Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח אם תקראו, תפנימו ותאמרו לי מה דעתכם - זה קצת ארוך אבל שווה קריאה.

אלו מביניכם שרשומים באתר מוזמנים להגיב גם שם ולהצביע אם לדעתכם זה מספיק חשוב כדי להיות בראשי, כך שעוד אנשים יקראו ויפנימו את זה - גם אם זה ישנה את השקפתו של אדם אחד זה שווה ללא ספק...

http://www.mekusharim.co.il/News/ViewArticle.aspx?ArticleID=150881

שוב, אשמח לשמוע מה דעתכם בנושא.

בן.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

תגובה ממני קיבלתה.

עד כמה שאתה צודק.גם אני חושב מדוע לי להתגייס לקרבי?לא שווה למות בשביל המדינה הזאת.למה לי להיות איזה פקידה בקרייה?עדיף אני יילך ללמוד.

בבקשה לא לצאת עליי,כי אני כן מתגייס,לא לאחד מהתפקידים שרשמתי,עדיין אבל לתפקיד יעיל.:-)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

למה לך להתגייס?!

כדי שתתרום את חלקך למדינה או יותר נכון.

ביום גיוסך כנראה מישהו אחר ששירת ביחידה מובחרת זו או אחרת שמר עליך במשך שלוש שנים,חזר הביתה פעם בחודש לישון 3 לילות מסכנים במיטה החמה שלו וחוץ מ3 לילות אלו הוא ישן בחודש אחד בשטח יותר ממה שאתה ישנת כנראה כל החיים שלך.

ביוך גיוסך הוא מסיים את השרות שלו למען המדינה בלשמור על היהודים שבה,לשמור עליך! בצאתו לאזרחות הגיע הזמן שאתה תשמור על היהודים שבמדינה,לשמור על הלוחם ששמר עד אז עליך!

זה סיבה אחת,אחת יותר מידי למה עליך להתגייס! גם אם במידה לא להיות לוחם,ישנם הרבה תפקידים שבהם תוכל לתרום(אני לא מדבר על להיות שקמיסת).

ראש הממשלה לא אמור לעניין אותך,לא עליו אתה שומר.

בקשר לאודי ואללד,עצוב..לי עצוב קצת יותר מכולם.

כבר כ10 שנים שאני ואודי מכירים,אומנם לא ברמה של השגרה,אבל כמחצית מחיי הכרתי את האיש הזה..קשה לקבל את האובדן הזה,את האין תקווה שנותרה שאולי הוא היה יכול להיות בין החיים:(

יהיה זכרם ברוך.

בן.

Got To love It

פורסם

בן קראתי בריפרוף (יותר נכון שורה ראשונה ,שורה אחרונה ,ומידי פעם שורה באמצע בכל פיסקה).

ועברתי על חלק מהתגובות, הבנתי שאתה לא הולך לקרבי בגלל פרופיל.

אם זה באמת חשוב לך תתפלא עם איזה בעיות אפשר להעלות פרופיל .

אומי (שהתחיל מהמלצה ל64 וסיים עם 97 )

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

פותח השירשור החוצפן- לא חשוב שנקרא ולא נעליים, ארוך מאוד ולא שווה קריאה, זה לא חשוב בכלל כדי להיות בראשי.

דני- ביקשת לא לצאת עליך? זבש"ך. מי שירצה ייצא עליך.

"אני לא רוצה להתגייס"- מישהו שואל אותך בכלל?:twisted::evil:

השורה השנייה בחתימתי נכתבה על חוצפנים כמוך

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תקראו את מה שהוא כתב עד הסוף ,הוא לא בעד השתמטות, הוא סתם לא יודע ליצור סקרנות עד לפאנצ'ליין.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

דני ההודעה לא היתה לגביך אלה לפותח השרשור.

פותח השרשור,קרא שוב את התגובה הראשונה שלי,אני מקווה מאוד שהדעה שלך תשתנה,כי רק בגלל דברים כאלה נראת המדינה שלנו!

בן.

Got To love It

פורסם

יש פה כמה אנשים שהקריאה שלהם (או הסבלנות) לוקה בחסר.

קצת יותר שימת לב לפרטים..גם אני בתחילת הכתבה יצאתי מנקודת הנחה שזה סתם עוד מישהו שמנסה לשכנע אנשים להשתמט, אבל מה? לא. להפך.

יום טוב

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
בשביל מה למות? בשביל המדינה הזאת? בשביל ראש הממשלה הגנב הזה?

מסכנים.

אני לא רוצה להתגייס.

גם ככה הצבא הזה מחרבן על כל מי שמתגייס אליו – אז בשביל מה לי?

וגם ככה המסגרת הזו לא מתאימה לי, אז בשביל מה? שאני אתגייס ואחרכך אראה שלא טוב לי ויהיה לי קשה לצאת?

תזכיר לי, למה בכלל חייבים להתגייס? למה לא יכלו לעשות כמו בארה"ב שרק מי שרוצה מתגייס ומקבל על זה משכורת נורמלית, כמו של עבודה – ולא 400 שקל מסכנים שבקושי אפשר לקנות איתם סיגריות חודש שלם שלא נדבר על לחיות איתם.

אז שיחליט אם הוא מתגייס או לא. אם כן- שלא יכתוב את כל הקשקושים האלה. אם לא- שלא יפרסם אותם וישכנע אותי לקרוא אותם.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לאומי5 - תאמין לי ששברתי את הראש, ולא הצלחתי.

זה לא שהורידו לי פרופיל - קיבלתי פטור רפואי, ועדיין הלכתי לתרום, כי זה אולי שחרר אותי מהחובה החוקית לשרת אבל לא מהחובה המוסרית.

לשביט - מצטער, אם לא יכלת להשקיע כמה דקות ולקרוא עד הסוף אז אין לי מה להגיד לך...

נדמה לי שאם "מפעילים" קצת את הראש בקריאה קצת אחרי הפסקה הזו מבינים שזה משהו שמישהי אמרה לי השבוע וגרם לי לכתוב את זה, ושהצגתי את הדיעה שאני נגדה כדי ליצור פרובוקציה מסויימת ולהציג את הצד השני בנוסף.

כמו כן - אם היית קורא עד הסוף היית מבין שזו ממש לא דעתי.

ול dany - אתה צריך להבין שלהלחם ואולי למות למען המדינה זה כדי להגן על היושבים כאן, על האמא ואבא שלך ושלי, על האחיות והאחים שלך ושלי ועל הילדים שיהיו לך כאן עוד עשור פחות או יותר...

אתה לא נלחם בשביל אולמרט וכל חבריו הפלצנים בכנסת שיודעים רק לגנוב ולשקר, אתה נלחם כדי שאחת ממדינות ערב לא תוכל להחליט בוקר אחד שבא לה למחוק אותנו מעל פני האדמה ותעשה את זה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...