Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טויוטה קורולה שנת 2002, העניין הוא כזה אני רוצה לקנות מערכת רדיו דיסק קוראת MP3

לרכב ואני רוצה לדעת את המחירים בשוק עם הרכבה

חשבתי על מערכת של פאיוניר אבל כמובן אם יש עוד המלצות אני אשמח

אז תודה רבה לעוזרים ויום טוב!

פורסם

אז קודם כל לא בטויוטה קורולה שנת 2002 אין מערכת רדיו דיסק מקורית של החברה אלה יש טייפ רגיל של קלטות.

דבר שני תודה רבה על הברכה אני שמח להיות חבר בפורום הזה יש פה המון מידע שמעסיק אותי ויכול לעזור לי בהרבה הבטים,

בכל מקרה לעניינו התקציב שלי עומד על 500 ש''ח זאת אומרת אני יכול לחרוג ב-50 ש''ח בתנאי שיש במערכת יותר שיפורים,אני מאמין שאפשר ועוד איך אפשר להביא אחלה של מערכת כולל הרכבה במחיר הזה אז תאמינו איתי ביחד ותעזרו לי למצוא משהו טוב.

אני דורש מערכת רדיו דיסק הקוראת MP3 אבל אם כלול USB בלוטוס וקריאת כרטיסי SD

אז למה לא אני אשמח גם לזה.

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם
אז קודם כל לא בטויוטה קורולה שנת 2002 אין מערכת רדיו דיסק מקורית של החברה אלה יש טייפ רגיל של קלטות.

דבר שני תודה רבה על הברכה אני שמח להיות חבר בפורום הזה יש פה המון מידע שמעסיק אותי ויכול לעזור לי בהרבה הבטים,

בכל מקרה לעניינו התקציב שלי עומד על 500 ש''ח זאת אומרת אני יכול לחרוג ב-50 ש''ח בתנאי שיש במערכת יותר שיפורים,אני מאמין שאפשר ועוד איך אפשר להביא אחלה של מערכת כולל הרכבה במחיר הזה אז תאמינו איתי ביחד ותעזרו לי למצוא משהו טוב.

אני דורש מערכת רדיו דיסק הקוראת MP3 אבל אם כלול USB בלוטוס וקריאת כרטיסי SD

אז למה לא אני אשמח גם לזה.

תודה רבה לכל העוזרים!

יש בתחנות דלק כאלו בכ300 שקל,

פיוניר טוב אתה לא תמצא במחירים האלה.

Fiat Bravo 1.6 Sx 16V

<---------------------

פורסם

ה2050 של פיונר ש lhan הציע היא היחידה שיכולה לספק אותך בתקציב שלך.

Head unit: Alpine 9855 Amplifiers: Sundown 100.4, Sundown Audio 1000D Component: Hertz MLK165 (Mille) Subwoofer: IDmax 12

Seat Leon 1.8 20VT

פורסם

!

לא נכון!

בטויוטה קורולה דגמים 98 עד 2002 ניתן להוסיף יחדית CD שנכנסת בצמוד לרדיוטייפ במקום המגירת אכסון שהיא האופציה החליפית.

מדובר בדק CD של נקמיצ'י שהוא בסיסי אבל בכלל לא רע והעלות שלו בזמנו דרך החברה היתה קרוב ל4K - אבא שלי קיבל את היחידה הזאת כהטבה בזמנו - אתה תוכל אפילו למצוא כאלה בEBAY.

מתחבר לפיקוד של יחידת הראש המקורית.

הדיסק הזה לא יודע לקרוא MP3.

אם אתה רוצה להתקין HU אפטר מרקט אין שום בעיה אבל אתה צריך לוותר על יחידת הראש המקורית ועל הרדיוטייפ מה שאומר מבחינתך את הדברים הבאים:

1. במקום הרדיוטייפ אתה תצטרך לרכוש מגירת 2DIN או יותר נכון מגירת אחסון מקורית של הרכב בין אם זה מהמפעל או פירוקיה.

- לא חובה - אתה תמיד יכול להשאיר את הרדיוטייפ המכוער הזה מותקן ולא מחובר לכלום.

2. אתה תצטרך לפרק את הפתחים של המזגן שנמצאים מתחת לHU המקורי בכדי לשחרר שאת שני הברגים שתופסים אותו - או ללכת למתקין.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לא נכון!

בטויוטה קורולה דגמים 98 עד 2002 ניתן להוסיף יחדית CD שנכנסת בצמוד לרדיוטייפ במקום המגירת אכסון שהיא האופציה החליפית.

מדובר בדק CD של נקמיצ'י שהוא בסיסי אבל בכלל לא רע והעלות שלו בזמנו דרך החברה היתה קרוב ל4K - אבא שלי קיבל את היחידה הזאת כהטבה בזמנו - אתה תוכל אפילו למצוא כאלה בEBAY.

מתחבר לפיקוד של יחידת הראש המקורית.

הדיסק הזה לא יודע לקרוא MP3.

אם אתה רוצה להתקין HU אפטר מרקט אין שום בעיה אבל אתה צריך לוותר על יחידת הראש המקורית ועל הרדיוטייפ מה שאומר מבחינתך את הדברים הבאים:

1. במקום הרדיוטייפ אתה תצטרך לרכוש מגירת 2DIN או יותר נכון מגירת אחסון מקורית של הרכב בין אם זה מהמפעל או פירוקיה.

- לא חובה - אתה תמיד יכול להשאיר את הרדיוטייפ המכוער הזה מותקן ולא מחובר לכלום.

2. אתה תצטרך לפרק את הפתחים של המזגן שנמצאים מתחת לHU המקורי בכדי לשחרר שאת שני הברגים שתופסים אותו - או ללכת למתקין.

בהצלחה.

קודם כל תודה על התשובה שלך למרות שאני עדיין לא קיבלתי את אשר ביקשתי

דבר שני גבר אתה לא מחדש לי שאפשר לשים רדיו דיסק מקורי בטויוטה אני רק אומר שאת הרכב מקבלים עם הרדיו טייפ במקום עם רדיו דיסק מקורי של החברה זה הכל

פורסם

רציתי שתדע שיש לך גם אופציה לCD מקורי.

לפחות אתה יודע מה האופציות שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...