Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר מצטער על אורך הנושא (יש לי הרבה לבטים)

אני בן 21 החלטתי לקחת הלוואה של עד 70K (מעדיף פחות)

בכללי הדרישות שלי מהרכב הם:

* שיהיה במראה "צעיר"

*ספורטיבי

*צריכת דלק נמוכה (באופן יחסי)

*טיפולים זולים

*אמינות

* ביטוח זול (לנהגים צעירים)

אני מאוד אוהב את הגולף אבל יש כמה פרמטרים שלא מאפשרים לי לקנות אותה בלב שלם , בגלל זה חפשתי עוד אפשרויות

האפשריות:

מאזדה 3 - יפני - אוטומט/טיפטורני 2000 סמ"ק

פיג'ו XS - צרפתי - ידנית

גולף 2001 ג'נריישן ידנית 2000 סמ"ק

אני יפרט את הלבטים שלי

מאזדה -הבעיה שלי עם המאזדה היא בגדול המחיר , מנוע 2000 מודל 2004 יעלה בסביבות ה73K מעל המתוכנן, ירידת ערך גבוהה יחסית - בגלל השנתון

מנגד השנתון הגבוהה של המאזדה נותן לה יתרון - קל יותר למצוא רכב במצב טוב יחסית , אמינות המאזדה 3 נחשבת לטובה (במיוחד בשנתונים גבוהים) , טיפולים יחסית זולים וביטוח לא מהיקרים.

פ'גו - המחיר נמוך יחסית , הביטוח זול .

החסרונות שלה - היא לא נחשבת לאמינה במיוחד , קטנה (אני גדול 2.00 מטר) והיא לא הכי ספורטיבית (חזקה).

גולף - אפשר להגיד שזאת האפשרות האהובה עלי - מבחינת הנתונים הישבים (יופי , וחוזק)

הגולף נחשבת לאמינה במיוחד , ובהחלט עומדת בתקציב

הבעיה שלי עם הגולף היא : שיש כמה פרמטרים שלא מאפשרים לי לקנות אותה בלב שלם , והם:

* טיפולים יקרים - כמו כל גרמנית , כל טיפול במוסך הוא נזק לא קל

* ביטוח - יחסית מאוד יקר בין 6,700 - 7,500 בשנה.

הנתונים האלה מאוד מפחידים אותי , מהסיבה שההלוואה עצמה לא קלה לי , כך שביטוח יקר + תקלה מסוימת יכולה לצור בעיה כספית מאוד קשה

בשורה התחתונה .

שלוקחים את 3 הרכבים ומחשבים את - הביטוח ,האמינות (כמות הכניסות למוסך ) , מחיר הטיפולים , מחיר הרכב ומחיר הביטוח

מה משתלם יותר ?

הכוונה שלי היא לדוגמה:

אם לוקחים את הפיג'ו - היא יכולה להיות זולה בטיפולים ,ולהכנס הרבה יותר למוסך מהגולף כך שזה יוצא אותו הדבר.

אם יש פרמטר ששחכתי אשמח עם תגידו .

תודה מראש , וסליחה על אורך הנושא.

מתן

פורסם

לא הבנתי מה ספורטיבי ברכבים שרשמת?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
לא הבנתי מה ספורטיבי ברכבים שרשמת?

אחרי שאתה נוהג בסופר לנסר כל דבר נחשב ספורטיבי.

עכשיו ברצינות - אני לא מפחש משהו קיצוני , כמו שרשמתי אני רוצה מראה צעיר וספורטיבי.

המראה של 3 הדגמים שרשמתי הוא ספורטיבי לדעתי.

פורסם

תבדוק גם את סיאט , אם אתה אוהב את הסגנון הזה .

לפי דעתי גם כיסית את כל האופציות , יפני , גרמני או צרפתי .

מה שנשאר זה להתחיל לבדוק את הרכבים הנ"ל ולראות במה יותר כיף לך לנהוג .

פורסם

אנשים אתם לא מתיחסים שאלה עצמה.

בשורה התחתונה איזה רכב יוצא יותר זול לאחזקה , אם מתחשבים ב:

* כמות הכניסות למוסך

* מחיר הטיפולים

* מחיר הביטוח

• תוכן חדש...