Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי זה לא כזה משנה מוכשר או לא מושכר, גאון מחשבים או scr1pt k1dd1e, בעיני זו לא הנקודה העיקרית.

הנקודה בעיני אחרת לגמרי - והיא שהבחור פשוט עבריין. היה ילד עבריין, "חזר למוטב" (וזה לא משנה אם לתקופה הוא באמת חזר למוטב או העמיד פנים), לאחר מכן חזר להיות עבריין ונתפס.

לא מעט אנשים היום יכולים לבצע פשעי מחשב. חלקם ייתפסו כי הם לא מספיק טובים, חלקם ייתפסו בגלל חוסר מזל, חלקם לא ייתפסו. הרבה מזה זה כשרון (היכולת לבצע פשע מתוחכם ולא להתפס), חלק קטן מזה זה גם מזל.

באותה מידה אפשר להכנס לסניף בנק ולרוקן כספת, לגנוב תיקים מקשישות, לגנוב מזוודות עם דולרים מאוליגרכים, לפרוץ לוילות ולגנוב יצירות אומנות. ישנה מין הילה שאופפת פשעי מחשב, משהו שנשמע כמו "אוווווו וווווואוווווו פשע מחשב הוא בטח גאון" ולא "אווווו וווואווו פשע מחשב הנה עוד עבריין שצריך ללכת לכלא כמו כל עבריין אחר".

אני עובדת בתחום, באחת מחברות ייעוץ אבטחת המידע בארץ, וחלק מהעבודה שלי - מבדקי חדירה (=לפרוץ למערכות, רק שמי שהמערכת שלו מזמין את הבדיקה), יש לי מספיק ידע כדי לפרוץ ללא מעט מערכות מחשב בארץ ובעולם ולגנוב סכומים לא מבוטלים של כסף... אבל מה - בעיני זו עבריינות. זו עבריינות בדיוק באותה מידה כמו לקחת נשק חם ולשדוד סניף בנק או חלפן כספים כל דבר אחר (רק שפשעי מחשב אפשר לעשות בלי לצאת מהבית...).

שורה תחתונה - מה זה משנה אם הוא מוכשר או לא? סה"כ עוד עבריין.

פורסם

אז יש לך גישה לא מבוטלת לסכומי כסף גדולים...

תשמעי איזה קטע! אני בדיוק לומד את עיניין אבטחת המידע!

תגידי רגע... באתר של בנק דיסקונט איפה בדיוק הבאג המעצבן הזה שנותן להעביר כסף מחשבון לחשבון

פשוט כבר שבוע אני מנסה לאתר אותו

את לא מאמינה איזה תיסכול... :mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
באתר של בנק דיסקונט איפה בדיוק הבאג המעצבן הזה שנותן להעביר כסף מחשבון לחשבון

נורא פשוט

תיכנס לאתר שלהם.

בזמן שאתה מתחבר לחשבון, תסתכל שמאלה ב 3 מעלות, תוציא לשון ותן לעצמך סטירה אדירה עם רגל ימין.

באותה השניה תלחץ על ALT CTRL F8 ותעשה סיבוב סביב המסך אבל לכוון ימין.

מיד אחרי זה אתה תראה שנפתח חלון חדש

בחדר מיון

פורסם

קשה לי מאוד להאמין לדברים שנרשמו כאן, בינינו הגישה האמיתית למשאבים אינסופיים היא בימינו קרובה לבלתי מושגת. אלא אם כן כמובן מדובר בחדירות פנים-אירגוניות וכד'.

להגיע היום מהרשת הזו לרשתות ומערכות מאובטחות בצורות יוצאות דופן, היא לא בלתי אפשרית אבל היא כמו שאמרתי על גבול הכמעט לא מושגת וישנם מעטים ובודדים בכלל בעולם כולו שבעלי הידע והניסיון שיוכלו לעשות את זה, בכמה חודשים של עבודה כמובן.

