Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע ניצלתי את מבצע "חבר" והזמנתי סקודה פאביה Space חדשה.

אני מעוניין להוסיף חיישני חניה ורמקולים אחוריים (הרכב מגיע רק עם קדמיים).

מצאתי הצעות לביטוח אשר לא מחייבות התקנת קודן ועלוקה, כך שאצליח להמנע מהצרה הזאת. בעבר קראתי ביקורות לא מחמיאות על איכות העבודה של "רדיו מילאנו", שהם המתקין המורשה של יבואן סקודה, לכן אשמח ללמוד מנסיונם של אנשי קהילת רוכשי הפאביה בפורום לגבי התקנת תוספות אלו.

תודה,

מני.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אל תתקין אצלהם.

אצל אימי ברומסטר היינו צריכים לגשת שוב, על מנת שיוחלפו כל הקליפסים בכל הדיפונים בדלתות לאחר שהם זימזמו בעקבות ההתקנה של הרמקולים.

אם זה המקרה עם הרמקולים, אני לא רוצה לדעת מה הולך עם חיישני הרוורס.

!AWDSOME

פורסם

בתור חבר מערכת תבקשו התקנה ב-'אוטו-אלגנס' (נראה לי שככה קוראים להם) - יש לכם את הזכות.

הם מתקינים רישמיים גם של פוולספאגן, אודי וגם פורשה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

נראה לי שאתה מתכוון ל-Class A, שהם מבצעים את ההתקנות לרכבי Audi. שאלתי את איש המכירות לגבי האפשרות הזאת, והוא אמר שהם מבצעים התקנות רק מעל ל-6000 ש"ח.:-(

פורסם

מציע לך לוותר על האבזור הנוסף, ובמקומו לבקש הנחה נוספת של 1,500 ש''ח

את הרמקולים וחיישני חניה תוכל להתקין גם בחוץ, בכל עט.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

מצאתי הצעות לביטוח אשר לא מחייבות התקנת קודן ועלוקה, כך שאצליח להמנע מהצרה הזאת. בעבר קראתי ביקורות לא מחמיאות על איכות העבודה של "רדיו מילאנו", שהם המתקין המורשה של יבואן סקודה, לכן אשמח ללמוד מנסיונם של אנשי קהילת רוכשי הפאביה בפורום לגבי התקנת תוספות אלו.

תודה,

מני.

קודם כל תיתחדש ואיזה רמת גימור רכשתה, כנ"ל גם מנוע ותיבת הילוכים תודה.

יניב

פורסם

זה מה שאני עשיתי כאשר הזמנו את הפאביה, פשוט ביקשנו שיורידו את ה-1500 ש"ח מהמחירון.

יש מבצעים היום בחברות ביטוח מסויימות שאם אתה עושה ביטוח לשנה אתה מקבל רמקולים/חיישני רוורס (רק תבדוק לפני מה הם נותנים לך שזה לא סתם זבל).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
קודם כל תיתחדש ואיזה רמת גימור רכשתה, כנ"ל גם מנוע ותיבת הילוכים תודה.

יניב

תודה.

דגם Ambiente, מנוע 1.4, גיר ידני.

פורסם

מני שלום,

היות ואני מתעניין ברכישת דגם זה, ידני כמובן, יש לי מספר שאלות:

1. האם הזמנת שינויים ברכב - כגון לוח שעונים, הגה ספורט, גלגלי 15 אינץ ? (אינני מתכוון למערכת שמע או קודן)

2. מהו זמן האספקה הצפוי ?

3. האם ביצעת נסיעת מבחן ? אם כן, כיצד התרשמת ?

4. האם יש תוספת תשלום עבור צבע מטלי ? אם כן, כמה ?

5. ולסיום, איך לא, מה המחיר לרכב זה - 1.4 ידני ?

תודה

יובל

פורסם

צודק, אכן מדובר ב-קלאס A. התבלבלות קלה שלי.

לגבי ה-6,000 ש"ח - זה גם נכון, אבל לעפמים התעקשות עוזרת.

מני שלום,

1. האם הזמנת שינויים ברכב - כגון לוח שעונים, הגה ספורט, גלגלי 15 אינץ ? (אינני מתכוון למערכת שמע או קודן)

ה-1.4 מגיעה אך ורק ברמת גימור אמביאנט, משמעשהתוספות המקוריות היחידות הן סאנרוף, רדיו מקורי ולוח שעונים 'מקסי-דוט'

כיום משתלם יותר לרכוש את ה-1.6 ספורט הידנית שהיא מאובזרת ברמה גבוהה משמעותית מה-1.4 ועולה היום , בשל הנחת האיבזור - רק 500 ש"ח יותר מה-1.4 הידנית.

2. מהו זמן האספקה הצפוי ?

עד 14 ימי עסקים

3. האם ביצעת נסיעת מבחן ? אם כן, כיצד התרשמת ?

4. האם יש תוספת תשלום עבור צבע מטלי ? אם כן, כמה ?

כרגע לא. ניתן במתנה.

5. ולסיום, איך לא, מה המחיר לרכב זה - 1.4 ידני ?

1.4 ידני אמביאנט - 90,900 ש"ח

1.6 ידני ספורט - 93,900 ש"ח (אחרי הנחת איבזור 91,400 ש"ח)

תודה

יובל

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
מני שלום,

2. מהו זמן האספקה הצפוי ? 14 ימי עבודה. עם תוספות לא סטנדרטיות (כמו צבע ריפוד שונה או 1.6 ידני סטיישן) - 3 חודשים

3. האם ביצעת נסיעת מבחן ? אם כן, כיצד התרשמת ? יש אפשרות למבחן רק על הדיזל ידני. התחושה שונה. הרכב קצת חלש מחוץ לעיר אבל אם אתה נוהג רגוע - הוא מספק. אני גם גורר איתו לפעמים.הרכב מאוד חסכוני והמזגן מעולה.

4. האם יש תוספת תשלום עבור צבע מטלי ? אם כן, כמה ?לא. הבעיה מבחינתי היא שאין צבע רגיל.

5. ולסיום, איך לא, מה המחיר לרכב זה - 1.4 ידני ?93900.

תודה

יובל

לסיכום, אני גם רכשתי את הרכב, בהמלצת RS מהפורום וכאן גם המקום להודות לו, התמורה לכסף טובה מאוד. איכות העבודה של ההתקנות המקומיות גרועה מאוד (הפלסטיק שסביב ידית ההילוכים מזמזם עקב התקנת הקודן).

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

מני,

ראשית, תודה רבה על תשובתך.

שנית, להבנתי במבצע "חבר" דגם 1.4 ידני אמור לעלות כ- 81900 ש"ח, כך שלא ברור לי למה אתה משלם 90,900

תודה

יובל

פורסם

תודה,

מני.

אני שוקל מכובד ראש לנצל אותו מבצע השבועעם רומסטר (אם נסיעת מבחן בקיה סייד לא לגרה אותי יותר ביום ג'), איפה מצאת ביטוח ללא קודן ועלוקה?

• תוכן חדש...