Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

במוצ"ש האחרון אחותי היתה רעבה, הלכתי לקנות לה פיצה, מרוב שמהרתי (רציתי להספיק לקנות שווארמה במקום שעמד להיסגר), רצתי במדרגות של מרכז שוסטר ופשוט התרסקתי (כמו בסרטים).

מסתבר שקרעתי רצועה ברגל שמאל. מאז אני מושבת, כאוב, מיואש בבית ובוקשי יכול לזוז :(

במהלך השנה הייתי חולה לא מעט פעמים ונצלתי כבר בסביבות ה-15 ימי מחלה.

רציתי לדעת כמה ימי מחלה מירביים משולמים עפ"י חוק, ומאיזה יום אני אפסיק לקבל כסף על ימי העבודה שאני מפסיד.

תודה למגיבים, ליאור.

* יש לציין שלא מצאתי תשובה ברשת מחיפושים.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

למיטב ידיעתי מדובר על חוזה אישי בינך ובין המעסיק. אצלי, למשל, אני זכאי ל-14 ימים בתשלום מלא + 76 ימים בתשלום חלקי (גבוה יחסית - כ-80%).

יש מקומות שרק משלמים מהיום השני או השלישי, מספר ימים מופחת, וכו.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

יבין - מבחינת החוק: על היום הראשון לא מקבלים כלום, על היום השני - 32%, השלישי - 32%, הרביעי והלאה - 75%.

השאלה שלי, עד כמה ימים (מבחינת החוק) מגיע לי תשלום? נדמה לי שבחוזה שאני חתום היכן שאני עובד - התשלום הוא עפ"י החוק היבש ולא לפי הסכם מראש שחל עליי מול המעביד.

פורסם

קודם כל, תבריא מהר

שנית, הייתי מציעה לך פשוט לפנות למעסיק שלך ולברר את זה מולו כי הוא הכתובת הראשית.

אם אתה עובד בחברה - פנה לאגף הכספים \ משאבי אנוש לקבלת הפרטים.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

תודה רבה לך.

אז זהו, המטרה שלי היא לברר את זה מבלי לפנות למעסיק שלי.

זה עניין די מסורבל אצלנו (הכל עובר דרך הראשי צוותים) ודרך צינורות היררכיים, ואני לא כ"כ רוצה לעורר ענקים משנתם (לא רוצה להזכיר להם שלקחתי מעל ל-15 ימי מחלה).

פורסם

18 יום בשנה וצבירה עד 5 שנים.

תבדוק אם יש שם מרצפת עקומה או משהו בסגנון ואז תוכל לתבוע את הימים מהעיריה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

החלמה מהירה,

לא הכל שחור ולבן בתחום הזה.

היו פעמים רבות שימים שהייתי בבית חולה, בכלל לא ירדו לי מהמכסה.

דיווחו שעבדתי מהבית או משהו כזה.

הכל תלוי כמה חפצים ביקרך בחברה.

זה מה שקורה כשקונים שווארמה בשוסטר... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עדיף שתביט בחוזה שלך, הוא יהיה הרבה יותר אינפורמטיבי מאיתנו . או שיפורט בו בדיוק מה מגיע לך, או שתהיה הפנייה לחוק הרלוונטי. לי למשל אין צבירה של ימי מחלה משנה לשנה, אבל משלמים לי מהיום הראשון, ויש המון ימים בתשלום חלקי.

ייתכן ואני טועה, אבל עקב הפציעה אני חושב שאתה יכול להוציא נכות זמנית, ולקבל את ימי המחלה באופן כזה.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

ימי מחלה - להבדיל מימי חופשה - נצברים ללא הגבלה לפי המכסה השנתית שנקבעה לך. מהמכסה הזו נגרעים הימים שניצלת בפועל.

אתה יכול לנצל את כל ימי המחלה שלרשותך עד האחרון שבהם גם בארוע אחד.

ישנם מעסיקים שלא משלמים שכר מיום המחלה הראשון אלא בנוסחה שונה, אצל אלה כדאי לקחת ימי מחלה רק לתקופות של מספר ימים ומעלה.

פורסם

היו פעמים רבות שימים שהייתי בבית חולה, בכלל לא ירדו לי מהמכסה.

דיווחו שעבדתי מהבית או משהו כזה.

הכל תלוי כמה חפצים ביקרך בחברה.

מה הכוונה "דיווחו"?

זכותו של המעסיק לשלם לך ימים שלא עבדת בהם וכל סכום נוסף שירצה בלי לדווח כלום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...