לנצל טעויות כאלו ואחרות ברשתות וטכנולוגיות שונות באופן אקראי איננו פריצה אמיתית. פריצה אמיתית היא כשאתה מציב לעצמך מטרה ואע"פ על כל הקשיים העומדים בפנייך אתה מצליח להגיע לאותה מטרה ולהפעיל עליה פעולות ככל שתרצה. בתור מומחה אבטחה בטוחני שאתה יודע ומבין לעומק את הנפשות הפועלות בבנקים בארץ ובעולם, ויודע כיצד המערכות הללו מבוססות ובנויות כך שזה יקח כל כך הרבה זמן לפורץ למצוא את הדלת שעד אז כבר דברים ישתנו וכבר לא יאפשרו לו את הגישה.

מירן תעשה לי ילד. תודה.

פורסם
קשה לי מאוד להאמין לדברים שנרשמו כאן, בינינו הגישה האמיתית למשאבים אינסופיים היא בימינו קרובה לבלתי מושגת. אלא אם כן כמובן מדובר בחדירות פנים-אירגוניות וכד'.

להגיע היום מהרשת הזו לרשתות ומערכות מאובטחות בצורות יוצאות דופן, היא לא בלתי אפשרית אבל היא כמו שאמרתי על גבול הכמעט לא מושגת וישנם מעטים ובודדים בכלל בעולם כולו שבעלי הידע והניסיון שיוכלו לעשות את זה, בכמה חודשים של עבודה כמובן.

לנצל טעויות כאלו ואחרות ברשתות וטכנולוגיות שונות באופן אקראי איננו פריצה אמיתית. פריצה אמיתית היא כשאתה מציב לעצמך מטרה ואע"פ על כל הקשיים העומדים בפנייך אתה מצליח להגיע לאותה מטרה ולהפעיל עליה פעולות ככל שתרצה. בתור מומחה אבטחה בטוחני שאתה יודע ומבין לעומק את הנפשות הפועלות בבנקים בארץ ובעולם, ויודע כיצד המערכות הללו מבוססות ובנויות כך שזה יקח כל כך הרבה זמן לפורץ למצוא את הדלת שעד אז כבר דברים ישתנו וכבר לא יאפשרו לו את הגישה.

מירן תעשה לי ילד. תודה.

לא ברור מאיפה הבאת את המידע הכל כך רחוק מהמציאות הזה. כן, לפרוץ מהאינטרנט ל(למשל)מוסד פיננסי ישראלי שעשה עבודה טובה בלאבטח את עצמו זה בהחלט קשה על גבול הבלתי אפשרי, לעומת זאת לפרוץ לאלפי אתרים אחרים בארץ ובעולם ששומרים מספרי כרטיסי אשראי או מאפשרים טרנזקציות פיננסיות (= לגנוב כסף) - כמו למשל חברות קטנות שמספקות שירותים בסגנון של Paypal, כרטיסי כסף, בנקים קיקיוניים בארה"ב - ויש לא מעט כאלה - זה כבר סיפור אחר לגמרי, אפשרי (כמובן לא בכל מקום, אבל יש מקומות שבהם זה עדיין מאוד, מאוד פשוט).

שוב - מי שעשה סקיוריטי טוב ואיכותי - בהחלט לא משימה פשוטה, ולרוב לא מצדיקה את המאמץ הרב הנדרש... לעומת זאת - לא חסרות בימינו הרבה חברות ואתרים שאין להם רמת אבטחה מספקת.

חוצמזה - מי אמר שצריך לגנוב דווקא מהבנקים? :roll:

עכשיו אני אלך לישון לפני שאצורף אוטומטית לשרשור של "איך תדע שאתה מכור ל-CF"

פורסם

אני לא מדבר על הונאות אשראי שהן דבר פשוט לכשעצמו. הונאות אשראי גם, זה פשוט בלתי אפשרי להגיע לכאלו סכומי עתק של כסף מבלי להתפס. ואם מישהו באמת ביצע הונאות כאלו אז מדובר באידיוט לשמו.

• תוכן חדש...