Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אלנטרה 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי הזדמנות לקנות יונדאי אלנטרה מודל 2001, עם 50 אלף ק"מ, יד ראשונה מפרטי. מחיר מבוקש: מחירון משוקלל (כלומר מחיר בסיסי של המודל + תוספת על קילומטרז' נמוך ויד ראשונה).

אני מכיר היטב את בעל הרכב, והנתונים אמינים.

שאלות:

1. איך הרכב מבחינת אמינות, ועלות חלקי חילוף?

2. איך השוק של הרכב?

3. איך הרכב מבחינת צריכת דלק?

יש לי כיום מזדה 323 מודל 1996 עם 135 אלף ק"מ, ואני מאוד-מאוד מרוצה ממנה. אז לפני שאני מחליף רכב, אני רוצה לדעת שיש לי סיבה טובה.

תודה על העזרה.

פורסם

אתה עובר לרכש חדש יותר עם קילומטרז' נמוך יותר ביותר ממחצית, אז לכאורה יש לך סיבה טובה. מה גם שאם לא היית חושב להחליף את המאזדה, מן הסתם לא היית שואל כאן כלום 8)

1. עד כמה שידוע לי, האלנטרה אמינה כמו מרבית דגמי יונדאי מהשנים האחרונות. שמה לא נקשר (או שלא שמעתי) לבעיות גיר כמו הצרפתיות או שאר השמועות שלעיתים אין בינם לבין האמת דבר וחצי דבר. חלקי החילוף לא יקרים במיוחד.

2. השוק של הרכב טוב, למשל בחודש מאי האחרון כמדומני פורסם ב"כלכליסט" כי בשוק יד השניה הרכב המבוקש/נמכר ביותר היה היונדאי אלנטרה. אנשים מחפשים אותו מאותן הסיבות שלך כנראה: אמינות טובה, אחזקה זולה.

3. הרכבים של יונדאי אינם חסכוניים מדי בדלק, לפחות בדמי הגטס, האקסנט וכמובן הסונטה. כמובן בהשוואה לדגמי מתחרים. זה לא רכב אמריקאי 4 ליטר מנוע אמנם, אבל יש חסכוניות ממנו (אני מניח שזה דגם אוטומטי).

בקיצור, אם אתה נוהג במאזדה ישנה וחושב על אלנטרה יותר חדשה, עבורך זה דווקא יכול להיות שידרוג.

פורסם

שאלות:

1. איך הרכב מבחינת אמינות, ועלות חלקי חילוף?

2. איך השוק של הרכב?

3. איך הרכב מבחינת צריכת דלק?

quote]

1. היונדאי אלנטרה מכונית אמינה מאד וזולה יחסית לתחזוקה - חלקי חילוף, עלויות ביטוח ותחזוקה שוטפת.

2. מכונית טובה נימכרת מהר, בייחוד אם היא לא יוצאת ציי רכב.

3. סבירה מינוס - ממוצע של 8-9 ק"מ לליטר בעיר, 12-14 ק"מ לליטר מחוץ לעיר.

בשאר הפרמטרים מדובר במכונית סבירה ותו לא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אמינות של הרכב - טובה (קרובה לאמינות של היפניות), אוטו מרווח ביחוד שה-5 דלתות מעולה להעברת חפצים גדולים (כמו בסטיישן), רכב בנוחות סבירה אולם החסרון הגדול ביותר ברכב הוא צריכת הדלק, 1:8 משולב כאשר ביפניות ניתן לעבור את 1:10 משולב, ההפרש כ- 20% , אם כמות הנסיעות שלך לא גדולות אולי זה לא משמעותי, אבל לאחד שממלא 1500 שקל ויכול לחסוך 300 שקל בחודש זה לא הולך ברגל, וההפרש במחיר בין היונדאי ליפנית יצטמצם דרך הדלק (לזה בד"כ אנשים לא שמים לב, אנשים שמים לב בכמה ניקנה הרכב).

• תוכן חדש...