Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גבר, מוכר?

אני נותן מחירון!

סגרנו?

וברצינות, שאפו על ההשקעה המדהימה. יצא נהדר ומי יתן ותהנה ממנה שנים רבות

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברה תודה לכל המברכים, עזרא ---אתה מצלם בחסד ,כל הכבוד...

כן היינו היום בנס הרים,היה כיף כרגיל-גלברט קישקש בזנב של האימפרזה,יובל הוכיח שלקליאו יש מה לתת בכביש טכני והדוק אבל תגלית היום היתה שסיאט-לאון tsi 1.8 השתוותה לחלוטין לקליאו ספורט בהאצות ביינים בכביש המהיר..:wink:

למי ששאל-נתן פליישר\הנדסת חלומות-מתמחה בפרוייקטים ומבצע כבר שנים רבות עבודות שיחזור\צבע ופחחות ברמות שונות תוך שימוש בחומרים ושיטות צביעה מהשורה הראשונה,הם נמצאים ברחוב בן גוריון ברג מול השלישות,בכל זמן נתון יש שם איזה ענתיקה\אמריקאיות של שנות ה70 {עכשיו יש יגואר קופה משנות ה50}בשלב עבודה זה או אחר,האוטו שלי עדיין לא עבר פינישים ולכן עוד לא הגיע לאף מיפגש קבוע..........גם זה יבוא

עוד תמונה אחת מאתמול בערב-

ביום שבת יש בנס-הרים המון רוכבי אופניים שעם כל הכבוד{ויש כבוד}לא יכולים לזלזל ביתר משתמשי הכביש ולרכב בשורה לרוחב כל הכביש!!!אז תישמרו על עצמכם -אתם לא לבד

P220808_18.40.jpg

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

כשלוש שנים עברו מאז הפוסט האחרון אז הנה עידכון מה ,למה ואיך-

אז הקופה שלי השלימה לא מכבר 200 אלף גדולים ומכובדים,ישור הקו הגדול שערכתי ב150 אלף הוכיח את עצמו,הקופה בילתה את רוב זמנה על הכביש בטיולי נהיגה,נהיגות כייף ולחילופין בחניון מקורה ושמור. ולמרות הקמ שהתווספו,הרכב עדיין נראה ונוסע טוב מאי פעם.

תקלות -מד כמות האויר נידרש לניקוי ולבסוף החלפה לאחר שהתחיל לגמגם,מזרק אחד{מתוך 5}מסר נישמתו לאלוהי המנועים,פאנצרמאכר מXXXXX אכל לי את ההברגות לנאבת גלגל אז הייתי צריך להחליף אותה,לצורכי הטסט השנתי החלפתי את הממיר הישן וזהו....

חוץ מטיפולים שוטפים כל 10K במקום 20 K, האוטו תיפקד למופת.

לרגל חגיגות ה200,הוחלפו 4 צמיגים לבריגסטון פוטנזה A50,אני מוצא אותם קשיחים יותר מהקומו אונטוס שהיו קודם כך שהנסיעה עוד פחות נוחה אבל האחיזה וההיגוי השתפרו,הרכב עבר {שוב}טיפול מקיף ויסודי לרבות טיפול טיימינג{שמחייב הוצאת מנוע}החלפת קלאץ,הורדת משקל מגלגל התנופה,הוחלפו כל האטמים,מחזירי שמן וכו,הוחלפו הרפידות הקדמיות לפרודו 2500,הותקן קוויק-שיפט ולקינוח נצבעה הקונסולה המרכזית בשחור תואם לצבע קורות B ונסענו לאילת .

בדרך הלוך וחזור שוב גיליתי שהקופה היתה ונישארה חגיגת נהיגה{משהו שלפעמים נישכח בתנועה הסבוכה של גוש דן},כיול מחודש של הסרן הקידמי יחד עם הצמיגים החדשים מאפשר נהיגה "על הסכין" והורדת כל אותם סוסים שהמנוע הניפלא הזה מנפק לכביש כמעט ללא טרוניה או אובדן אחיזה,עידכון גרסת התוכנה שיפר פלאים את תגובת המנוע בסלד נמוך והסאונד..או הסאונד של 5 צילנדר בנסיקה לא דומה לשום דבר אחר.

מה נישאר-דלק רב הזמן 1-9 ולאילת 1-10, מקיף 2600 שח ,חובה 1250 שח.

לסיום הקופה מוכיחה שעם אהבה וטיפול נכון אפשר להנות מאוטו איטלקי ספורטיבי גם בן 13 שנים,זה לא זול אבל שווה את החיוך ואת הציפייה לנסיעת שבת כל השבוע.

הנה כמה תמונות עדכניות

46534_431328860698_836025698_4931861_2941829_n.jpg

59247_431328540698_836025698_4931855_449540_n.jpg

312064_10150278927109192_617139191_7314507_5705329_n.jpg

DSC_0951.JPG

תמונה 465.jpg

תמונה 279.jpg

פורסם

תמונות מדהימות, הרכב פשוט חלומי, אין מילים אחרות!

אישית רוצה לציין שלא כל יום פוגשים (גם אם בפורום) אנשים מסוג זה.

אנשים שרכב בשבילהם זה לא סתם חתיכת ברזל להגיע מנקודה א' לנקודה ב'.

בשבילם הרכב הוא בן משפחה, לא פחות מכך.

נשאר לי רק לומר כל הכבוד על ההשקעה, היא בהחלט משתלמת!

סע בדרכים בטוחות ושמור על רכב המדהים ועל עצמך.

כבוד!

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

• תוכן חדש...