Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

קניתי לפני כשנתיים את המגבר והסאב אשר נראים בתמונות למטה.

המגבר הזה מפלצתי ברמות שאי אפשר לתאר,הניע לי את הסאב וארבע רמקולים ברכב.

כמה נראה לכם כדי לי לדרוש עליהם ?

תודה לעונים.

1.JPG

2.JPG

פורסם

אתה יכול לבקש כמה שתרצה השאלה זה כמה תקבל אני אומר במקסימום תקבל על שתיהם 700-800 שקל אבל זאת דעתי

פורסם

קודם כל מפלצתי או לא זה לא ממש משנה את העובדה שהציוד הזה הוא בן שנתיים.

קודם כל תרשום כמה עלו לך הרכיבים כשקנית אותם.

דבר שני אני הייתי מעריך שאת שתי הרכיבים תוכל אולי למכור בערך ב 800 שקל. (מחיר כזה עדיף להשאיר את הציוד עד שיישרף )

למה.? אנשים שעושים סיבוב בלוחות מכירה מסתכלים טוב טוב על מחירים, ואם הם יכולים לקנות משהו יותר חדש במחיר דומה או משהו יותר טוב להוסיף כמה גרושים אז למה לא.

אבל דבר בסיסי כדאי שתדע במכירה ( אני בטוח שאתה יודע ) תתחיל במחיר קצת גבוה כדי שיהיה לך לאן לרדת.

אם תתחיל ב 800 אנשים עדיין ינסו להוריד לך את המחיר ואתה תפסיד עוד יותר כסף בכל מקרה. אז תתחיל במחיר יותר גבוה ותקווה שאנשים יציעו לך מחירים הגיוניים.

תנסה אלפייה וקצת ותקווה שתקבל מחיר טוב.

ניב.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אני לא הולך להציע לך מחיר, ולצערנו (או שמחתנו?) אין "לוי יצחק" של ציוד אודיו.

קח בחשבון שעם כל האהבה והסימפטיה למגבר הזה, סה"כ מדובר במגבר זול ופשוט, בלי אבא ואמא ("זבל סיני" בשפת הפורום).

לגבי הסאב, אם אני מזהה נכון הוא של חברת רוקפורד. אם המצב שלו סביר - בדוק בלוחות היד-שנייה כמה מבקשים עליו ובקש סכום דומה.

ביד-שנייה אין ממש חוקים. יש חוראנים (וסלחו לי על הקללה בצרפתית) שאין שום קשר בין המחיר שהם מבקשים למציאות, ויש כאלה שמבקשים מחיר הוגן על ציוד משומש ובהתאם למצבו.

כמו שמישהו כתב לך כאן, אתה יכול לבקש איזה סכום שתרצה, השאלה היא כמה תקבל :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...