Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.. אני זקוק לעזרה בבחינת רכב ליסינג מדרגה 2 שיענה על הצרכים שלי..

בעיקרון הוצעו לי כל הדגמים בקבוצה שתיים: B3, קורולה, אופטרה, אקסנט, מזדה 3 ורכבים נוספים.

חשוב לי שהרכב יענה על הצרכים הבאים:

• בטיחות( עד כמה שהוא יכול להיות בטיחותי בגרסאות הליסינג)
  • זריז על מנת שאוכל להגיע במהירות לעבודה
  • צריכת דלק נמוכה על מנת לא לעבור את התקציב שמקום העבודה מקציב לי

תודה!

פורסם
זריז על מנת שאוכל להגיע במהירות לעבודה

:shock: למיטב ידיעתי סובארו 600 אינה מוצעת למכירה מזה למעלה מ-20 שנה, כך שכל רכב יביא אותך בשלום ומהר (אם מצב התנועה יאפשר זאת) ליעדך.

לגבי הרכב - רצוי שתפרט את הרשימה המלאה, כי מזו שהבאת, מעטות הן הראויות.

אם תבצע חיפוש - תראה ששאלה זהה נשאלה מספר רב של פעמים, ויש סיכוי שתמצא את התשובה שאתה מחפש.

פורסם

ערכתי גם סוג של בירור לא מזמן פה בפורום על אותם רכבים עם בערך אותם דרישות.

ברשותנו מגאן שעושה בעיקר נסיעות בין עירוניות ארוכות ממוצע צריכת הדלק שלה הוא בין 7-7.2 ליטר ל100 ק"מ, נתון לא רע בכלל למכונית מהסגמנט הזה.

הרכב הוא גם רכב בטוח מאוד ככה שהוא עונה על הדרישות שלך.

אם אתה מוכן להתפשר על הבטיחות בשביל צריכת דלק טובה יותר הקורולה כנראה ואני מדגיש הנושא לא נבדק תיהיה חסכונית יותר עקב שילוב של מנוע חזק יותר+גיר רובוטי חסכוני יותר, אך שוב אומר שהאבזור הבטיחותי בה דל יותר ואפילו מחפיר.

אצלנו אבא שלי חשב והחליט להישאר עם המגאן למרות שהוא נוסע המון וירגיש שינוי אם יהיה בצריכת הדלק, וגם בגלל שהוא נוסע המון ועניין הבטיחות והנוחות חשובים לו.

שאר המכוניות שציינת פה לא יהיו חסכוניות, קוריאניות אוטומטיות הן הדבר האחרון שאפשר להגדיר חסכוני, מאזדה 3 גם בולעת דלק, ולפי מה שביררתי כאן לפני שבועיים הסובארו לא חסכונית למרות המנוע הקטן שלה.

הפוקוס גם לא חסכונית מנוע חלש, וכאן אתה נשאר עם 2 המכוניות שציינתי למעלה כול האחת ויתרונותיה.

שנה טובה ובהצלחה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

קוריאנית אוטומטית לא חסכונית? אם לא יודעים אז לא עונים.

באשכול עוגן למעלה יש סריקה של כתבה מידיעות על נתוני צריכת דלק של רכבים ויונדאי I30 מדורגת במקום ה-3, לפני רכבים שאתה מגדיר אותם כחסכוניים.

פורסם

גטס, אקסנט, השברולט למיניהן הן ממש לא רכבים חסכוניים.

יכול להיות שבדגמים החדשים יותר(I30 וסיד) העניין השתפר למרות שאני בספק.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אז עשיתי חיפוש די מקיף פה בפורום ובאמת נכנסתי להודעות רבות.

הרבה אנשים ממליצים על הרנו מגאן.. אני אישית לא מבין גדול במכוניות ובכל זאת אני לא מתחבר לאוטו הזה.

ראיתי שהרבה ממליצים פה על פורד פוקוס וניסיתי לבקש אותה אבל אמרו לי שיש מחסור וזמן המתנה ארוך.

הרבה אנשים פה באמת המליצו על הקיה סיד. איך היא מאובזרת מבחינת הבטיחות ודברים נוספים ברכבי הליסינג?

