Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרשום בכותרת, רמקול שמאל אחורי שלי התחיל בחודש האחרון לעשות קולות משונים. הבעיה מתרחשת לעיתים קרובות - אך יש פעמים שאין אליה זכר. בפעמים שהבעיה הייתה חיפשתי את מקורה ותוך כדי שאני לוחץ על הממברנה (החלק הכחול) ברמקול הרעשים האלו השתתקו, וחזרו שעזבתי.

כאמור לדעתי הבעיה היא ברמקול, אח זה מוזר לי שלפעמים אין זכר לבעיה ושומעים חלק לגמרי.

הרמקול הוא פיוניר 9*6 420 וואט מחובר לHU של פיוניר עם דיוידי.

אשמח לפתרונות/רעיונות:roll:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

היה לי 6X9 של פיוניר והממברנה שלו פשוט מתה מרב שהיא ישנה כל הדבק יצא וכל פעם שהרמקול היה מנסה להוציא סוג קטן של באס הוא היה מחרחר כזה.והורס את כל הסאונד

הרמקול היה גם מאוד ישן !

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

הרמקול כבן שנתיים והוא נראה בסדר. לדעתי, אם הבעיה הייתה חלה תמיד אז הייתי חושב שהרמקול פשוט הלך. בפועל יש מקרים שאין זכר לבעיה ושומעים מצויין גם באסים חזקים.

BMW E92 8)

פורסם

תשמע היה לי גם מקרה שיציאה אחת נשרפה במגבר והיא גרמה לכל מיני רעשים ממש חזקים ואחרי תיקון הכל הסתדר

אבל הקטע שאצלך זה לא מחובר למגבר אלה ישירות לרדיו דיסק אולי אחד החוטים של רמקול שמאלי גורם לזה

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

גם אני יש לי רמקולים של פיוניר שבאו עם האוטו...וגם יש לי אותה בעיה ברמקולים...אני אשמח מאוד אם מישהוא מספר את הבעיה או פתרון ..אחר משינוי הרמקול חחחחחחח !!

***חחחחחח היא לא מילה תקנית. קרא את כללי הפורום. להבא הודעה כזאת תמחק***

פורסם

אני מפחד לקחת את הרכב למתקין כי בטוח יסבנו אותי חבל"ז עם המצאות ושטויות. אשמח לשמוע רעיונות לתיקון שאני אוכל לבצע בעצמי (למשל חשבתי להשים משהו קטן וכבד על הממברנה שיחליף את הלחיצה שלי, מצד שני לדעתי זה יעשה נזק אחר).

מה איתכם?

BMW E92 8)

פורסם

לדעתי ממה שאני מכיר את פיוניר ומניסיון עם מה שאתה מדבר הלך הרמקול.

וזה בטח קורה כשיש באסים ונעלם כשאין- תבדוק את זה. לשים משו על הרמקול יעזור בטווח הקצר אבל לא כדאי ובטח שלא ישמעו יותר טוב כי א הדבר שתשים על הרמקול יקפוץ ויעשה רעשים תחשוב על זה, מה גם שיהרוס את הרמקול לגמרי. עצה שלי קנה פיוניר אחרים בסביבות ה250-300 (אם אתה ממש אוהב את הפיוניר כן?)

פורסם

תנסה לפרק את הרמקול ולראות שאין משהו שנוגע בחלק האחורי של המימברנה

וכשהרמקול בחוץ תפעיל ותנסה לזהות את מקור הרעש יכול להית שהדבקה

של הגומי או של הספיידר נפתחה

• תוכן חדש...