Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכחתי את הסיסמא והאיימיל איתו התחברתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest לא רשום
פורסם

שלום!

אני המשתמש - idan_gal

חודש בערך שלא התחברתי לפורום והיום כשבאתי להיכנס זה כבר לא שמר לי את הסיסמא.

עשיתי שישלח את הסיסמא לאיימיל אבל כניראה שזה לא האיימיל הנכון שנרשמתי איתו.

מה אפשר לעשות?

Guest לא רשום
פורסם
שלום!

אני המשתמש - idan_gal

מה אפשר לעשות?

מישהוווווווווווווווווווווווווווו?

פורסם

מישהו שומע אותי

איפה הילד

מילים: חמי רודנר

לחן: אסף שריג

הי, מישהו שומע אותי,

הלו מישהו שומע אותי,

מישהו מקשיב לי, שומע אותי,

בנאדם לשתות איתו,

להעביר איתו את הלילה,

כי הלילה הזה מתקרב לקיצו,

מתקרב והולך

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

להירשם מחדש, או לשלוח הודעה למנהלים.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
שלום!

אני המשתמש - idan_gal

מה אפשר לעשות?

את האימייל הנכון שבו אתה נרשמת, רק אתה אמור לדעת.

כשתדע ותזכר חזור לאי מייל ותבקש שחזור סיסמה לפי שם המשתמש שלך, וכך תוכל לגלוש שוב, ולהבא דאג לסמן וי באופצייה לשמור את השם משתמש וסיסמה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בתור המנהל החדש כאן, בשבוע שעבר קיבלתי את הדפים עם השמות משתמש ואימיילים של כל המשתמשים.

התחלתי לחפש אותך, אבל ביינתים הגעתי רק לF. תמתין בסבלנות, עוד 2-3 אותיות אני מגיע אליך ואז נחלץ אותך מהמבוי הסתום אליו נקלעת.

אני באמת מתנצל על העיכוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...