האם יש עוד רכבים מומלצים בדרגה 2? לא חשוב לי אמינות ודברים בסגנון כי מדובר בליסינג.

roei

על איזה רכבים נוספים אתה ממליץ?

פורסם

הקיה סיד ואחותה התאומה יונדאי i30 אכן הכי מתאימות לדרישות שתיארת, ולדעתי הכי משתלמות כיום ללקוח הליסינג הממוצע, למעט העובדה שהן מוצעות רק בתצורת 5 דלתות. למי שצריך תא מטען ממש גדול זה לא יתאים. מצד שני ישנה אפשרות לקפל את המושבים האחוריים ולגבי נפח הרבה יותר גדול, על חשבון הספסל האחורי.

מבחינת בטיחות ל2 המכוניות יש 6 כ"א וesp - מה שלמשל אין בקורולה, מאזדה 3 או סובארו B3.

העיצוב של הסיד יותר שמרני, אני אישית מעדיף את העיצוב של הi30. כמו כן לi30 ביגרסת הליסינג יש חיבור לאייפוד/שקע usb שבקיה סיד החליטו לא לתת שום מה. בצד השנים המנוע של הסיד חחזק יותר ב4 סוסים, 126 לעומת 122, לא משהו שאמור להשפיע יותר מידי על הבחירה הסופית.

פורסם

יש לי ילד קטן.. האם עגלה תיכנס בקלות לתא המטען?

שני המכוניות האלו(הקאיה והיונדאי) מגיעות עם 6 כ''א אוויר וESP גם בגירסאות הליסינג?

על איזה עוד מכוניות אתה ממליץ?

פורסם

כן, כל מה שכתבתי למעלה מתייחס לגירסאות הליסינג.

לגבי העגלה יש עגלות בגדלים שונים - הרוב נכנסות אבל יש כאלה שלא, הכי פשוט לנסות ולבדוק. יחסית להאצ'בק נפח תא המטען של הרכבים האלה גדול - 340 ליטר.

דבר נוסף - בשניהם יש גם בגירסאות הליסינג עוגני איזופיקס למושבי בטיחות לתינוקות.

פורסם

גם לי אמרו שהצפי של הפוקוס הוא ינואר 2009 לכל המוקדם ושאני אבחר ברכב אחר.

כמעט שיניתי את ההזמנה לרנו מגאן, אבל פתאום התקשרו מחברת הליסינג והודיעו שהגיעה מלאי של פוקוסים וניתן לקבל אותה תוך חודש.

אז אם אתה מעוניין בפוקוס, כדאי שתבדוק שוב פעם את המלאי של חברת הליסינג שלך.

פורסם

זמן המתנה של חודש לפוקוס זה למי שהזמין לפני 3 חודשים :-). לפי מה שאני יודע מי שהזמין בספטמבר נאמר לו בפירוש שלא יגיע לפני ינואר 09, אבל כמובן שהכי פשוט זה לבדוק.

במידה ואתה מזמין פוקוס מליסינג אני ממליץ:

1. לבקש מהיבואן עוגני איזופיקס - אם לא מבקשים הוא לא נותן.

2. לקחת בחשבון שהמנוע של הפוקוס הוא החלש בקטגוריה (100 כ"ס), מה שנותן ביצועים בינוניים למדי.

פורסם

אין פוקוס קבוצה 2 4 דלתות במלאי וגרוע מזה אין צפי להזמנה לחודשים הבאים כך שלא ניתן לדעת מתי יגיעו עוד.

יש פוקוס קבוצה 2 5 דלתות במלאי-אי לכך אתה מוזמן לאחד מאולמות התצוגה עם הגעלה לבדוק אם היא נכנסת

ואם כן בקש מחברת הליסינג שלך פוקוס 5 דלתות-בתקווה שהיא תאשר

כל חברה והמדיניות שלה...

ה2 תהיה לך קטנה

הקורולה לא מומלצת בעליל

הקיה והיונדאי גם הן 5 דלתות

הB3 גם אם תוכל לקבל בגרסת 4 דלתות מגיעה ללא ESP

כך גם ה3-אבל כפשרה בין כל האלטרנטיבות הייתי לוקח אותה.

את המגאן אני מתעב כמעט מכל בחינה אפשרית.

• תוכן חדש...