שונא אותם ממש אבל אני אלך אליהם ואעשה באלגן אם צריך.

לדעתי יש בעייה במגבר או בחוטים שלך .

הסתכלת בזמן ההתקנה ששמו לך כבלים חדשים איכותיים ?

נ.ב.

למה צריך לעשות "בלאגן"?

יש לך אחריות על המערכת , תבקש יפה שיבדקו את הבעייה וזהו.

ZZR

• תוכן חדש...