Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלונות כהים לרכב - סוף לשאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברי הפורום שלום.

בחיפוש אחר תשובה לשאלה שמעניינת רבים, לגבי חוקיות השחרת החלונות, מצאתי את הכתבה הבאה:

http://www.ashdodnews.co.il/news_p2.asp?page_id=106&page_id_2=8999

הכותב הינו מתנדב במשטרת התנועה. מקווה שזה יפתור לכולם את הספקות/שאלות

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם כל הכבוד למתנדב יש רכבים שיוצאים עם חלון אחורי וחלון שליד הנהג והחלון של הנהג כבר כהים בדרגה כזו או אחרת,

אז אני לא יודע למה החוק המטומטם הזה שאסור להכהות את החלונות

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

בסובארו, B3, יש הכהה מלאה לחלונות האחוריים,

וחלקית לחלונות הקדמיים,

אם זה מגיע כך מהיבואן, תהיה בטוח שאפשר להכהות באחוז מסויים את החלון הקדמי.

----

פורסם

הכוונה בכתבה היתה לחלונות כהים שלא מגיעים כך מפס היצור אלא בהדבקה/לייזר/תנור או כל צורה אחרת שמבצע בעל הרכב

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

פורסם

במכוניות יוקרה למשל אפשר להזמין את הרכב עם חלונות כהים. כך לפחות רשום בפרוספקט בימר סדרה 7 חדש שקראתי.

אצלי על בימר ישן כל החלונות בצדדים כהים מקוריים מיצרן. על חלון יש סימון בצורת כוכבים מה דרגה שלהם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חבל שרק אנשים שיש להם כסף להוציא על מכוניות יקרות זוכים לטיפה צל בתוך המכונית

אותם חוקים עקומים כמו עם פנסי הקסנון.

פורסם
חבל שרק אנשים שיש להם כסף להוציא על מכוניות יקרות זוכים לטיפה צל בתוך המכונית

אותם חוקים עקומים כמו עם פנסי הקסנון.

הרשה לי בבקשה לגחך.

אתה הרי יודע שכל (ואני אסתכן בהכללה), כל מי שמשחיר, לא עושה זאת בשביל צל.

נו באמת.

פורסם

קסנון ושאר ירקות בארץ אסורות מכמה סיבות.

1. חוסר היגיון.

2. אי רצון מוחלט לעשות הפרדה בין איכות קיטים.

3. יודעים שאם יורשה למישהו להתקין, אחרים יתקינו קיטים ברמה ירודה ויסכנו בזאת נהגים אחרים בכביש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נכון וזה אותו הדבר גם לגבי השחרת חלונות כי אם עושים השחרה של חלונות קדמיים ב 5-20% זה לא מפריע לראות כמו שאם אנשים יתקינו קיט איכותי אז זה גם לא יסכן

פורסם
לכל חברי הפורום שלום.

בחיפוש אחר תשובה לשאלה שמעניינת רבים, לגבי חוקיות השחרת החלונות, מצאתי את הכתבה הבאה:

מעניין שלא מצאת את ההודעה שכתב kompy עם קישור לתקנה המלאה והמדויקת.

בקיצור, מדובר בחדשות ישנות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דווקא יש לי נק' מחשבה לתת לכם:

לפני כשנתיים היה לי טנדר סובארו חתיך עם השחרות( למטרת צל;-) )ועצר אותי שוטר תנועה בגלל זה. אחרי שקיבלתי 250 ש"ח קנס והורדה זמנית-עד להורדת ההשחרה הוסבר לי הנושא.

הטענה היא הגיונית לחלוטין שבמידה ויש תאונה חלילה צריך לשבור את החלון אין אפשר. אותו שוטר היה נחמד ואף אמרתי לו ששנתיים וחצי קודם להורדה אני אישית יצאתי מחלון שבור בדקות שאחרי תאונה חזיתית שהייתי בה.

אני בעד השחרה ובעד האכיפה:|

נ.ב.

איזה באסה-אחרי זה יגידו לי במפגש "יש לך השחרה על האוטו וזה מה שאתה כותב".אוף...:wink:

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

יש גם כול מיני אנשים עם בעיות רפואיות שונות שביגללם מאשרים להם השחרה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
הטענה היא הגיונית לחלוטין שבמידה ויש תאונה חלילה צריך לשבור את החלון אין אפשר.

לי שוטר אמר פעם שהבעיה היא שבמקרה תאונה חלון אמור להתנפץ לרסיסים. במקרה וישנה השחרה באמצעות ניילון, במקרה של תאונה הניילון ימנע מהחלון להתנפץ והחלון עלול לעוף כמקשה אחת על הנוסע/נהג. אותו שוטר בפירוש אמר שאין שום בעיה של השחמה בתנור כל עוד לא מדובר בהדבקה.

• תוכן חדש...